Zomerkamp.com > Voorwaarden en disclaimer

Algemene voorwaarden

Voorwaarden en disclaimer

Algemene voorwaarden

Op al onze diensten en leveringen zijn de algemene voorwaarden van Club Adventure BV van toepassing.

Bekijk, download of print hier de algemene voorwaarden.

Disclaimer

Zomerkamp.com heeft bij het samenstellen van deze website de uiterste zorg in acht genomen, maar kan de continue juistheid en/of volledigheid van de site inhoud niet garanderen. Zomerkamp.com sluit iedere aansprakelijkheid uit voor schade van welke aard dan ook en hoe dan ook genaamd die voortvloeit uit onjuistheden en/of onvolledigheden in de weergegeven informatie op deze website. Op alle aanbiedingen/diensten en boekingen zijn de algemene voorwaarden van Club Adventure van toepassing. Deze zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Nijmegen. Op verzoek, kunnen deze ook kosteloos worden toegezonden.

Op alle aanwezige informatie op de Zomerkamp.com website berust auteurrecht. Het is niet toegestaan om informatie afkomstig van Zomerkamp.com zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiƫren, vermenigvuldigen en/of te verspreiden in welke vorm dan ook.

Zomerkamp.com is een handelsnaam van Club Adventure BV. Club Adventure BV behoudt zich het recht voor de website alsmede de voorwaarden die op het gebruik daarvan van toepassing zijn aan te passen en/of te verwijderen.

Naast dit juridisch voorbehoud zijn de algemene voorwaarden van toepassing op al onze diensten.

Vragen
Mochten er nog vragen zijn over ons privacy beleid en de disclaimer, neem dan gerust contact met ons op.

Zomerkamp.com – Club Adventure B.V.
Hoogstraat 52
6611 BZ Overasselt
Tel.: 024-3656345
info@clubadventure.nl