Zomerkamp.com > Crea Girls zomerkamp

Crea Girls camp7 dagen

€ 529,00
Open dag Contact Brochure Boek nu

Crea Girls zomerkamp

Voor de echte creatieveling!

Vind jij het ook zo leuk om creatief bezig te zijn? Kom dan naar het Crea Girls zomerkamp, het enige creatieve zomerkamp!

Activiteiten Crea Girls zomerkamp

Op alle vlakken kan jij je creatief uitleven. Tijdens deze fashion & beauty dag kun je helemaal los gaan op je zelfgemaakte kleding. Ook gaan we met de lijmpistolen aan de slag om zelf sieraden te maken. Het zomers strohoedje is de musthave van 2018! Deze mag dus ook niet ontbreken in jouw kledingkast. Tijdens dit zomerkamp krijg jij je eigen strohoedje die je helemaal mag stylen naar jouw smaak. Hoe ziet jouw hoedje er straks uit, kleurig, sjiek of juist stoer? Creatief nagels lakken en make-up kunnen natuurlijk niet ontbreken bij deze gezellige mode dag.Ben je ook altijd benieuwd geweest naar wat jouw opa en oma vroeger op school deden? Een dag gaan we terug in de tijd waarbij we leren breien en haken. Na deze week kan jij trots aan alle oudere mensen laten zien dat jij weet hoe dat vroeger ging!

Kunstdag tijdens het creatief zomerkamp

Op de kunstdag pakken we onze kwasten en schildersezels en maken we de mooiste schilderijen op doek. Make your own day! Op deze dag liggen er verschillende activiteiten voor je klaar. Het leukste is: Jij mag kiezen wat je gaat doen. Deze dag is volledig voor jou!

Fooddag

Als ‘kers op de taart’ ga je een Sweet High Tea organiseren tijdens de food dag. Lekkere cupcakes en de gekste zoete gerechtjes staan op het menu. Een heerlijke alcoholvrije cocktail van verschillende verse sapjes kan hierbij natuurlijk niet ontbreken!

Het programma wisselen we af met leuke buitenactiviteiten, zoals klimmen in het bos, kruipen door oude gangenstelsels en nog veel meer. In de vrije uurtjes spelen we gezellige (bord)spellen met elkaar of ga je lekker relaxen met een mooi boek. Maar ook kun je meedoen aan diverse sporten, zoals voetbal, hockey, volleybal en softbal. Verder beleef je tijdens dit zomerkamp leuke sport- en spelactiviteiten. ‘s Avonds bakken we marshmallows boven het kampvuur, doe je mee met een leuke spelshow en spelen we outdoor games in het bos.

Prijs Crea Girls zomerkamp: € 529,-

HIGHLIGHTS

  • Zomers strohoedje maken
  • Sieraden maken
  • Schilderen
  • Nagels stylen
  • Outdoor games
  • Sweet High Tea

Voorbeeld dagprogramma

 08:00 uur  Opstaan
 08:30 uur  Ontbijt
 09:30 uur  Kunstdag - schilderen
 12:30 uur  Lunch
 13:30 uur  Nagels stylen en make-up
 16:30 uur  Vrije tijd
 17:30 uur  Diner
 18:30 uur  Vrije tijd
 19:00 uur  Filmavond
 21:00 uur  Bedtijd

Voor meer informatie over het zomerkamp dagprogramma klikt u hier.

Tijden
Start op zondag om 14:00 uur
Eindigt op zaterdag om 11:00 uur

Prijs
€ 529,-

Zomerkamp zonder overnachting
Dit zomerkamp is ook te boeken als zomerkamp zonder overnachting. Uw zoon / dochter draait hierbij van maandag t/m vrijdag mee met de ochtend- en middagactiviteiten.

Informatie ouders
Bekijk hier alle informatie voor ouders.

BESCHIKBAARHEID

De nog beschikbare vakanties gaan allemaal door!

Week Locatie Beschikbaarheid
30 - zo 22 jul t/m za 28 jul 2018 Overasselt Niet meer te boeken
31 - zo 29 jul t/m za 4 aug 2018 Overasselt Niet meer te boeken
32 - zo 5 aug t/m za 11 aug 2018 Overasselt Niet meer te boeken
33 - zo 12 aug t/m za 18 aug 2018 Overasselt Niet meer te boeken
34 - zo 19 aug t/m za 25 aug 2018 Overasselt Niet meer te boeken

Laatste update 23-10-2018

Verblijf
Je slaapt in een groepsaccommodatie met verschillende slaapkamers voorzien van stapelbedden. De accommodaties bestaan verder uit diverse recreatiezalen, een horecakeuken met eetzaal, ruime en verzorgde sanitaire voorzieningen en een centrale verzamelplaats met overkapping.

Dit zomerkamp wordt aangeboden op onze locatie in Overasselt in het Rijk van Nijmegen.

groepsaccommodatie zomerkamp zomerkamp groepsaccommodatie zomerkamp terrein

Vervoer
De kinderen worden verwacht op onze locatie, wat inhoudt dat het vervoer van en naar het zomerkamp zelf verzorgd dient te worden. Mocht uw zoon of dochter met de trein komen, kunnen wij ze - na overleg - bij de dichtstbijzijnde bushalte of treinstation opgehaald worden.

INFORMATIE
VOOR OUDERS