Zomerkamp.com > Kindervakanties 8 t/m 10 jaar > Crea Girls zomerkamp 4 dagen

Crea Girls camp4 dagen

€ 429,00
Open dag Contact Boek nu

Crea Girls zomerkamp 4 dagen

Voor de echte crea-bea!                                                                                                               Dit kamp wordt uitgevoerd door Logo

Vind jij het ook zo leuk om creatief bezig te zijn? Kom dan naar het Crea Girls zomerkamp, het enige creatieve zomerkamp!

Activiteiten Crea Girls zomerkamp 4 dagen

Op alle vlakken kan jij je creatief uitleven. Tijdens deze fashion & beauty dag kun je helemaal los gaan op je zelfgemaakte kleding. Ook gaan we met de lijmpistolen aan de slag om zelf sieraden te maken. Maak je jouw kleding zoals de mode trend van deze zomer of ga je volledig voor je eigen ontwerp? Creatief nagels lakken en make-up kunnen natuurlijk niet ontbreken bij deze gezellige mode dag.

Tijdens de “Club Cake Cup” bereidden we een heerlijke High Tea voor. Dat wordt natuurlijk ontzettend leuk: we spuiten de slagroomspuiten leeg, kneden zelf deeg en plakken het fondant in verschillende figuren. Wie maakt de mooiste cupcakes en wie de lekkerste broodjes? Geeft onze chef jou de meeste punten tijdens de “Club Cake Cup”? Al het lekkers wat we maken gaan we presenteren aan onze kampgenootjes en daarna: lekker smullen tijdens de High tea. Samen met de lekkerste smaken thee en verse sapjes wordt dat alleen maar genieten.

Afwisseling in het programma

Het programma wisselen we af met leuke buitenactiviteiten. In de vrije uurtjes spelen we gezellige (bord)spellen met elkaar of ga je lekker relaxen met een mooi boek. Maar ook kan je meedoen aan diverse sporten, zoals voetbal, hockey, volleybal en softbal. Verder beleef je tijdens dit zomerkamp leuke sport- en spelactiviteiten. ‘s Avonds bakken we marshmallows boven het kampvuur, doe je mee met een leuke spelshow en spelen we outdoor games in het bos.

Het Crea Girls zomerkamp is ook voor 7 dagen beschikbaar. Lees meer over Crea Girls zomerkamp 7 dagen.

HIGHLIGHTS

  • Sieraden maken
  • Schilderen
  • Tasjes maken
  • Outdoor games

Voorbeeld dagprogramma

 08:00 uur  Opstaan
 08:30 uur  Ontbijt
 09:30 uur  Club Cake Cup
 12:30 uur  Lunch
 13:30 uur  Nagels stylen en make-up
 16:30 uur  Vrije tijd
 17:30 uur  Diner
 18:30 uur  Vrije tijd
 19:00 uur  Filmavond
 21:00 uur  Bedtijd

Voor meer informatie over het zomerkamp dagprogramma klikt u hier.

Tijden
Start op zondag om 14:00 uur
Eindigt op woensdag om 16:00 uur

Zomerkamp zonder overnachting
Dit zomerkamp is ook te boeken als zomerkamp zonder overnachting. Uw zoon / dochter draait hierbij van zondag t/m woensdag mee met de ochtend- en middagactiviteiten.

Informatie ouders
Bekijk hier alle informatie voor ouders.

 

BESCHIKBAARHEID

Week Locatie Prijs Beschikbaarheid
28 - 5-7 t/m 8-7 2020 Oldebroek € 429.00 Niet meer te boeken
29 - 12-7 t/m 15-7 2020 Oldebroek € 429.00 Niet meer te boeken
30 - 19-7 t/m 22-7 2020 Oldebroek € 429.00 Niet meer te boeken
31 - 26-7 t/m 29-7 2020 Oldebroek € 429.00 Niet meer te boeken
32 - 2-8 t/m 5-8 2020 Oldebroek € 429.00 Niet meer te boeken
33 - 9-8 t/m 12-8 2020 Oldebroek € 429.00 Niet meer te boeken
34 - 16-8 t/m 19-8 2020 Oldebroek € 429.00 Te boeken

Laatste update 11-07-2020

Verblijf
Je slaapt in een groepsaccommodatie met verschillende slaapkamers voorzien van stapelbedden. De accommodaties bestaan verder uit diverse recreatiezalen, een horecakeuken met eetzaal, ruime en verzorgde sanitaire voorzieningen en een centrale verzamelplaats.

Het Crea Girls Zomerkamp wordt aangeboden op onze locatie in Oldebroek op de Veluwe bij Zwolle.

zomerkamp accommodatie zomerkampen groepsaccommodatie zomerkampen locatie

Vervoer
De kinderen worden verwacht op onze locatie, wat inhoudt dat het vervoer van en naar het zomerkamp zelf verzorgd dient te worden. Mocht uw zoon of dochter met de trein komen, kunnen wij ze - na overleg - bij de dichtstbijzijnde bushalte of treinstation ophalen.

Recente Beoordelingen

10

Ervaring: Alles tot in perfectie geregeld

Opmerking: Mijn dochter heeft een super week gehad. De leiding was goed. Alles netjes geregeld, duidelijke informatie en goede leeftijdsgroep samen.


21 August 2019
9

Ervaring: Een fijne week voor onze dochter!

Opmerking: Onze dochter van bijna 9 is een week naar Crea Girls kamp geweest. In de eerste instantie zou zij 4 dagen gaan, maar zij had het zo naar haar zin dat ze een week gebleven is. De organisatie is prima, de leiding is lief, het eten is uitstekend en de activiteiten zijn leuk en afwisselend. Er zijn vriendinnen gemaakt en gelukkig waren de meeste meisjes in de groep alleen gekomen. Omdat wij dit jaar maar kort op vakantie kunnen, vinden wij dit een mooie aanvulling op de zomervakantie. Maar ze vond het zo leuk dat we niet uitsluiten dat ze volgend jaar weer gaat.


21 August 2019
10

Ervaring: Mijn dochter (net 9 jaar oud) vond het geweldig!

Opmerking: Voor ons was dit de 1e keer zomerkamp. Spannend! Hoe gaat dat lopen? Ze is pas 9. Wordt het echt zo leuk als beloofd? Nou, dat was het. Creatieve activiteiten (Girls crea kamp), maar ook spelletjes, ochtendgymnastiek, toneel, klimmen, etc. Ontzettend lieve leidsters die echt voor haar zorgden als ze het even moeilijk had. Eigenlijk zou ze 4 dagen gaan. Dat werden er 7! Ideaal dat je kan verlengen, op aangeven van je kind zelf. Voor mij als ouder was het super dat ze iedere dag even mocht bellen. En: via de app kregen we iedere ochtend een verslag met foto’s van de vorige dag. Ideaal. Volgend jaar wil m’n dochter weer!


13 August 2019

INFORMATIE
VOOR OUDERS