Zomerkamp.com > Jeugdvakanties 10 t/m 13 jaar > Just Girls Zomerkamp

Just Girls Zomerkamp7 dagen

€ 649,00
Open dag Contact Boek nu

Just Girls Zomerkamp

Hét zomerkamp voor alleen maar meiden!

Vind jij het leuk om mee te doen met een zomerkamp met gezellige activiteiten en avonturen met alleen meiden? Een en al gezelligheid!

Activiteiten Just Girls Zomerkamp

Een dag gaan we naar Zwolle waar we een city-trip maken en de leukste plekjes van Zwolle tegen komen. Er staat een goede film voor ons klaar in de bioscoop, die we uiteraard met popcorn gaan kijken. Ook gaan we nog een dag naar het strand waar we lekker relaxed kunnen zonnen, zwemmen of beachvolleyballen.

We gaan niet alleen chillen tijdens dit kamp, maar we mogen ook onze stoere kant showen tijdens Girls in the Bush. We klimmen in het klimbos waar we verschillende hindernissen overwinnen en we nemen deel aan een Escape Room, waar we kruipen door gangenstelsels.  Gezelligheid gegarandeerd en een fantastisch gevoel als de Escape Room is opgelost.

Een middag gaan we lekker creatief doen. We gaan armbandjes vlechten, waarbij we met diverse kleuren wol de mooiste sieraden maken. We gaan boetseren en maken de gaafste klei creaties. Je kan jezelf mooi opmaken met make up en we genieten van onze eigen Spa Beautymiddag.

Professionele workshop

We duiken in de wereld van de Podcasts. Wat voor verschillende podcasts zijn er allemaal? Wat zijn de verschillen en de overeenkomsten? Na een introductie ga je zelf aan het werk met een online muziekprogramma en maak je de gaafste creaties. Wil je een gave podcast maken of kies je voor een grappige comedy? Ontdek het tijdens de Podcast workshop!

Na een hele dag activiteiten is er op dit zomerkamp de mogelijkheid om lekker te relaxen met je nieuwe vriendinnen in jullie eigen Girls room. Bladeren door folders, luisteren naar je favoriete muziek of kijken naar een leuke film, het kan allemaal tijdens het Just Girls Zomerkamp. No boys allowed!

In de vrije uurtjes kan je meedoen aan diverse sporten, zoals voetbal, hockey, volleybal en softbal. Maar ook spelen we gezellige (bord)spellen met elkaar of kan je lekker relaxen met een mooi boek. Ook ‘s avonds is er van alles te beleven. We bakken marshmallows boven het kampvuur, spelen outdoor games in het bos en genieten van muziek en leuke spelshows.

HIGHLIGHTS

  • Girls Room
  • Armbandjes met wol
  • Strand dag
  • City trip met bioscoop
  • Podcast workshop
  • Girls in the Bush
  • High Tea

Dit kamp wordt uitgevoerd door

Logo

Voorbeeld dagprogramma

08:00 uur Opstaan
08:30 uur Ontbijt
09:30 uur Podcast workshop
12:30 uur Lunch
13:30 uur High Tea
16:30 uur Vrije tijd
17:30 uur Diner
18:30 uur Vrije tijd
19:00 uur Chillen in de Girls Room
21:30 uur Bedtijd

Voor meer informatie over het zomerkamp dagprogramma klik je hier.

Vervoer
De kinderen worden verwacht op onze locatie, wat inhoudt dat het vervoer van en naar het zomerkamp zelf verzorgd dient te worden.

Zomerkamp zonder overnachting
Dit zomerkamp is ook te boeken als zomerkamp zonder overnachting. Jouw zoon / dochter draait hierbij van zondag t/m woensdag mee met de ochtend- en middagactiviteiten.

BESCHIKBAARHEID

Week Locatie Prijs Beschikbaarheid

Laatste update 21-05-2022

Verblijf
Je slaapt in een groepsaccommodatie met verschillende slaapkamers voorzien van stapelbedden. De accommodaties bestaan verder uit diverse recreatiezalen, een horecakeuken met eetzaal, ruime en verzorgde sanitaire voorzieningen en een centrale verzamelplaats.

Het Just Girls Zomerkamp wordt aangeboden op onze locatie in Oldebroek op de Veluwe bij Zwolle.

zomerkamp accommodatie zomerkampen groepsaccommodatie zomerkampen locatie

Tijden
Wij hanteren diverse aankomst- en vertrektijden. Een week voorafgaand aan de vakantie ontvang je een mail met het tijdvak waarin jullie verwacht worden.

Tijdvak 1: aankomst op zondag tussen 13.00u en 14.00u; vertrek op zaterdag tussen 11.00u en 11.30u
Tijdvak 2: aankomst op zondag tussen 14.30u en 15.30u; vertrek op zaterdag tussen 12.00u en 12.30u

Informatie ouders
Bekijk hier alle informatie voor ouders.

Recente Beoordelingen

10

Ervaring: Goed georganiseerd en voor ouders zorgeloos zomerkamp

Opmerking: Onze dochter heeft het op haar eerste zomerkamp super naar haar zin gehad. Goede ontvangst, super leuke dagelijkse updates gedurende de week met leuke foto's voor de ouders. Het girls camp zat vol met leuke activiteiten, waar onze dochter echt van genoten heeft. Betrokken begeleiders, die allemaal erg enthousiast zijn. Een aanrader.....


1 September 2021
9

Ervaring: Altijd tot in de puntjes georganiseerd

Opmerking: Dit was de 2e keer dat mijn dochter mee ging op kamp en wederom genoten. De (voor ons) nieuwe locatie is ook heel mooi en lekker ruim voor iedereen. Fijn dat er zo actief allerlei dingen wordt gedeeld via de app.


26 August 2021
8

Ervaring: Helemaal geweldig

Opmerking: Het was geweldig. Jammer dat het maar tot en met 13 is.


24 August 2021

INFORMATIE
VOOR OUDERS