Zomerkamp.com > Jeugdvakanties 10 t/m 13 jaar > Just Girls Zomerkamp

Just Girls Zomerkamp7 dagen

€ 609,00
Open dag Contact Boek nu

Just Girls Zomerkamp

Hét zomerkamp voor echte meiden!                                                                                                     Dit kamp wordt uitgevoerd door Logo

Vind jij het leuk om mee te doen met een zomerkamp met gezellige activiteiten en avonturen met alleen meiden? Een en al gezelligheid!

Activiteiten Just Girls Zomerkamp

Een dag gaan we naar Zwolle waar we een city-trip maken en de leukste plekjes van Zwolle tegen komen. Er staat een goede film voor ons klaar in de bioscoop, die we uiteraard met popcorn gaan kijken. Ook gaan we nog een dag naar het strand waar we lekker relaxed kunnen zonnen, zwemmen of beachvolleyballen.

We gaan niet alleen chillen tijdens dit kamp, maar we mogen ook onze stoere kant showen tijdens Girls in the Bush. We klimmen in het klimbos waar we verschillende hindernissen overwinnen en we nemen deel aan een Escape Room, waar we kruipen door gangenstelsels. Gezelligheid gegarandeerd en als we de eindstreep hebben gehaald gaan we dit vieren met een lekkere high tea.

Een middag gaan we lekker creatief doen. We gaan boetseren en maken de gaafste klei creaties. We maken diverse soorten armbandjes, je kan jezelf mooi opmaken met make up en we genieten van onze eigen Spa Beautymiddag.

We leren tijdens een workshop Vloggen diverse technieken en krijgen dé tips om een goede vlog te maken. Misschien even spannend, maar uiteindelijk heb jij jou eigen gave verhaal verteld voor de camera.

Na een hele dag activiteiten is er op dit zomerkamp de mogelijkheid om lekker te relaxen met je nieuwe vriendinnen in jullie eigen Girls room. Bladeren door folders, luisteren naar je favoriete muziek of kijken naar een leuke film, het kan allemaal tijdens het Just Girls Zomerkamp!

In de vrije uurtjes kan je meedoen aan diverse sporten, zoals voetbal, hockey, volleybal en softbal. Maar ook spelen we gezellige (bord)spellen met elkaar of kan je lekker relaxen met een mooi boek. Ook ‘s avonds is er van alles te beleven. We bakken marshmallows boven het kampvuur, spelen outdoor games in het bos en genieten van muziek en leuke spelshows.

HIGHLIGHTS

  • Girls Room
  • Crea middag
  • Strand dag
  • City trip met bioscoop
  • Vlog-workshop
  • Girls in the Bush
  • High Tea

Voorbeeld dagprogramma

08:00 uur Opstaan
08:30 uur Ontbijt
09:30 uur Vlog-workshop
12:30 uur Lunch
13:30 uur High Tea
16:30 uur Vrije tijd
17:30 uur Diner
18:30 uur Vrije tijd
19:00 uur Chillen in de Girls Room
21:30 uur Bedtijd

Voor meer informatie over het zomerkamp dagprogramma klikt u hier.

Tijden
Start op zondag om 14:00 uur
Eindigt op zaterdag om 11:00 uur

Zomerkamp zonder overnachting
Dit zomerkamp is ook te boeken als zomerkamp zonder overnachting. Uw zoon / dochter draait hierbij van zondag t/m vrijdag mee met de ochtend- en middagactiviteiten.

Informatie ouders
Bekijk hier alle informatie voor ouders.

BESCHIKBAARHEID

Week Locatie Prijs Beschikbaarheid
28 - 5-7 t/m 11-7 2020 Oldebroek € 609.00 Niet meer te boeken
29 - 12-7 t/m 18-7 2020 Oldebroek € 609.00 Niet meer te boeken
30 - 19-7 t/m 25-7 2020 Oldebroek € 609.00 Niet meer te boeken
31 - 26-7 t/m 1-8 2020 Oldebroek € 609.00 Niet meer te boeken
32 - 2-8 t/m 8-8 2020 Oldebroek € 609.00 Niet meer te boeken
33 - 9-8 t/m 15-8 2020 Oldebroek € 609.00 Niet meer te boeken
34 - 16-8 t/m 22-8 2020 Oldebroek € 609.00 Niet meer te boeken

Laatste update 20-10-2020

Verblijf
Je slaapt in een groepsaccommodatie met verschillende slaapkamers voorzien van stapelbedden. De accommodaties bestaan verder uit diverse recreatiezalen, een horecakeuken met eetzaal, ruime en verzorgde sanitaire voorzieningen en een centrale verzamelplaats.

Het Just Girls Zomerkamp wordt aangeboden op onze locatie in Oldebroek op de Veluwe bij Zwolle.

zomerkamp accommodatie zomerkampen groepsaccommodatie zomerkampen locatie

Vervoer
De kinderen worden verwacht op onze locatie, wat inhoudt dat het vervoer van en naar het zomerkamp zelf verzorgd dient te worden. Mocht uw zoon of dochter met de trein komen, kunnen wij ze - na overleg - bij de dichtstbijzijnde bushalte of treinstation ophalen.

Recente Beoordelingen

8

Ervaring: Gezellige, enthousiaste leiding

Opmerking: Mijn dochter heeft erg genoten van alle spelletjes & liedjes. De band met de leiding was erg goed.


15 October 2020
10

Ervaring: Fijne organisatie!

Opmerking: Sofie wilde zelf op survivalkamp en na goed zoeken op internet kwamen wij steeds weer bij Club Adventure terecht. Zeker omdat we met het coronavirus te maken hadden, vonden we het extra spannend als ouders. We kregen veel vertrouwen in de organisatie door de informatie op de website en de informatie die we vooraf ontvingen. Ons vertrouwen werd helemaal bevestigd bij het wegbrengen. Alles was super geregeld. En wat een geweldige week heeft Sofie gehad! Complimenten en wat professioneel zeg! En wat fijn dat wij als ouders tijden de kampweek continue op de hoogte worden gehouden met de app. We hebben net weer geboekt voor het Survival herfstkamp.


1 October 2020
10

Ervaring: Geweldige tijd!

Opmerking: Mijn dochter heeft een geweldige tijd gehad afgelopen zomer. Ze komt nog steeds met leuke verhalen en heeft zelfs een beetje heimwee. Dat zegt genoeg! Volgende zomer weer.


28 September 2020