Zomerkamp.com > Kindervakanties 8 t/m 10 jaar > Crea Kids zomerkamp 7 dagen

Crea Kids Zomerkamp7 dagen

€ 729,00
Open dag Contact Boek nu

Crea Kids zomerkamp 7 dagen

Een creatief zomerkamp voor de echte creatieveling!

Vind jij het ook zo leuk om creatief bezig te zijn? Kom dan naar het Crea Kids zomerkamp, het enige creatieve zomerkamp!

Activiteiten Crea Kids zomerkamp 7 dagen

Op alle vlakken kan jij je creatief uitleven. Tijdens de fashion & beauty dag kun je helemaal los gaan op je zelfgemaakte kleding. Ook gaan we met de lijmpistolen aan de slag om zelf sieraden te maken. Maak je jouw kleding zoals de mode trend van deze zomer (zomers, kleurrijk en fris) of ga je volledig voor je eigen ontwerp? Met de populaire Tie Dye technieken verven we onze tassen en voorzien deze van de mooiste kleurtjes. Creatief nagels lakken en make-up kunnen natuurlijk niet ontbreken. Is de outfit compleet, doen we een modeshow om de mooie creaties te showen!

Tijdens het creatief zomerkamp

Tijdens de “Club Cake Cup” bereidden we een heerlijke High Tea voor.  Dat wordt natuurlijk ontzettend leuk: we spuiten de slagroomspuiten leeg, kneden zelf deeg en plakken het fondant in verschillende figuren. Wie maakt de mooiste cupcakes? Geeft onze chef jou de meeste punten tijdens de “Club Cake Cup”? Al het lekkers wat we maken gaan we presenteren aan onze kampgenootjes en daarna: lekker smullen. Samen met de lekkerste smaken thee en verse sapjes wordt dat alleen maar genieten.

Tegenwoordig zie je het overal, een leuk T-shirt met een grappige tekst of een mooi design erop! Hoe cool zou het zijn om deze zelf te maken? Dit gaan we doen tijdens de workshop Monotype Design! Je leert meer over ontwerpen en maakt een eigen ontwerp of logo waarmee we een T-shirt bedrukken met de monotype druktechniek. Iedereen loopt naar buiten met een heus eigen ontworpen en gedrukt T-shirt.

Op de kunstmiddag pakken we onze kwasten en schildersezels en maken we de mooiste schilderijen op doek. We gaan ook aan de slag met allerlei andere materialen zoals zand, ijzerdraad en nog veel meer. Op de ‘make your own’ dag liggen er verschillende activiteiten voor je klaar. Het leukste is: Jij mag kiezen wat je gaat doen. Deze dag is volledig voor jou!

Afwisseling

Het programma wisselen we af met leuke buitenactiviteiten, zoals klimmen in het bos, we doen een gave Escape Room en nog veel meer. In de vrije uurtjes spelen we gezellige (bord)spellen met elkaar of ga je lekker relaxen met een mooi boek. Maar ook kan je meedoen aan diverse sporten, zoals voetbal, hockey, volleybal en softbal. Verder beleef je tijdens dit zomerkamp leuke sport- en spelactiviteiten. ‘s Avonds bakken we marshmallows boven het kampvuur, doe je mee met een leuke spelshow en spelen we outdoor games in het bos.

Het Crea Kids zomerkamp is ook voor 4 dagen beschikbaar. Lees meer over Crea Kids zomerkamp 4 dagen.

HIGHLIGHTS

  • Sieraden maken
  • Schilderen
  • Tie Dye
  • Monotype design
  • Nagels stylen
  • Club cake cup
  • Outdoor games

Dit kamp wordt uitgevoerd door

Logo

Voorbeeld dagprogramma

 08:00 uur  Opstaan
 08:30 uur  Ontbijt
 09:30 uur  Chocolade workshop
 12:30 uur  Lunch
 13:30 uur  Nagels stylen en make-up
 16:30 uur  Vrije tijd
 17:30 uur  Diner
 18:30 uur  Vrije tijd
 19:00 uur  Filmavond
 21:00 uur  Bedtijd

Voor meer informatie over het zomerkamp dagprogramma klik je hier.

Vervoer
De kinderen worden verwacht op onze locatie, wat inhoudt dat het vervoer van en naar het zomerkamp zelf verzorgd dient te worden.

Zomerkamp zonder overnachting
Al onze zomerkampen zijn ook te boeken als dagkamp - zomerkamp zonder overnachting.

BESCHIKBAARHEID

Week Locatie Prijs Beschikbaarheid
28 - 7-7 t/m 13-7 2024 Overasselt € 729.00 Niet meer te boeken
30 - 21-7 t/m 27-7 2024 Overasselt € 729.00 Niet meer te boeken
31 - 28-7 t/m 3-8 2024 Overasselt € 729.00 Niet meer te boeken
32 - 4-8 t/m 10-8 2024 Overasselt € 729.00 Te boeken
33 - 11-8 t/m 17-8 2024 Overasselt € 729.00 Te boeken
34 - 18-8 t/m 24-8 2024 Overasselt € 729.00 Niet meer te boeken

Laatste update 23-07-2024

Verblijf
Je slaapt in een groepsaccommodatie met verschillende slaapkamers voorzien van stapelbedden. De accommodaties bestaan verder uit diverse recreatiezalen, een horecakeuken met eetzaal, ruime en verzorgde sanitaire voorzieningen en een centrale verzamelplaats met overkapping.

Dit zomerkamp wordt aangeboden op onze locatie in Overasselt in het Rijk van Nijmegen.

groepsaccommodatie zomerkamp zomerkamp groepsaccommodatie zomerkamp terrein

Tijden
Wij hanteren diverse aankomst- en vertrektijden. Een week voorafgaand aan de vakantie ontvang je een mail met het tijdvak waarin jullie verwacht worden.

Tijdvak 1: aankomst zondag om 13.30 uur; vertrek zaterdag om 11.00 uur.
Tijdvak 2: aankomst zondag om 15.00 uur; vertrek zaterdag om 12.00 uur.

Informatie ouders
Bekijk hier alle informatie voor ouders.

Recente Beoordelingen

8

Ervaring: Bijna alles was heel leuk!

Opmerking: Heel veel leuke activiteiten gedaan (crea girls kamp).


21 August 2023
10

Ervaring: Geweldig!

Opmerking: Fijn ontvangst, veel leuke en bekwame begeleiding. Lokatie ziet er keurig uit, mooie omgeving, eten prima in orde. Hier laat je je kind zeker met vol vertrouwen achter! De app waarin alle avonturen met foto’s dagelijks werden gedeeld was een fijne manier om op de hoogte te blijven. Mijn dochter heeft enorm genoten, nu nog even wennen met 4 dagen. Maar volgende zomer komt ze zeker een hele week!


1 August 2023
10

Ervaring: Sally heeft de week geweldig genoten!

Opmerking: De leidsters waren leuk, de activiteiten, een dagelijkse update, gezond en lekker eten, veel buiten, kortom: Sally wil volgend jaar weer!


31 July 2023

INFORMATIE
VOOR OUDERS