Zomerkamp.com > Jeugdvakanties 10 t/m 13 jaar > Game & Reality 7 dagen

Game & Reality Camp7 dagen

€ 619,00
Open dag Contact Boek nu

Game & Reality 7 dagen

Gametime tijdens het Game & Reality 7 dagen zomerkamp!                                                           Dit kamp wordt uitgevoerd door Logo

Een zomerkamp vol games en spellen, zowel actief buiten als op de spelcomputer!

Activiteiten Game & Reality 7 dagen zomerkamp

Een dagdeel (ochtend of middag) per dag ben je te vinden in de special ingerichte game-room. In deze room vind je de nieuwste spelcomputers van Playstation, Nintendo en Xbox. Met de populaire Nintendo Switch speel je op TV of gebruik je deze als handheld. Met de Playstation Virtual Reality lijk je echt in de game te zitten! Een echte arcade kast met 3000 spellen, een vette airhockeytafel en een voetbaltafel, pooltafel en dartbord maken de game-room compleet. Speel de mooiste games van FiFA Football tot Super Mario! Naast het vrij gamen zijn er ook echte toernooien en battles. Word jij de grote winnaar van dit zomerkamp?

Als echte Formule 1 coureur neem je plaats in de Red Bull race stoel met pedalen en stuur met schakelpaddles. Je kan racen over de mooiste circuits van de wereld en het opnemen tegen de andere deelnemers van het Game & Reality camp.

Outdoor games

Zijn we niet in de gameroom te vinden, zijn we wel lekker buiten waar we verschillende spellen in de natuur spelen. Als een echte actieheld het klimbos in en een route volgen door de hoge bomen. Ook spelen we de Escape Room, waar je kruipt door gangen, codes kraakt en geheime kamers moet openen. We spelen tijdens dit zomerkamp het spectaculaire Outdoor Laser Game waarbij we elkaars VIP’s (Very Important People) proberen te ontdekken en uit te schakelen. We spelen de ‘Hunting Game’, waar we bewapend met boog en masker elkaar uitschakelen door te schieten met pijlen voorzien van rubberen bollen, spannend…!!!

We maken ook kennis met innovatieve mini robotjes die we gaan programmeren door middel van lijnen, kleuren en basis programmeertaal, je laat de robotjes van alles uitvoeren. Op elektronica gebied bouwen we met standaard snapcircuits verschillende projecten zoals deurbellen, vliegende schotels en nog veel meer.

Vele sport- & spelactiviteiten

In de vrije uurtjes kan je meedoen aan diverse sporten, zoals voetbal, hockey, volleybal en softbal. Maar ook spelen we gezellige (bord)spellen met elkaar of kan je lekker relaxen met een mooi boek. Verder beleef je tijdens dit zomerkamp leuke sport- en spelactiviteiten. ‘s Avonds bakken we marshmallows boven het kampvuur, doe je mee met een leuke spelshow en spelen we outdoor games in het bos.

Een vet zomerkamp met de nieuwste games op het scherm en actie in de natuur!

Het Game & Reality Zomerkamp is ook voor 4 dagen beschikbaar. Lees meer over het Game & reality 4 dagen zomerkamp.

HIGHLIGHTS

  • Game-room
  • Virtual Reality
  • Outdoor Laser Game
  • Klimbos
  • Hunting game
  • Escape Room

Voorbeeld dagprogramma

 08:00 uur  Opstaan
 08:30 uur  Ontbijt
 09:30 uur  Gamen in de game-room
 12:30 uur  Lunch
 13:30 uur  Klimbos
 16:30 uur  Vrije tijd
 17:30 uur  Diner
 18:30 uur  Vrije tijd
 19:00 uur  Reflectortocht
 21:30 uur  Bedtijd

 

Voor meer informatie over het zomerkamp dagprogramma klikt u hier.

Tijden
Start op zondag om 14:00 uur
Eindigt op zaterdag om 11:00 uur

Zomerkamp zonder overnachting
Dit zomerkamp is ook te boeken als zomerkamp zonder overnachting. Uw zoon / dochter draait hierbij van zondag t/m vrijdag mee met de ochtend- en middagactiviteiten.

Informatie ouders
Bekijk hier alle informatie voor ouders.

BESCHIKBAARHEID

Week Locatie Prijs Beschikbaarheid
28 - 5-7 t/m 11-7 2020 Oldebroek € 619.00 Niet meer te boeken
29 - 12-7 t/m 18-7 2020 Oldebroek € 619.00 Niet meer te boeken
30 - 19-7 t/m 25-7 2020 Oldebroek € 619.00 Niet meer te boeken
31 - 26-7 t/m 1-8 2020 Oldebroek € 619.00 Bijna volgeboekt
32 - 2-8 t/m 8-8 2020 Oldebroek € 619.00 Niet meer te boeken
33 - 9-8 t/m 15-8 2020 Oldebroek € 619.00 Niet meer te boeken
34 - 16-8 t/m 22-8 2020 Oldebroek € 619.00 Niet meer te boeken

Laatste update 11-07-2020

Verblijf
Met jouw vrienden en vriendinnen van het Game & Reality camp verblijf je in het Sparrenhuis, welke speciaal voor jullie is ingericht. Het Sparrenhuis heeft verschillende slaapkamers en is voorzien van stapelbedden van 2 meter. In de recreatiezaal staan comfortabele stoelen, een tv en een speciaal ingerichte game room. In de zaal is er een open keuken. Het Sparrenhuis heeft meer dan voldoende sanitaire voorzieningen en er is zelfs een podium aanwezig. Lees hier meer over het Sparrenhuis op de locatie Oldebroek.

zomer loungekamp  zomerkamp groepshuis zomerkamp locatie

Vervoer
De kinderen worden verwacht op onze locatie, wat inhoudt dat het vervoer van en naar het zomerkamp zelf verzorgd dient te worden. Mocht uw zoon of dochter met de trein komen, kunnen wij ze - na overleg - bij de dichtstbijzijnde bushalte of treinstation ophalen.

Recente Beoordelingen

8

Ervaring: Geweldig genoten

Opmerking: Zoon Valentijn kwam voor het eerst enthousiast terug van een kamp. Hij heeft zelg gebeld halverwege of we bij wilden boeken


23 August 2019
8

Ervaring: Puur op en vanuit het kind gericht zomerkamp op een eigen lokatie.

Opmerking: Goede en tijdige informatie. Kind en leeftijd van het kind centraal bij activiteiten. Goede ruime locatie en bosrijke omgeving Veiligheid hoog in het vaandel. Dat je 3 dagen kan en daarna kan bij boeken heeft veel voordelen, maar als nadeel dat als " je vriendjes na 3 dagen naar huis gaan je (klein) kind ook naar huis wil. Is het een idee om per week te boeken en wil je kind door omstandig heden wel na 3 dagen naar huis dat de ouders dan gecrediteerd worden. Evt door een door jullie afgesloten verzekering van een paar tientjes.. Dit idee heeft wel alas nadeel dat misschien voor een aantal ouders de kosten voor een week wel erg hoof zijn. Onze kleinzoon vond op 1 onderdeel van het klimbos na het geweldig en wil zeker volgend jaar terug komen. " Maar gaat dan niet het klimbos doen. Of dat "nare" onderdeel moet er uit zijn, zei hij " Met vriendelijke groet, Gerard Lam PS: De kans is heel groot dat wij ons eigen familie weekend op uw lokatie zullen gaan houden. Geweldig locatie voor ons weekend, dat blokhutten dorp achter op uw terrein.


22 August 2019
10

Ervaring: Het beste kamp tot nu toe volgens de kids

Opmerking: De kids hebben heerlijk genoten. Veel afwisseling in de activiteiten en toffe begeleiding. Vooral Teun was favoriet, Teun bedankt! Voor ons als ouders fijn dat we iedere dag een update kregen met wat foto's. Dat gaf ook veel handvatten om achteraf met de kinderen alle verhalen terug te horen. Zij genoten ook van de verhalen terug te lezen.


21 August 2019

INFORMATIE
VOOR OUDERS