Zomerkamp.com > Jeugdvakanties 10 t/m 13 jaar > Adventure & Fun Zomerkamp

Adventure & Fun Zomerkamp7 dagen

€ 699,00
Open dag Contact Boek nu

Adventure & Fun Zomerkamp

Hét Adventure & Fun zomerkamp waar diversiteit centraal staat!

Op de Survivaldagen zal het avontuur de boventoon voeren en trotseer je diverse hindernissen op hoogte tussen de bomen. Je gaat een reusachtige ladder beklimmen en probeert zo hoog mogelijk te komen in de bomen met klimgrepen. Als je weer met beide benen op de grond staat, zoeken we de uitdaging tijdens de Obstacle run en leer je schieten met pijl- en boog én tijdens de spectaculaire Outdoor Laser Game.

Activiteiten Adventure & Fun kamp

We gaan tijdens de Challenge dag met het hele team aan de slag met een mix van actieve en grappige buitensportactiviteiten. Eenmaal buiten staan er diverse materialen klaar om een Flintstone mobiel te bouwen. Gaaf om daar ook echt mee te gaan rijden en lachen gegarandeerd! Ook ga je de ‘Escape’ doen in het bos, waarbij je door samen te werken codes ontcijfert en sleutels vrij speelt. Weten jullie binnen de tijd alle kettingen los te maken en de sleutels en codes te kraken?

Veel fun zal je hebben in Attractiepark Toverland, waar je de meest spectaculaire achtbanen in gaat. Neem plaats in de strijdwagens van Troy: de snelste, hoogste en langste houten achtbaan. Bij Expedition Zork doemt op vijftien meter hoogte een gigantische waterval op. Ben jij klaar voor een duik in het diepe?

We gaan een gave walkie talkie tocht doen. Er staan twee groepsleden met een walkie talkie en kaart met daarop een route en verschillende opdrachten op het basiskamp. Je krijgt opdrachten van jouw teamlid om de opdrachten te vinden en met de juiste route bij het basiskamp te komen. Bepaal je tactiek en kom als eerst binnen met de juist voltooide opdrachten!

Ook zullen we een middagje de rust opzoeken. We brengen bij mooi weer de dag door rondom het water. Je kan kiezen om te gaan zwemmen, relaxen of je pakt de beach bats voor een potje beachballen.

Ook in de vrije momenten en de avonden hebben we een divers aanbod aan activiteiten. In de vrije uurtjes kan je meedoen aan diverse sporten, zoals voetbal, hockey, volleybal en softbal. Maar ook spelen we gezellige (bord) spellen met elkaar of kan je lekker relaxen met een mooi boek. Verder beleef je tijdens dit zomerkamp leuke sport- en spelactiviteiten. ‘s Avonds bakken we marshmallows boven het kampvuur en spelen we outdoor games in het bos.

Het Adventure & Fun zomerkamp waar echt alles in zit!

HIGHLIGHTS

  • Challenge dag
  • Water - strand middag
  • Dagje pretpark Toverland
  • Klimbos
  • Outdoor activiteiten

Dit kamp wordt uitgevoerd door

Logo

Voorbeeld dagprogramma

 08:00 uur  Opstaan
 08:30 uur  Ontbijt
 09:30 uur  Fire Skills & Nature Cooking
 12:30 uur  Lunch
 13:30 uur  Klimbos
 16:30 uur  Vrije tijd
 17:30 uur  Diner
 18:30 uur  Vrije tijd
 19:00 uur  Reflectortocht
 21:30 uur  Bedtijd

Voor meer informatie over het zomerkamp dagprogramma klik je hier.

Vervoer
De kinderen worden verwacht op onze locatie, wat inhoudt dat het vervoer van en naar het zomerkamp zelf verzorgd dient te worden.

Zomerkamp zonder overnachting
Dit zomerkamp is ook te boeken als zomerkamp zonder overnachting. Jouw zoon / dochter draait hierbij van zondag t/m woensdag mee met de ochtend- en middagactiviteiten.

BESCHIKBAARHEID

Week Locatie Prijs Beschikbaarheid
28 - 9-7 t/m 15-7 2023 Overasselt € 699.00 Te boeken
30 - 23-7 t/m 29-7 2023 Overasselt € 699.00 Te boeken
31 - 30-7 t/m 5-8 2023 Overasselt € 699.00 Te boeken
32 - 6-8 t/m 12-8 2023 Overasselt € 699.00 Te boeken
33 - 13-8 t/m 19-8 2023 Overasselt € 699.00 Te boeken

Laatste update 08-06-2023

Verblijf
Je slaapt in een groepsaccommodatie met verschillende slaapkamers voorzien van stapelbedden. De accommodaties bestaan verder uit diverse recreatiezalen, een horecakeuken met eetzaal, ruime en verzorgde sanitaire voorzieningen en een centrale verzamelplaats met overkapping.

Dit zomerkamp wordt aangeboden op onze locatie in Overasselt in het Rijk van Nijmegen.

groepsaccommodatie zomerkamp zomerkamp groepsaccommodatie zomerkamp terrein

Tijden
Wij hanteren diverse aankomst- en vertrektijden. Een week voorafgaand aan de vakantie ontvang je een mail met het tijdvak waarin jullie verwacht worden.

Tijdvak 1: aankomst zondag om 13.30 uur; vertrek zaterdag om 11.00 uur.
Tijdvak 2: aankomst zondag om 15.00 uur; vertrek zaterdag om 12.00 uur.

Informatie ouders
Bekijk hier alle informatie voor ouders.

Recente Beoordelingen

8

Ervaring: My zoontje heeft een super week gehad

Opmerking: Hij heeft de hele week erover gehad. Nieuwe vrienden gemaakt. Hele leuke activiteiten. Hij wil het zeker nog een keer naar deze kamp


3 January 2022
10

Ervaring: Geweldig kamp

Opmerking: Onze zoon heeft zich enorm vermaakt. Goede verzorging door de staff, lekker eten en leuke activiteiten. Volgend jaar weer!


21 August 2021
8

Ervaring: Geweldige week!

Opmerking: Top: Escape room & gezellige begeleiding


14 August 2021

INFORMATIE
VOOR OUDERS