Zomerkamp.com > Jeugdvakanties 10 t/m 13 jaar > Bushcraft Lodge 4 dagen

Bushcraft Lodge Camp4 dagen

€ 459,00
Open dag Contact Boek nu

Bushcraft Lodge 4 dagen

Voor echte avonturiers!                                                                                                                        Dit kamp wordt uitgevoerd door Logo

Bushcraft betekent overleven in de natuur. En dat is wat je gaat doen tijdens dit zomerkamp!

Activiteiten Bushcraft Lodge Zomerkamp

Midden in de bossen verscholen liggen de Bos lodges, ons volledig uit hout opgetrokken basiskamp. Dit basiskamp staat verscholen midden in het bos. Vanuit hier starten we de grote Bushcraft expeditie waarbij we verschillende overlevingstechnieken gaan leren. We zoeken dierensporen, we filteren water en leren eetbare planten te herkennen. Daarnaast maken we een hut van materialen uit de natuur, touw van brandnetelstengels, lepels van hout en nog veel meer!

We monteren wild-spot camera’s in het bos en zorgen voor een eet- /drinkplek voor de dieren. Zodra de camera’s in de nacht dieren spotten, maakt het automatisch foto’s. Elke ochtend dus weer spannend welk dier gespot is!

Je leert vuur maken met boomschors en een magnesiumstick. We bakken de lekkerste panini’s in onze bakijzers, bakken een ei op steen en poffen onze eigen popcorn voor ‘s avonds. Daarna lopen we in groepjes met een zaklamp een spannende reflectortocht door de bossen. Tijdens dit zomerkamp overwinnen we hindernissen door het hoge klimbos, lopen we een tocht met walkie talkies, leer je goed te richten tijdens het boogschieten en ga je boomklimmen in onze speciale monkeytrees.

In de vrije uurtjes kun je meedoen aan diverse sporten, zoals voetbal, hockey, volleybal en softbal. Maar ook spelen we gezellige (bord)spellen met elkaar of kan je lekker relaxen met een mooi boek. Ook ‘s avonds is er van alles te doen. We bakken marshmallows boven het kampvuur, spelen outdoor games in het bos en genieten van muziek en leuke spelshows.

Het Bushcraft Lodge Zomerkamp is ook voor 7 dagen beschikbaar. Lees meer over Bushcraft Lodge zomerkamp 7 dagen.

HIGHLIGHTS

  • Fire Skills & Nature Cooking
  • Klimbos
  • Obstacle run
  • Monkey-klimmen
  • Reflectortocht

Voorbeeld dagprogramma

 08:00 uur  Opstaan
 08:30 uur  Ontbijt
 09:30 uur  Fire Skills & Nature Cooking
 12:30 uur  Lunch
 13:30 uur  Obstacle run
 16:30 uur  Vrije tijd
 17:30 uur  Diner
 18:30 uur  Vrije tijd
 19:00 uur  Reflectortocht
 21:30 uur  Bedtijd

 

Voor meer informatie over het zomerkamp dagprogramma klikt u hier.

Tijden
Start op zondag om 14:00 uur
Eindigt op woensdag om 16:00 uur

Zomerkamp zonder overnachting
Dit zomerkamp is ook te boeken als zomerkamp zonder overnachting. Uw zoon / dochter draait hierbij van zondag t/m woensdag mee met de ochtend- en middagactiviteiten.

Informatie ouders
Bekijk hier alle informatie voor ouders.

BESCHIKBAARHEID

Week Locatie Prijs Beschikbaarheid
28 - 5-7 t/m 8-7 2020 Oldebroek € 459.00 Niet meer te boeken
29 - 12-7 t/m 15-7 2020 Oldebroek € 459.00 Niet meer te boeken
30 - 19-7 t/m 22-7 2020 Oldebroek € 459.00 Niet meer te boeken
31 - 26-7 t/m 29-7 2020 Oldebroek € 459.00 Niet meer te boeken
32 - 2-8 t/m 5-8 2020 Oldebroek € 459.00 Niet meer te boeken
33 - 9-8 t/m 12-8 2020 Oldebroek € 459.00 Niet meer te boeken
34 - 16-8 t/m 19-8 2020 Oldebroek € 459.00 Te boeken

Laatste update 07-08-2020

Verblijf
Je verblijft tijdens het Bushcraft Lodge zomerkamp exclusief in de Bos Lodges, een prachtig basic verblijf in de bossen van Oldebroek. De lodges bestaan uit 4-persoons slaapkamers met houten stapelbedden. De bijbehorende houten recreatie lodge van 90 m2 heeft een houtkachel, waardoor het gezellig knus over komt. De accommodatie bestaat verder uit badkamers (4 toiletten en 4 douches) en een eigen kampvuurplaats. Lees meer over de Boslodges op onze locatie in Oldebroek op de Veluwe bij Zwolle.

zomerkamp bos lodges recreatie ruimte buiten zomerkamp bos lodges zomerkampen

Vervoer
De kinderen worden verwacht op onze locatie, wat inhoudt dat het vervoer van en naar het zomerkamp zelf verzorgd dient te worden. Mocht uw zoon of dochter met de trein komen, kunnen wij ze - na overleg - bij de dichtstbijzijnde bushalte of treinstation ophalen.

Recente Beoordelingen

7

Ervaring: Onze twee dochters hadden weer een super week gehad!

Opmerking: Ons kind was aan het begin van de week verdrietig aan de telefoon, ik heb contact opgenomen met de kamp-coördinator en deze reageerde begripvol en er zijn direct stapjes genomen om haar prettiger te laten voelen. De week is uiteindelijk heel goed voor haar geweest, zelf een overwinning. Complimenten aan jullie! Verder een actieve week, vol gezelligheid. De kampleiding en de sfeer die ze creeëren en meebrengen maakt de week nog gaver. Fijn dat er duidelijke bedtijden worden gehanteerd. Je haalt geen doodmoe kind op. Het eten bij Bushcraft ervaarde mijn dochter soms iets minder, eten maken op vuur had niet het beste resultaat, mislukte pasta.


6 August 2020
10

Ervaring: Ongelooflijk blij kind

Opmerking: Mijn dochter wilde langer blijven en niet mee naar huis! Dat zegt alles over het kamp. Lieve mensen, toppers, volgend jaar weer!


6 August 2020
9

Ervaring: Mijn zoon heeft een topweek gehad!

Opmerking: We zijn nu bijna een week verder en nog steeds vertelt mijn zoon nog vele verhalen over het kamp! "Alleen de bedden zijn een beetje hard, de hangmat tijdens de bivak slaapt dan weer heerlijk" (dixit zoonlief) Ouders krijgen goede informatie vooraf én tijdens het kamp via de ouderapp. Heel fijn. Volgend jaar weer!


6 August 2020

INFORMATIE
VOOR OUDERS