Zomerkamp.com > Kindervakanties 8 t/m 10 jaar > Crea Girls zomerkamp 7 dagen

Crea Girls camp7 dagen

vanaf € 569,00
Open dag Contact Boek nu

Crea Girls zomerkamp 7 dagen

Voor de echte creatieveling!                                                                                                 Dit kamp wordt uitgevoerd door Logo

Vind jij het ook zo leuk om creatief bezig te zijn? Kom dan naar het Crea Girls zomerkamp, het enige creatieve zomerkamp!

Activiteiten Crea Girls zomerkamp 7 dagen

Op alle vlakken kan jij je creatief uitleven. Tijdens deze fashion & beauty dag kun je helemaal los gaan op je zelfgemaakte kleding. Ook gaan we met de lijmpistolen aan de slag om zelf sieraden te maken. Maak je jouw kleding zoals de mode trend van deze zomer (zomers, kleurrijk en fris) of ga je volledig voor je eigen ontwerp? Creatief nagels lakken en make-up kunnen natuurlijk niet ontbreken bij deze gezellige mode dag.

Kunstdag tijdens het creatief zomerkamp

Op de kunstdag pakken we onze kwasten en schildersezels en maken we de mooiste schilderijen op doek. Op de ‘make your own’ dag liggen er verschillende activiteiten voor je klaar. Het leukste is: Jij mag kiezen wat je gaat doen. Deze dag is volledig voor jou!

Hoezo zijn alleen jongens technisch? Wij meiden kunnen er ook wat van! We gaan een dagdeel aan de slag met magneten, elektriciteit en bouwtechnieken. We maken een ontwerp in het klein, om deze uiteindelijk met grote bamboestokken na te maken.

Fooddag

Als ‘kers op de taart’ ga je een Sweet High Tea organiseren tijdens de food dag. Lekkere cupcakes en de gekste zoete gerechtjes staan op het menu. Een heerlijke alcoholvrije cocktail van verschillende verse sapjes kan hierbij natuurlijk niet ontbreken!

Het programma wisselen we af met leuke buitenactiviteiten, zoals klimmen in het bos, kruipen door oude gangenstelsels en nog veel meer. In de vrije uurtjes spelen we gezellige (bord)spellen met elkaar of ga je lekker relaxen met een mooi boek. Maar ook kan je meedoen aan diverse sporten, zoals voetbal, hockey, volleybal en softbal. Verder beleef je tijdens dit zomerkamp leuke sport- en spelactiviteiten. ‘s Avonds bakken we marshmallows boven het kampvuur, doe je mee met een leuke spelshow en spelen we outdoor games in het bos.

Het Crea Girls zomerkamp is ook voor 4 dagen beschikbaar. Lees meer over Crea Girls zomerkamp 4 dagen.

HIGHLIGHTS

  • Sieraden maken
  • Schilderen
  • Zomers strohoedje maken
  • Nagels stylen
  • Creatief met bamboe
  • Outdoor games
  • Sweet High Tea

Voorbeeld dagprogramma

 08:00 uur  Opstaan
 08:30 uur  Ontbijt
 09:30 uur  Creatief met bamboe
 12:30 uur  Lunch
 13:30 uur  Nagels stylen en make-up
 16:30 uur  Vrije tijd
 17:30 uur  Diner
 18:30 uur  Vrije tijd
 19:00 uur  Filmavond
 21:00 uur  Bedtijd

Voor meer informatie over het zomerkamp dagprogramma klikt u hier.

Tijden
Start op zondag om 14:00 uur
Eindigt op zaterdag om 11:00 uur

Zomerkamp zonder overnachting
Dit zomerkamp is ook te boeken als zomerkamp zonder overnachting. Uw zoon / dochter draait hierbij van zondag t/m vrijdag mee met de ochtend- en middagactiviteiten.

Informatie ouders
Bekijk hier alle informatie voor ouders.

BESCHIKBAARHEID

Week Locatie Prijs Beschikbaarheid
30 - 21-7 t/m 27-7 2019 Overasselt € 589.00 Te boeken
31 - 28-7 t/m 3-8 2019 Overasselt € 569.00 Te boeken
32 - 4-8 t/m 10-8 2019 Overasselt € 569.00 Te boeken
33 - 11-8 t/m 17-8 2019 Overasselt € 569.00 Te boeken
34 - 18-8 t/m 24-8 2019 Overasselt € 569.00 Te boeken

Laatste update 27-06-2019

Verblijf
Je slaapt in een groepsaccommodatie met verschillende slaapkamers voorzien van stapelbedden. De accommodaties bestaan verder uit diverse recreatiezalen, een horecakeuken met eetzaal, ruime en verzorgde sanitaire voorzieningen en een centrale verzamelplaats met overkapping.

Dit zomerkamp wordt aangeboden op onze locatie in Overasselt in het Rijk van Nijmegen.

groepsaccommodatie zomerkamp zomerkamp groepsaccommodatie zomerkamp terrein

Vervoer
De kinderen worden verwacht op onze locatie, wat inhoudt dat het vervoer van en naar het zomerkamp zelf verzorgd dient te worden. Mocht uw zoon of dochter met de trein komen, kunnen wij ze - na overleg - bij de dichtstbijzijnde bushalte of treinstation ophalen.

Recente Beoordelingen

10,0

Ervaring:


31 August 2018
9,0

Ervaring: Dit was voor het eerst dat wij Suzanne op kamp hebben gedaan (met toestemming en overleg van haar) en wij zijn zeer tevreden. Het is er goed verzorgd, lieve leiding en vooral gaf het voor ons als ouder een goed gevoel om haar daar te laten. SUzanne heeft genoten. Ze vond het super, ze heeft zoveel gedaan, gezien, lol gehad. lekkere soep had ze gegeten, vertelde ze ons :-). Wij raden jullie aan. Dank voor de goede, lieve en leuke week. Namens, Suzanne Robijn en haar ouders. Lieve groeten, Thijs en Eva Robijn


22 August 2018
10,0

Ervaring: Girls creakamp is een erg leuk kamp! Elise kwam gister thuis met een tas vol knutsels en zelgemaakte en versierde lekkernijen. Ze bleef maar verhalen vertellen, dansjes laten zien, laten zien hoe je moet haken etc. Ze weet nu al zeker dat ze volgend jaar weer wil, dat zegt genoeg. Bij aankomst en vertrek merkte ik ook dat het een fijn kamp was en goede organisatie. Complimenten aan de leiding en drie coördinatoren. Ook erg bedankt voor het dagboek en de foto,s waarop ik een stralende en genietende Elise zag.


19 August 2018

INFORMATIE
VOOR OUDERS