Zomerkamp.com > Over ons

Over ons

Over ons

Als één van de Nederlandse pioniers zijn wij 28 jaar geleden begonnen met het organiseren van particuliere zomerkampen voor de jeugd. Zomerkamp.com is onderdeel van Club Adventure Jeugdvakanties. Boek je een vakantie bij zomerkamp.com dan zal deze volledig worden verzorgd door Club Adventure Jeugdvakanties.

Wij zijn een professionele organisatie met jarenlange ervaring. Wij richten ons sterk op kwalitatieve, avontuurlijke en onvergetelijke zomerkampen met heldere regels en een duidelijke structuur. De zomerkampen laten wij plaatsvinden in een natuurlijke en veilige omgeving.

Wat kan je van ons verwachten?

  • – Dat wij met de beste veiligheidssystemen werken
  • – Dat wij op locaties midden in de natuur zitten
  • – Dat wij met de beste mensen werken
  • – Dat wij goed luisteren naar ouders en kinderen
  • – Dat wij transparant zijn in alles wat wij doen

In Oldebroek op de Noord Veluwe net onder Zwolle en in Overasselt in het Rijk van Nijmegen liggen onze locaties lekker centraal in Nederland. Deze locaties liggen midden in de natuur en zijn tegelijk zeer goed bereikbaar.

Wij hebben bewezen dat veiligheid en kwaliteit goed samen kunnen gaan met avontuurlijke en actieve zomerkampen. We hebben hier dan ook diverse erkenningen voor mogen ontvangen. Lees hier alles over onze keurmerken en certificeringen.