Zomerkamp.com > Kindervakanties 8 t/m 10 jaar > Sports & Adventure 7 dagen

Sports & Adventure Zomerkamp7 dagen

€ 729,00
Open dag Contact Boek nu

Sports & Adventure 7 dagen

Hét Sports & Adventure zomerkamp waarbij sportiviteit voorop staat!

Het Sports & Adventure is er voor iedereen die op zoek is naar een sportief maar ook avontuurlijk zomerkamp waarbij je lekker actief bezig bent.

Activiteiten Sports & Adventure

We gaan naar een golfbaan in de bossen voor een  potje Pitch&Putt golf. Na een korte instructie kan iedereen een balletje gaan slaan op de baan met verschillende kortere holes. En of dat nog niet genoeg is spelen we ook het hilarische voetgolf, een combinatie van voetbal en golf. Ontwijk obstakels als waterpartijen en bunkers en ga voor de hole-in-one!

Je maakt deze week ook kennis met funsporten. Wat dacht je van het snelle en spectaculaire spikeball met een trampoline-achtig object en een stuiterende bal. Het nieuwe YOU.FO is een combinatie tussen lacrosse en frisbee. Lukt het jou om een aerodynamische ring te werpen en vangen met speciaal daarvoor gemaakte sticks?

Tijdens een uitdagende Obstacle run ga je als team een parcours afleggen met spectaculaire hindernissen. Niet zomaar rennen naar het einde maar onderweg onder een net door kruipen, beklim je “the roof” en probeer je zo goed mogelijk over de muur te komen. Je zal niet alleen snel moeten zijn maar elkaar ook een handje helpen om het parcours tot een goed einde te brengen.

Deze week zal je niet alleen sportief, maar ook op avontuurlijk vlak de strijd met elkaar aan gaan. Tijdens de Robinson games ga je in teams samenwerken om diverse proeven te doorstaan. Welk team werkt er goed samen en is het snelst met eilandhoppen? En lukt het jullie om het labyrinth en de puzzel op te lossen? We testen onze concentratie tijdens het toren van Babylon spel en symbolenspel.

De schietproef is een unieke proef, waarbij je met pijl en boog (bollen als punten) in het bos de doelen van het andere team moet omschieten.

Midden in het bos spelen we Levend Kolonisten van Catan en verzamelen we zoveel mogelijk materialen. Let op voor de rovers die er op uit zijn om de materialen te stelen.

We sluiten de week af met heuse Olympische spelen. Een dag vol sport- en spelactiviteiten zoals verspringen, discuswerpen en kogelstoten. Wie haalt het podium en zal gekroond worden tot meest sportieve deelnemer?

Ook in de avonduren is er van alles te beleven. Zo bakken we marshmallows boven het kampvuur, doen we mee met een spelshow, spelen we outdoor games in het bos en is er volop entertainment met muziek.

HIGHLIGHTS

  • Funsporten
  • Pitch&Putt golf
  • Voetgolf
  • Robinson games
  • Shoot out
  • Obstacle run
  • Olympische spelen

Dit kamp wordt uitgevoerd door

Logo

Voorbeeld dagprogramma

 08:00 uur  Opstaan
 08:30 uur  Ontbijt
 09:30 uur  Funsporten
 12:30 uur  Lunch
 13:30 uur  Olympische spelen
 16:30 uur  Vrije tijd
 17:30 uur  Diner
 18:30 uur  Vrije tijd
 19:00 uur  Kampvuur
 21:00 uur  Bedtijd

Voor meer informatie over het zomerkamp dagprogramma klik je hier.

Vervoer
De kinderen worden verwacht op onze locatie, wat inhoudt dat het vervoer van en naar het zomerkamp zelf verzorgd dient te worden.

Zomerkamp zonder overnachting
Al onze zomerkampen zijn ook te boeken als dagkamp - zomerkamp zonder overnachting.

BESCHIKBAARHEID

Week Locatie Prijs Beschikbaarheid
28 - 7-7 t/m 13-7 2024 Overasselt € 729.00 Niet meer te boeken
30 - 21-7 t/m 27-7 2024 Overasselt € 729.00 Te boeken
31 - 28-7 t/m 3-8 2024 Overasselt € 729.00 Te boeken
32 - 4-8 t/m 10-8 2024 Overasselt € 729.00 Te boeken
33 - 11-8 t/m 17-8 2024 Overasselt € 729.00 Te boeken
34 - 18-8 t/m 24-8 2024 Overasselt € 729.00 Te boeken

Laatste update 18-05-2024

Verblijf
Je slaapt in een groepsaccommodatie met verschillende slaapkamers voorzien van stapelbedden. De accommodaties bestaan verder uit diverse recreatiezalen, een horecakeuken met eetzaal, ruime en verzorgde sanitaire voorzieningen en een centrale verzamelplaats met overkapping.

Dit zomerkamp wordt aangeboden op onze locatie in Overasselt in het Rijk van Nijmegen.

groepsaccommodatie zomerkamp zomerkamp groepsaccommodatie zomerkamp terrein

Tijden
Wij hanteren diverse aankomst- en vertrektijden. Een week voorafgaand aan de vakantie ontvang je een mail met het tijdvak waarin jullie verwacht worden.

Tijdvak 1: aankomst zondag om 13.30 uur; vertrek zaterdag om 11.00 uur.
Tijdvak 2: aankomst zondag om 15.00 uur; vertrek zaterdag om 12.00 uur.

Informatie ouders
Bekijk hier alle informatie voor ouders.

INFORMATIE
VOOR OUDERS