Zomerkamp.com > Jeugdvakanties 10 t/m 13 jaar > Survivalkamp Nederland 7 dagen

Survivalkamp Nederland7 dagen

€ 679,00
Open dag Contact Boek nu

Survivalkamp Nederland 7 dagen

Klaar voor de uitdaging tijdens dit survival zomerkamp?

Een spectaculair zomerkamp vol spanning en uitdaging op het land, in het water en in de lucht!

Activiteiten Survival zomerkamp

We starten het zomerkamp met het leren van de basistechnieken van survival tijdens de introductie en maken we een eigen survival armband. We leren hoe we het beste een kampvuur maken van weinig materialen tijdens de fire skills. Als het vuur brand leren we de beste technieken voor het knopen maken, zodat we later onze eigen bivaktent kunnen maken tijdens de survival-trekking.

Na alle basistechnieken is het tijd voor het echte werk. We klimmen op de reusachtige Jacobsladder en klimmen op de klimbomen. Ga je voor de makkelijke of de moeilijke route? Even later komt de klimexpeditie tot zijn hoogtepunt: we leven ons uit in het klimbos hoog in de bomen. We volgen het pad via diverse hindernissen, schommels en wiebelbruggen.

Na al het oefenen en klimmen zijn we klaar voor de survival-trekking. We lopen een tocht over de heide en door bossen en komen aan op de bivakplek. We maken onze tenten met de knopen die we geleerd hebben, steken het vuur aan en maken zelf ons eten klaar boven dit vuur. Deze avond maken we het wat later dan normaal en zitten we gezellig bij het kampvuur. We slapen lekker uit de volgende ochtend en maken het vuur weer aan om ons ontbijt klaar te maken door broodjes te bakken en eitjes te koken. Na het ontbijt in de buitenlucht vervolgen we de route naar het water, welke we oversteken met een zelfgemaakt vlot. Hebben jullie de knopen goed vastgezet?

Nog meer gaafs!

Tijdens de Escape ga je op zoek naar codes en sleutels. In het bos wacht een spannende opdracht op een geheime locatie. Tijd om, binnen de tijd, de juiste codes te kraken en de kettingen los te maken. Succes! Zodra we weer  ontsnapt zijn maken we onze tocht tijgerend en klimmend over de obstakels af. Het ultieme survival gevoel!

Één van de belangrijkste eigenschappen van een survivaller is “samenwerken”! Je wordt tijdens deze vakantie regelmatig uitgedaagd met spectaculaire survival proeven en testen. Labyrinten, evenwichtsbalken, puzzels, hefbomen, krachtproeven en nog veel meer.. Hoe beter je de proeven doorstaat, hoe meer voordeel je als team hebt tijdens de spectaculaire eindproef.

In de vrije uurtjes kan je deelnemen aan diverse sporten, zoals voetbal, hockey, volleybal en softbal. Maar ook spelen we gezellige (bord)spelletjes met elkaar of kan je je even terugtrekken met een mooi boek. Verder beleef je tijdens dit zomerkamp leuke sport- en spelactiviteiten. ‘s Avonds bakken we marshmallows boven het kampvuur, doen we mee aan een spelshow en spelen we outdoor games in het bos.

Het Survival Zomerkamp is ook voor 4 dagen beschikbaar. Lees meer over Survival Zomerkamp 4 dagen.

HIGHLIGHTS

  • Klimbos
  • Jacobsladder
  • Vuur maken
  • Rivieroversteek - vlotvaren
  • Expeditie
  • Boog- en blaaspijpschieten
  • Escape Room
  • Obstacle run

Dit kamp wordt uitgevoerd door

Logo

Voorbeeld dagprogramma

 08:00 uur  Opstaan
 08:30 uur  Ontbijt
 09:30 uur  Klimmen en Jacobsladder
 12:30 uur  Lunch
 13:30 uur  High Ropes Parcours
 16:30 uur  Vrije tijd
 17:30 uur  Diner
 18:30 uur  Vrije tijd
 19:00 uur  Kampvuur
 21:30 uur  Bedtijd

Voor meer informatie over het zomerkamp dagprogramma klik je hier.

Vervoer
De kinderen worden verwacht op onze locatie, wat inhoudt dat het vervoer van en naar het zomerkamp zelf verzorgd dient te worden.

Zomerkamp zonder overnachting
Dit zomerkamp is ook te boeken als zomerkamp zonder overnachting. Jouw zoon / dochter draait hierbij van zondag t/m woensdag mee met de ochtend- en middagactiviteiten.

BESCHIKBAARHEID

Week Locatie Prijs Beschikbaarheid
28 - 10-7 t/m 16-7 2022 Oldebroek € 689.00 Niet meer te boeken
29 - 17-7 t/m 23-7 2022 Oldebroek € 689.00 Niet meer te boeken
30 - 24-7 t/m 30-7 2022 Oldebroek € 689.00 Niet meer te boeken
31 - 31-7 t/m 6-8 2022 Oldebroek € 689.00 Niet meer te boeken
32 - 7-8 t/m 13-8 2022 Oldebroek € 679.00 Niet meer te boeken
33 - 14-8 t/m 20-8 2022 Oldebroek € 689.00 Niet meer te boeken
34 - 21-8 t/m 27-8 2022 Oldebroek € 679.00 Niet meer te boeken

Laatste update 29-09-2022

Verblijf
Je verblijft tijdens het zomerkamp exclusief in de Bos Lodges, een prachtig basic verblijf in de bossen van Oldebroek. De lodges bestaan uit 4-persoons slaapkamers met houten stapelbedden. De bijbehorende houten recreatie lodge van 90 m2 heeft een houtkachel, waardoor het gezellig knus over komt. De accommodatie bestaat verder uit badkamers (4 toiletten en 4 douches) en een eigen kampvuurplaats. Lees meer over de Boslodges op onze locatie in Oldebroek op de Veluwe bij Zwolle.

zomerkamp bos lodges recreatie ruimte buiten zomerkamp bos lodges zomerkampen

Tijden
Wij hanteren diverse aankomst- en vertrektijden. Een week voorafgaand aan de vakantie ontvang je een mail met het tijdvak waarin jullie verwacht worden.

Tijdvak 1: aankomst op zondag tussen 13.00u en 14.00u; vertrek op zaterdag tussen 11.00u en 11.30u
Tijdvak 2: aankomst op zondag tussen 14.30u en 15.30u; vertrek op zaterdag tussen 12.00u en 12.30u

Informatie ouders
Bekijk hier alle informatie voor ouders.

Recente Beoordelingen

8

Ervaring: Super leuk kamp!

Opmerking: Ik vond het een heel erg leuk kamp! En ik zou het aanraden voor kinderen die actief zijn!


30 August 2022
9

Ervaring: Kids kijken er ieder jaar naar uit!

Opmerking: Onze beide kinderen (jongen en meisje) gaan al een paar jaar naar de verschillende kampen van Club adventure. Beide hebben enorm veel plezier ieder jaar, Voor ouder heel fijn zo'n betrouwbare organisatie. Vaak jonge enthousiaste begeleiders, die een relevante opleiding doen (sport of onderwijs oid). Ze maken echt leuke avonturen mee ieder jaar!


17 August 2022
9

Ervaring: Kinderen vonden het geweldig

Opmerking: We hebben het survival kamp gedaan. Kids 9 en 12 jaar. Was even spannend omdat ze nog nooit op kamp waren geweest. Maar alles is goed gegaan, de kids hadden het zo naar hun zin, dat we hebben verlengt en ze een hele week zijn geweest. Het voelde erg knus en vertrouwd. Ze hebben erg leuke dingen gedaan en elke dag kregen we foto’s met de activiteiten van de dag ervoor. Kinds mochten ook naar huis bellen als ze dat wilde. Leiding was naar mijn idee erg leuk en goed met de kinderen. (Vonden de kids ook). Ik zou het zeker aanraden! Mijn kinderen willen volgend jaar weer ik kamp!


17 August 2022

INFORMATIE
VOOR OUDERS