Zomerkamp.com > Kindervakanties 8 t/m 10 jaar > Crea Girls zomerkamp 7 dagen

Crea Girls camp7 dagen

€ 679,00
Open dag Contact Boek nu

Crea Girls zomerkamp 7 dagen

Een creatief zomerkamp voor de echte creatieveling!

Vind jij het ook zo leuk om creatief bezig te zijn? Kom dan naar het Crea Girls zomerkamp, het enige creatieve zomerkamp!

Activiteiten Crea Girls zomerkamp 7 dagen

Op alle vlakken kan jij je creatief uitleven. Tijdens de fashion & beauty dag kun je helemaal los gaan op je zelfgemaakte kleding. Ook gaan we met de lijmpistolen aan de slag om zelf sieraden te maken. Maak je jouw kleding zoals de mode trend van deze zomer (zomers, kleurrijk en fris) of ga je volledig voor je eigen ontwerp? Met de populaire Tie Dye technieken verven we onze tassen en voorzien deze van de mooiste kleurtjes. Creatief nagels lakken en make-up kunnen natuurlijk niet ontbreken. Is de outfit compleet, doen we een modeshow om de mooie creaties te showen!

Tijdens het creatief zomerkamp

Tijdens de “Club Cake Cup” bereidden we een heerlijke High Tea voor.  Dat wordt natuurlijk ontzettend leuk: we spuiten de slagroomspuiten leeg, kneden zelf deeg en plakken het fondant in verschillende figuren. Wie maakt de mooiste cupcakes? Geeft onze chef jou de meeste punten tijdens de “Club Cake Cup”? Al het lekkers wat we maken gaan we presenteren aan onze kampgenootjes en daarna: lekker smullen. Samen met de lekkerste smaken thee en verse sapjes wordt dat alleen maar genieten.

Tijdens een workshop 3D-printerpen tekenen maken we van plastic zelf creaties zoals sieraden, maquettes en sculpturen. Welke ideeën je ook hebt, het kan allemaal! We krijgen tijdens de workshop meer handigheid met de 3D-printerpen en het 3D-printen. Uiteindelijk maken we vanuit een zelf gemaakte platte tekening onze eigen 3D creaties!

Op de kunstmiddag pakken we onze kwasten en schildersezels en maken we de mooiste schilderijen op doek. We gaan ook aan de slag met allerlei andere materialen zoals zand, ijzerdraad en nog veel meer. Op de ‘make your own’ dag liggen er verschillende activiteiten voor je klaar. Het leukste is: Jij mag kiezen wat je gaat doen. Deze dag is volledig voor jou!

Afwisseling

Het programma wisselen we af met leuke buitenactiviteiten, zoals klimmen in het bos, we doen een gave Escape Room en nog veel meer. In de vrije uurtjes spelen we gezellige (bord)spellen met elkaar of ga je lekker relaxen met een mooi boek. Maar ook kan je meedoen aan diverse sporten, zoals voetbal, hockey, volleybal en softbal. Verder beleef je tijdens dit zomerkamp leuke sport- en spelactiviteiten. ‘s Avonds bakken we marshmallows boven het kampvuur, doe je mee met een leuke spelshow en spelen we outdoor games in het bos.

Het Crea Girls zomerkamp is ook voor 4 dagen beschikbaar. Lees meer over Crea Girls zomerkamp 4 dagen.

HIGHLIGHTS

  • Sieraden maken
  • Schilderen
  • Tie Dye
  • 3d Printer pen tekenen
  • Nagels stylen
  • Club cake cup
  • Outdoor games

Dit kamp wordt uitgevoerd door

Logo

Voorbeeld dagprogramma

 08:00 uur  Opstaan
 08:30 uur  Ontbijt
 09:30 uur  Chocolade workshop
 12:30 uur  Lunch
 13:30 uur  Nagels stylen en make-up
 16:30 uur  Vrije tijd
 17:30 uur  Diner
 18:30 uur  Vrije tijd
 19:00 uur  Filmavond
 21:00 uur  Bedtijd

Voor meer informatie over het zomerkamp dagprogramma klik je hier.

Vervoer
De kinderen worden verwacht op onze locatie, wat inhoudt dat het vervoer van en naar het zomerkamp zelf verzorgd dient te worden.

Zomerkamp zonder overnachting
Dit zomerkamp is ook te boeken als zomerkamp zonder overnachting. Jouw zoon / dochter draait hierbij van zondag t/m vrijdag mee met de ochtend- en middagactiviteiten.

BESCHIKBAARHEID

Week Locatie Prijs Beschikbaarheid
28 - 9-7 t/m 15-7 2023 Overasselt € 679.00 Niet meer te boeken
30 - 23-7 t/m 29-7 2023 Overasselt € 679.00 Niet meer te boeken
31 - 30-7 t/m 5-8 2023 Overasselt € 679.00 Niet meer te boeken
32 - 6-8 t/m 12-8 2023 Overasselt € 679.00 Niet meer te boeken
33 - 13-8 t/m 19-8 2023 Overasselt € 679.00 Niet meer te boeken

Laatste update 26-09-2023

Verblijf
Je slaapt in een groepsaccommodatie met verschillende slaapkamers voorzien van stapelbedden. De accommodaties bestaan verder uit diverse recreatiezalen, een horecakeuken met eetzaal, ruime en verzorgde sanitaire voorzieningen en een centrale verzamelplaats met overkapping.

Dit zomerkamp wordt aangeboden op onze locatie in Overasselt in het Rijk van Nijmegen.

groepsaccommodatie zomerkamp zomerkamp groepsaccommodatie zomerkamp terrein

Tijden
Wij hanteren diverse aankomst- en vertrektijden. Een week voorafgaand aan de vakantie ontvang je een mail met het tijdvak waarin jullie verwacht worden.

Tijdvak 1: aankomst zondag om 13.30 uur; vertrek zaterdag om 11.00 uur.
Tijdvak 2: aankomst zondag om 15.00 uur; vertrek zaterdag om 12.00 uur.

Informatie ouders
Bekijk hier alle informatie voor ouders.

Recente Beoordelingen

10

Ervaring: Kids vonden t weer super dit jaar

Opmerking: Onze twee kinderen gaan al voor t vierde en derde jaar op club adventure kamp. Zij hebben een week vol leuke activiteiten en wij ouders hebben ook een week vakantie. Iedereen blij. Het is fantastisch verzorgd door leuke, kundige jonge begeleiders. Volgend jaar weer. Misschien zelfs twee weken voor de jongste, die niet kan kiezen welk kamp. :-)


31 August 2021
8

Ervaring: Super leuk.

Opmerking: Mijn dochter vond het heel spannend. Ze was nooit eerder op kamp geweest. Al snel had ze het naar haar zin. Ze heeft zich geen minuut verveeld Leuke meiden en leuke activiteiten. Voor herhaling vatbaar.


27 August 2021
8

Ervaring: Ik vond het hartstikke leuk en heb veel plezier gehad.

Opmerking: Het was een leuke groep bij de crea girls en ik had 2 lieve leidsters Kayla en Franciska. We hebben veel leuke dingen gedaan alleen schrok ik heel erg van het brandalarm dat afging. Ik wil graag nog een keer terugkomen en dan bij adventure en fun. Het klimbos vond ik het leukste. Groetjes Pien


22 August 2021

INFORMATIE
VOOR OUDERS