Zomerkamp.com > Kindervakanties 8 t/m 10 jaar > Crea Girls zomerkamp 7 dagen

Crea Girls camp7 dagen

€ 609,00
Open dag Contact Boek nu

Crea Girls zomerkamp 7 dagen

Voor de echte creatieveling!                                                                                                 Dit kamp wordt uitgevoerd door Logo

Vind jij het ook zo leuk om creatief bezig te zijn? Kom dan naar het Crea Girls zomerkamp, het enige creatieve zomerkamp!

Activiteiten Crea Girls zomerkamp 7 dagen

Op alle vlakken kan jij je creatief uitleven. Tijdens deze fashion & beauty dag kun je helemaal los gaan op je zelfgemaakte kleding. Ook gaan we met de lijmpistolen aan de slag om zelf sieraden te maken. Maak je jouw kleding zoals de mode trend van deze zomer (zomers, kleurrijk en fris) of ga je volledig voor je eigen ontwerp? Creatief nagels lakken en make-up kunnen natuurlijk niet ontbreken bij deze gezellige mode dag. Aan het einde van de dag doen we een modeshow om de mooie creaties te showen!

Tijdens het creatief zomerkamp

Tijdens de “Club Cake Cup” bereidden we een heerlijke High Tea voor.  Dat wordt natuurlijk ontzettend leuk: we spuiten de slagroomspuiten leeg, kneden zelf deeg en plakken het fondant in verschillende figuren. Wie maakt de mooiste cupcakes en wie de lekkerste broodjes? Geeft onze chef jou de meeste punten tijdens de “Club Cake Cup”? Al het lekkers wat we maken gaan we presenteren aan onze kampgenootjes en daarna: lekker smullen tijdens de High tea. Samen met de lekkerste smaken thee en verse sapjes wordt dat alleen maar genieten.

Op de kunstdag pakken we onze kwasten en schildersezels en maken we de mooiste schilderijen op doek. We gaan ook aan de slag met allerlei andere materialen zoals zand, ijzerdraad en nog veel meer. Op de ‘make your own’ dag liggen er verschillende activiteiten voor je klaar. Het leukste is: Jij mag kiezen wat je gaat doen. Deze dag is volledig voor jou!

We gaan, onder begeleiding van een expert, deelnemen aan een chocolade workshop waar we iets heel unieks gaan maken. We concentreren ons om de mooiste creaties te maken. Tussendoor snoepen we uiteraard ook lekkere Bonbons en maken we een heerlijke alcoholvrije cocktail.

Het programma wisselen we af met leuke buitenactiviteiten, zoals klimmen in het bos, we doen een gave Escape Room en nog veel meer. In de vrije uurtjes spelen we gezellige (bord)spellen met elkaar of ga je lekker relaxen met een mooi boek. Maar ook kan je meedoen aan diverse sporten, zoals voetbal, hockey, volleybal en softbal. Verder beleef je tijdens dit zomerkamp leuke sport- en spelactiviteiten. ‘s Avonds bakken we marshmallows boven het kampvuur, doe je mee met een leuke spelshow en spelen we outdoor games in het bos.

Het Crea Girls zomerkamp is ook voor 4 dagen beschikbaar. Lees meer over Crea Girls zomerkamp 4 dagen.

HIGHLIGHTS

  • Sieraden maken
  • Schilderen
  • Tasjes maken
  • Nagels stylen
  • Club cake cup
  • Outdoor games
  • Sweet High Tea

Voorbeeld dagprogramma

 08:00 uur  Opstaan
 08:30 uur  Ontbijt
 09:30 uur  Chocolade workshop
 12:30 uur  Lunch
 13:30 uur  Nagels stylen en make-up
 16:30 uur  Vrije tijd
 17:30 uur  Diner
 18:30 uur  Vrije tijd
 19:00 uur  Filmavond
 21:00 uur  Bedtijd

Voor meer informatie over het zomerkamp dagprogramma klikt u hier.

Tijden
Start op zondag om 14:00 uur
Eindigt op zaterdag om 11:00 uur

Zomerkamp zonder overnachting
Dit zomerkamp is ook te boeken als zomerkamp zonder overnachting. Uw zoon / dochter draait hierbij van zondag t/m vrijdag mee met de ochtend- en middagactiviteiten.

Informatie ouders
Bekijk hier alle informatie voor ouders.

BESCHIKBAARHEID

Week Locatie Prijs Beschikbaarheid
28 - 5-7 t/m 11-7 2020 Oldebroek € 609.00 Niet meer te boeken
29 - 12-7 t/m 18-7 2020 Oldebroek € 609.00 Niet meer te boeken
30 - 19-7 t/m 25-7 2020 Oldebroek € 609.00 Niet meer te boeken
31 - 26-7 t/m 1-8 2020 Oldebroek € 609.00 Niet meer te boeken
32 - 2-8 t/m 8-8 2020 Oldebroek € 609.00 Niet meer te boeken
33 - 9-8 t/m 15-8 2020 Oldebroek € 609.00 Niet meer te boeken
34 - 16-8 t/m 22-8 2020 Oldebroek € 609.00 Niet meer te boeken

Laatste update 20-10-2020

Verblijf
Je slaapt in een groepsaccommodatie met verschillende slaapkamers voorzien van stapelbedden. De accommodaties bestaan verder uit diverse recreatiezalen, een horecakeuken met eetzaal, ruime en verzorgde sanitaire voorzieningen en een centrale verzamelplaats.

Het Crea Girls Zomerkamp wordt aangeboden op onze locatie in Oldebroek op de Veluwe bij Zwolle.

zomerkamp accommodatie zomerkampen groepsaccommodatie zomerkampen locatie

Vervoer
De kinderen worden verwacht op onze locatie, wat inhoudt dat het vervoer van en naar het zomerkamp zelf verzorgd dient te worden. Mocht uw zoon of dochter met de trein komen, kunnen wij ze - na overleg - bij de dichtstbijzijnde bushalte of treinstation ophalen.

Recente Beoordelingen

8

Ervaring: Gezellige, enthousiaste leiding

Opmerking: Mijn dochter heeft erg genoten van alle spelletjes & liedjes. De band met de leiding was erg goed.


15 October 2020
10

Ervaring: Het is op en top verzorgd!

Opmerking: Dit was onze eerste ervaring met club adventure. En de eerste keer dat onze jongste op kamp ging. Onze zoon (11) ging op game en reality kamp en onze dochter (9) op crea girl kamp. Alles is werkelijk uitmuntend verzorgd. Communicatie, bereikbaarheid, verslag, foto’s. Verzorging, catering en aandacht voor de kinderen! De activiteiten zijn afwisselend, leuk en professioneel opgezet. 1 puntje van aandacht! Onze kinderen vonden het beiden 1 dag te lang. Het is toch minder goed slapen en na verlenging was het een volle week. Tot volgend jaar!


13 August 2020
10

Ervaring: Super leuk!

Opmerking: Gevarieerde week en fijne begeleiding!


11 August 2020

INFORMATIE
VOOR OUDERS