Zomerkamp.com > Jeugdvakanties 10 t/m 13 jaar > Just Girls Zomerkamp

Just Girls Zomerkamp7 dagen

€ 729,00
Open dag Contact Boek nu

Just Girls Zomerkamp

Hét zomerkamp voor alleen maar meiden!

Vind jij het leuk om mee te doen met een zomerkamp met gezellige activiteiten en avonturen met alleen meiden? Een en al gezelligheid!

Activiteiten Just Girls Zomerkamp

Een dag gaan we naar Nijmegen waar we een city-trip maken en de leukste plekjes van Nijmegen tegen komen. Er staat een goede film voor ons klaar in de bioscoop, die we uiteraard met popcorn gaan kijken. Ook gaan we nog een dag naar het strand waar we lekker relaxed kunnen zonnen, zwemmen of beachvolleyballen.

We gaan niet alleen chillen tijdens dit kamp, maar we mogen ook onze stoere kant showen tijdens Girls in the Bush. We klimmen in het klimbos waar we verschillende hindernissen overwinnen en we nemen deel aan een Escape Room, waar we kruipen door gangenstelsels.  Gezelligheid gegarandeerd en een fantastisch gevoel als de Escape Room is opgelost.

Een middag gaan we lekker creatief doen. We gaan armbandjes vlechten, waarbij we met diverse kleuren wol de mooiste sieraden maken. We gaan boetseren en maken de gaafste klei creaties. Je kan jezelf mooi opmaken met make up en we genieten van onze eigen Spa Beautymiddag.

Professionele workshop

We duiken in de wereld van Artificial Intelligence. Tijdens een workshop filmen met AI gaan jullie je eigen film maken. En deze film ga je verrijken met AI elementen. En wat blijkt? Dan is er opeens veel meer mogelijk!

Na een hele dag activiteiten is er op dit zomerkamp de mogelijkheid om lekker te relaxen met je nieuwe vriendinnen in jullie eigen Girls room. Bladeren door folders, luisteren naar je favoriete muziek of kijken naar een leuke film, het kan allemaal tijdens het Just Girls Zomerkamp. No boys allowed!

In de vrije uurtjes kan je meedoen aan diverse sporten, zoals voetbal, hockey, volleybal en softbal. Maar ook spelen we gezellige (bord)spellen met elkaar of kan je lekker relaxen met een mooi boek. Ook ‘s avonds is er van alles te beleven. We bakken marshmallows boven het kampvuur, spelen outdoor games in het bos en genieten van muziek en leuke spelshows.

HIGHLIGHTS

  • Girls Room
  • Armbandjes met wol
  • City trip met bioscoop
  • Filmen met AI
  • Girls in the Bush
  • High Tea

Dit kamp wordt uitgevoerd door

Logo

Voorbeeld dagprogramma

08:00 uur Opstaan
08:30 uur Ontbijt
09:30 uur Filmen met AI
12:30 uur Lunch
13:30 uur High Tea
16:30 uur Vrije tijd
17:30 uur Diner
18:30 uur Vrije tijd
19:00 uur Chillen in de Girls Room
21:30 uur Bedtijd

Voor meer informatie over het zomerkamp dagprogramma klik je hier.

Vervoer
De kinderen worden verwacht op onze locatie, wat inhoudt dat het vervoer van en naar het zomerkamp zelf verzorgd dient te worden.

Zomerkamp zonder overnachting
Al onze zomerkampen zijn ook te boeken als dagkamp - zomerkamp zonder overnachting.

BESCHIKBAARHEID

Week Locatie Prijs Beschikbaarheid
28 - 7-7 t/m 13-7 2024 Overasselt € 729.00 Niet meer te boeken
30 - 21-7 t/m 27-7 2024 Overasselt € 729.00 Niet meer te boeken
31 - 28-7 t/m 3-8 2024 Overasselt € 729.00 Te boeken
32 - 4-8 t/m 10-8 2024 Overasselt € 729.00 Te boeken
33 - 11-8 t/m 17-8 2024 Overasselt € 729.00 Te boeken
34 - 18-8 t/m 24-8 2024 Overasselt € 729.00 Niet meer te boeken

Laatste update 23-07-2024

Verblijf
Je slaapt in een groepsaccommodatie met verschillende slaapkamers voorzien van stapelbedden. De accommodaties bestaan verder uit diverse recreatiezalen, een horecakeuken met eetzaal, ruime en verzorgde sanitaire voorzieningen en een centrale verzamelplaats met overkapping.

Dit zomerkamp wordt aangeboden op onze locatie in Overasselt in het Rijk van Nijmegen.

groepsaccommodatie zomerkamp zomerkamp groepsaccommodatie zomerkamp terrein

Tijden
Wij hanteren diverse aankomst- en vertrektijden. Een week voorafgaand aan de vakantie ontvang je een mail met het tijdvak waarin jullie verwacht worden.

Tijdvak 1: aankomst zondag om 13.30 uur; vertrek zaterdag om 11.00 uur.
Tijdvak 2: aankomst zondag om 15.00 uur; vertrek zaterdag om 12.00 uur.

Informatie ouders
Bekijk hier alle informatie voor ouders.

Recente Beoordelingen

10

Ervaring: Onze dochter had een top week!

Opmerking: Na de ontvangst in Overasselt heeft onze dochter een topweek gehad! En voor ons was het heel goed georganiseerd. Strak georganiseerde ontvangst, pro actieve benadering door begeleiders. Dat geeft een welkom en positief gevoel.


21 August 2023
9

Ervaring: Dochter van 12 heeft een geweldig kamp gehad!

Opmerking: Ze ging alleen op kamp en vond dat uiteraard erg spannend. Er waren genoeg andere meisjes alleen gekomen en ze heeft een heerlijke week gehad en veel vriendinnen gemaakt. Het dagelijkse programma vond ze erg leuk, dat was vooraf ook de reden om te kiezen voor het just girls kamp. De bedden waren goed dat vond ze heel fijn! Ze wilde niet meer in een tent slapen. Zelfs over het eten was ze heel positief! Ze wil vlg jaar weer!


3 August 2023
10

Ervaring: Goed georganiseerd en voor ouders zorgeloos zomerkamp

Opmerking: Onze dochter heeft het op haar eerste zomerkamp super naar haar zin gehad. Goede ontvangst, super leuke dagelijkse updates gedurende de week met leuke foto's voor de ouders. Het girls camp zat vol met leuke activiteiten, waar onze dochter echt van genoten heeft. Betrokken begeleiders, die allemaal erg enthousiast zijn. Een aanrader.....


1 September 2021

INFORMATIE
VOOR OUDERS