Zomerkamp.com > Jeugdvakanties 10 t/m 13 jaar > Game & Reality 7 dagen

Game & Reality Camp7 dagen

€ 639,00
Open dag Contact Boek nu

Game & Reality 7 dagen

Gametime tijdens het Game & Reality 7 dagen zomerkamp!

Een zomerkamp vol games en spellen, zowel actief buiten als op de spelcomputer!

Activiteiten Game & Reality 7 dagen zomerkamp

Een dagdeel (ochtend of middag) per dag ben je te vinden in de special ingerichte game-room. In deze room vind je de nieuwste spelcomputers van Playstation 5, Nintendo en de nieuwe Xbox. Met de populaire Nintendo Switch speel je op TV of gebruik je deze als handheld. Met de Playstation Virtual Reality lijk je echt in de game te zitten! Een vette airhockeytafel, dartbord en een voetbaltafel, pooltafel en dartbord maken de game-room compleet. Speel de mooiste games van FiFA Football tot Super Mario! Naast het vrij gamen zijn er ook echte toernooien en battles. Word jij de grote winnaar van dit zomerkamp?

Als echte Formule 1 coureur neem je plaats in de Red Bull race stoel met pedalen en stuur met schakelpaddles. Je kan racen over de mooiste circuits van de wereld en het opnemen tegen de andere deelnemers van het Game & Reality camp.

Outdoor games

Zijn we niet in de gameroom te vinden, zijn we wel lekker buiten waar we verschillende spellen in de natuur spelen. Als een echte actieheld het klimbos in en een route volgen door de hoge bomen. We trotseren een route met verschillende obstakels, waar we onderdoor tijgeren en overheen klimmen. Tijdens dit zomerkamp spelen we het spectaculaire Outdoor Laser Game waarbij we elkaars VIP’s (Very Important People) proberen te ontdekken en uit te schakelen. We spelen de ‘Hunting Game’, waar we bewapend met boog en masker elkaar uitschakelen door te schieten met pijlen voorzien van rubberen bollen, spannend…!!!

Midden in het bos begint dit spel. Er kunnen alleen codes ontcijfert worden en sleutels vrij komen door samen te werken. Een stukje verderop in het bos wacht een spannende opdracht. Weten jullie binnen de tijd de codes en sleutels te kraken en de kettingen los te maken om te ontsnappen?

We maken ook kennis met innovatieve mini robotjes die we gaan programmeren door middel van lijnen, kleuren en basis programmeertaal, je laat de robotjes van alles uitvoeren. Op elektronica gebied bouwen we met standaard snapcircuits verschillende projecten zoals deurbellen, vliegende schotels en nog veel meer.

Vele sport- & spelactiviteiten

In de vrije uurtjes kan je meedoen aan diverse sporten, zoals voetbal, hockey, volleybal en softbal. Maar ook spelen we gezellige (bord)spellen met elkaar of kan je lekker relaxen met een mooi boek. Verder beleef je tijdens dit zomerkamp leuke sport- en spelactiviteiten. ‘s Avonds bakken we marshmallows boven het kampvuur, is er een foodtruckfestival en spelen we outdoor games in het bos.

Een vet zomerkamp met de nieuwste games op het scherm en actie in de natuur!

Het Game & Reality Zomerkamp is ook voor 4 dagen beschikbaar. Lees meer over het Game & reality 4 dagen zomerkamp.

HIGHLIGHTS

  • Game-room
  • Virtual Reality
  • Outdoor Laser Game
  • Klimbos
  • Hunting game
  • Escape Spel
  • Programmeren

Dit kamp wordt uitgevoerd door

Logo

Voorbeeld dagprogramma

 08:00 uur  Opstaan
 08:30 uur  Ontbijt
 09:30 uur  Gamen in de game-room
 12:30 uur  Lunch
 13:30 uur  Klimbos
 16:30 uur  Vrije tijd
 17:30 uur  Diner
 18:30 uur  Vrije tijd
 19:00 uur  Reflectortocht
 21:30 uur  Bedtijd

Voor meer informatie over het zomerkamp dagprogramma klikt u hier.

Zomerkamp zonder overnachting
Dit zomerkamp is ook te boeken als zomerkamp zonder overnachting. Uw zoon / dochter draait hierbij van zondag t/m woensdag of van woensdag t/m zaterdag mee met de ochtend- en middagactiviteiten.

Vervoer
De kinderen worden verwacht op onze locatie, wat inhoudt dat het vervoer van en naar het zomerkamp zelf verzorgd dient te worden.

BESCHIKBAARHEID

Week Locatie Prijs Beschikbaarheid
28 - 11-7 t/m 17-7 2021 Oldebroek € 649.00 Niet meer te boeken
29 - 18-7 t/m 24-7 2021 Oldebroek € 649.00 Niet meer te boeken
30 - 25-7 t/m 31-7 2021 Oldebroek € 649.00 Niet meer te boeken
31 - 1-8 t/m 7-8 2021 Oldebroek € 649.00 Niet meer te boeken
32 - 8-8 t/m 14-8 2021 Oldebroek € 649.00 Niet meer te boeken
33 - 15-8 t/m 21-8 2021 Oldebroek € 649.00 Niet meer te boeken
34 - 22-8 t/m 28-8 2021 Oldebroek € 649.00 Niet meer te boeken

Laatste update 19-10-2021

Verblijf
Met jouw vrienden en vriendinnen van het Game & Reality camp verblijf je in het Sparrenhuis, welke speciaal voor jullie is ingericht. Het Sparrenhuis heeft verschillende slaapkamers en is voorzien van stapelbedden van 2 meter. In de recreatiezaal staan comfortabele stoelen, een tv en een speciaal ingerichte game room. In de zaal is er een open keuken. Het Sparrenhuis heeft meer dan voldoende sanitaire voorzieningen en er is zelfs een podium aanwezig. Lees hier meer over het Sparrenhuis op de locatie Oldebroek.

zomer loungekamp  zomerkamp groepshuis zomerkamp locatie

Tijden
Wij hanteren diverse aankomst- en vertrektijden. Een week voorafgaand aan de vakantie ontvangt u een mail met het tijdvak waarin jullie verwacht worden.

Tijdvak 1: aankomst op zondag tussen 13.00u en 14.00u; vertrek op zaterdag tussen 11.00u en 11.30u
Tijdvak 2: aankomst op zondag tussen 14.30u en 15.30u; vertrek op zaterdag tussen 12.00u en 12.30u

Informatie ouders
Bekijk hier alle informatie voor ouders.

Recente Beoordelingen

10

Ervaring: Topweek!

Opmerking: Onze zoon heeft dit kamp voor een 2de keer gevolgd en weet nu al dat hij volgende jaar weer wil komen. Veel aandacht voor de kinderen. Gecontroleerd gamen. Veel leuke buitenspellen. Goed eten. Wel veel kinderen op één kamer, er wordt weinig geslapen volgens onze zoon. En er is geen kastruimte voor de kinderen voorzien, althans volgens onze zoon. Koffers staan (en liggen) door elkaar op de grond van de toch al beperkte slaapruimte. Mijn zoon heeft dit opgelost door zijn koffer op het voeteinde te leggen. Dit maakte zijn bed korter maar hielp hem om overzicht te houden.


5 September 2021
10

Ervaring: Geweldig

Opmerking: Prima verzorgd, goede begeleiding en alles was heel duidelijk


1 September 2021
10

Ervaring: Geweldige week gehad, vol verhalen thuis

Opmerking: Zoon (10) heeft een geweldige week gehad! Hij zou 4 dagen gamekamp doen maar heeft verlengd. Het kamp is goed georganiseerd en de leiding was top. Zijn medicatie had de begeleider al helemaal in beeld, dus vanuit ons geen zorgen. Volgend jaar weer!


31 August 2021

INFORMATIE
VOOR OUDERS