Zomerkamp.com > Over ons

Over ons

Over ons

Zomerkamp.com is een onderdeel van Club Adventure Jeugdvakanties b.v.. Naast deze vakanties bieden wij via zomerkamp.com ook diverse vakanties aan van andere partijen.

Waarom zomerkamp.com?

Zomerkamp.com geeft je een overzicht van verschillende kampen op 1 pagina, zodat je niet verder hoeft te kijken dan deze website. Vanwege het brede aanbod zit er vrijwel altijd een geschikt kamp bij voor jouw zoon of dochter. Zomerkamp.com biedt kampen aan voor kinderen vanaf 5 jaar. Daarnaast is een van de belangrijkste redenen om bij ons te boeken de SGR:

SGR zomerkampen

STICHTING GARANTIEFONDS REISGELDEN

Zomerkamp (onderdeel van Club Adventure BV) is aangesloten bij SGR. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Bekijk hier het SGR lidmaatschap van zomerkamp.

Bekijk hier de 10 zekerheden van het boeken bij zomerkamp.com!