Zomerkamp.com > Kindervakanties 8 t/m 10 jaar > Survivalkamp Nederland 4 dagen

Survivalkamp Nederland4 dagen

vanaf € 499,00
Open dag Contact Boek nu

Survivalkamp Nederland 4 dagen

Klaar voor de uitdaging tijdens het Survival kamp Nederland 4 dagen?

Een spectaculair zomerkamp vol spanning en uitdaging op het land, in het water en in de lucht! Het survivalkamp wordt aangeboden van zondag t/m woensdag en van woensdag t/m zaterdag. Het kamp is ook te boeken voor 7 dagen, meer informatie vind je via deze link.

Activiteiten Survival zomerkamp Nederland zondag t/m woensdag

We starten het zomerkamp met het leren van de basistechnieken van survival tijdens de introductie en maken we een eigen survival armband. We leren hoe we het beste een kampvuur maken van diverse materialen tijdens de Fire skills. Als het vuur brand leren we de beste technieken voor het knopen maken, zodat we later onze eigen bivaktent kunnen maken.

Na alle basistechnieken is het tijd voor het echte werk. We klimmen op de reusachtige Jacobsladder en klimmen op de klimbomen. Ga je voor de makkelijke of de moeilijke route? Even later komt de klimexpeditie tot zijn hoogtepunt: we leven ons uit in het klimbos hoog in de bomen. We volgen het pad via diverse hindernissen, schommels en wiebelbruggen.

Tijdens de ‘Escape’ ga je, voorzien van helm en hoofdlampje, het gangenstelsel in en begin je aan een spannende tocht. Dat wordt kruipen, klauteren en wurmen door gangen en vreemde hindernissen. Weet jij alle puzzels op te lossen?

Één van de belangrijkste eigenschappen van een survivaller is “samenwerken”! Je wordt tijdens deze vakantie regelmatig uitgedaagd met spectaculaire survival proeven en testen. Labyrinten, evenwichtsbalken, puzzels, hefbomen, krachtproeven en nog veel meer.. Hoe beter je de proeven doorstaat, hoe meer voordeel je als team hebt tijdens de spectaculaire eindproef.

In de vrije uurtjes kan je deelnemen aan diverse sporten, zoals voetbal, hockey, volleybal en softbal. Maar ook spelen we gezellige (bord)spelletjes met elkaar of kan je je even terugtrekken met een mooi boek. Verder beleef je tijdens dit zomerkamp leuke sport- en spelactiviteiten. ‘s Avonds spelen we outdoor games in het bos.

Activiteiten Survival zomerkamp Nederland woensdag t/m zaterdag

Tijdens de ‘Escape’ ga je, voorzien van helm en hoofdlampje, het gangenstelsel in en begin je aan een spannende tocht. Dat wordt kruipen, klauteren en wurmen door gangen en vreemde hindernissen. Weet jij alle puzzels op te lossen?

Een van de hoogtepunten van dit survivalkamp is het klimbos! Hoog in de bomen met diverse hindernissen, van wiebelbrug tot schommels en nog veel meer.

Met alle ervaringen die je hebt opgedaan tijdens dit zomerkamp zijn we klaar voor de Survival trip! Een leuke tocht brengt ons via de heide en bossen bij de bivakplek. Ken jij de knopen nog van de introductie? Als we aangekomen zijn op de bivaklocatie gebruiken we onze skills om het vuur aan te maken en de bivaktenten op te bouwen. Na een nacht slapen in de buitenlucht vervolgen we de route naar het water, welke we oversteken met een zelfgemaakt vlot. Hebben jullie de knopen goed vastgezet?

Één van de belangrijkste eigenschappen van een survivaller is “samenwerken”! Je wordt tijdens deze vakantie regelmatig uitgedaagd met spectaculaire survival proeven en testen. Labyrinten, evenwichtsbalken, puzzels, hefbomen, krachtproeven en nog veel meer.. Hoe beter je de proeven doorstaat, hoe meer voordeel je als team hebt tijdens de spectaculaire eindproef.

In de vrije uurtjes kan je deelnemen aan diverse sporten, zoals voetbal, hockey, volleybal en softbal. Maar ook spelen we gezellige (bord)spelletjes met elkaar of kan je je even terugtrekken met een mooi boek. Verder beleef je tijdens dit zomerkamp leuke sport- en spelactiviteiten. ‘s Avonds bakken we marshmallows boven het kampvuur en is er een spelenkermis.

HIGHLIGHTS

zondag - woensdag
- Klimbos
- Vuur maken
- Escape spel
- Teambuilding
- Jacobsladder
- Klimbomen
- Boogschieten

woensdag - zaterdag
- Robinson proeven
- Klimbos
- Vlotvaren
- Survival trip met bivak
- Escape room

Dit kamp wordt uitgevoerd door

Logo

Voorbeeld dagprogramma

 08:00 uur  Opstaan
 08:30 uur  Ontbijt
 09:30 uur  Klimmen en Jacobsladder
 12:30 uur  Lunch
 13:30 uur  High Ropes Parcours
 16:30 uur  Vrije tijd
 17:30 uur  Diner
 18:30 uur  Vrije tijd
 19:00 uur  Kampvuur
 21:00 uur  Bedtijd

Voor meer informatie over het zomerkamp dagprogramma klik je hier.

Vervoer
De kinderen worden verwacht op onze locatie, wat inhoudt dat het vervoer van en naar het zomerkamp zelf verzorgd dient te worden.

Zomerkamp zonder overnachting
Dit zomerkamp is ook te boeken als zomerkamp zonder overnachting. Jouw zoon / dochter draait hierbij van zondag t/m zaterdag mee met de ochtend- en middagactiviteiten.

BESCHIKBAARHEID

Data en prijzen 4-daags zomerkamp zondag - woensdag

Week Locatie Prijs Beschikbaarheid
28 - 9-7 t/m 12-7 2023 Overasselt € 515.00 Te boeken
30 - 23-7 t/m 26-7 2023 Overasselt € 515.00 Te boeken
31 - 30-7 t/m 2-8 2023 Overasselt € 515.00 Te boeken
32 - 6-8 t/m 9-8 2023 Overasselt € 515.00 Te boeken
33 - 13-8 t/m 16-8 2023 Overasselt € 515.00 Te boeken

Laatste update 08-06-2023

Data en prijzen 4-daags zomerkamp woensdag - zaterdag

Week Locatie Prijs Beschikbaarheid
28 - 12-7 t/m 15-7 2023 Overasselt € 499.00 Te boeken
30 - 26-7 t/m 29-7 2023 Overasselt € 499.00 Te boeken
31 - 2-8 t/m 5-8 2023 Overasselt € 499.00 Te boeken
32 - 9-8 t/m 12-8 2023 Overasselt € 499.00 Te boeken
33 - 16-8 t/m 19-8 2023 Overasselt € 499.00 Te boeken

Laatste update 08-06-2023

Verblijf
Je slaapt in een groepsaccommodatie met verschillende slaapkamers voorzien van stapelbedden. De accommodaties bestaan verder uit diverse recreatiezalen, een horecakeuken met eetzaal, ruime en verzorgde sanitaire voorzieningen en een centrale verzamelplaats met overkapping.

Dit zomerkamp wordt aangeboden op onze locatie in Overasselt in het Rijk van Nijmegen.

groepsaccommodatie zomerkamp zomerkamp groepsaccommodatie zomerkamp terrein

Aankomst en vertrektijden
Wij hanteren diverse aankomst- en vertrektijden. Een week voorafgaand aan de vakantie ontvang je een mail met het tijdvak waarin jullie verwacht worden.

Tijden 4-daags vakantiekamp zondag - woensdag
Tijdvak 1: aankomst zondag om 13.30 uur; vertrek woensdag om 16.00 uur.
Tijdvak 2: aankomst zondag om 15.00 uur; vertrek woensdag om 16.00 uur.

Tijden 4-daags vakantiekamp woensdag - zaterdag
Tijdvak 1: aankomst woensdag om 11.00 uur; vertrek zaterdag om 11.00 uur.
Tijdvak 2: aankomst woensdag om 11.00 uur; vertrek zaterdag om 12.00 uur.

Recente Beoordelingen

8

Ervaring: Super leuk kamp!

Opmerking: Ik vond het een heel erg leuk kamp! En ik zou het aanraden voor kinderen die actief zijn!


30 August 2022
9

Ervaring: Kids kijken er ieder jaar naar uit!

Opmerking: Onze beide kinderen (jongen en meisje) gaan al een paar jaar naar de verschillende kampen van Club adventure. Beide hebben enorm veel plezier ieder jaar, Voor ouder heel fijn zo'n betrouwbare organisatie. Vaak jonge enthousiaste begeleiders, die een relevante opleiding doen (sport of onderwijs oid). Ze maken echt leuke avonturen mee ieder jaar!


17 August 2022
9

Ervaring: Kinderen vonden het geweldig

Opmerking: We hebben het survival kamp gedaan. Kids 9 en 12 jaar. Was even spannend omdat ze nog nooit op kamp waren geweest. Maar alles is goed gegaan, de kids hadden het zo naar hun zin, dat we hebben verlengt en ze een hele week zijn geweest. Het voelde erg knus en vertrouwd. Ze hebben erg leuke dingen gedaan en elke dag kregen we foto’s met de activiteiten van de dag ervoor. Kinds mochten ook naar huis bellen als ze dat wilde. Leiding was naar mijn idee erg leuk en goed met de kinderen. (Vonden de kids ook). Ik zou het zeker aanraden! Mijn kinderen willen volgend jaar weer ik kamp!


17 August 2022

INFORMATIE
VOOR OUDERS