Grijze Jager kamp7 dagen

€ 739,00
Open dag Contact Boek nu

Grijze Jager kamp

Wordt een echte Grijze Jager tijdens het Grijze Jager kamp!

Het enige zomerkamp van de enorm populaire boekenserie “De Grijze Jager”! Beleef het ene avontuur na het andere en wordt ook uitverkoren om Grijze Jager te worden.

Activiteiten Grijze Jager zomerkamp

Je leert de belangrijkste vaardigheden van de Grijze Jagers onder begeleiding van de leermeesters. We gaan boogschieten en messen werpen op verschillende doelen en aan het einde van dit zomerkamp weet jij precies elk doel te raken. Je gaat een ochtend naar de krijgsschool en leert hier perfect om te gaan met een zwaard en schild. Daarna blijf jij je zwaard skills oefenen op een houten doelwit. Tijdens de Hunting Game zal jij je als echte Grijze Jager ongezien moeten verplaatsen door de bossen. Je bewapend jezelf met pijl en boog en voorzien van een camouflage mantel ga je op zoek naar de tegenstander. Wordt jij geraakt of raak jij je tegenstander? We lossen verschillende raadsels op terwijl jij samen met de andere Grijze Jagers kruipt en sluipt door donkere gangenstelsels.

Niet alleen op de grond, maar ook hoog in de bomen gaan we ons ongezien verplaatsen via een uitdagend klimparcours. We beklimmen via een reusachtige ladder tot helemaal bovenin en maken daarna een vrije sprong tot we weer met beide benen op de grond staan. Met een camouflagemantel, pijlen en boog gaan we de bossen in op zoek naar de tegenstander. Kunnen jullie hem vinden en lukt het om hem te bevrijden?

We maken ons, voorzien van een camouflagemantel, pijl en boog, klaar voor de aanval van de Hoemannen op ons kampement. Al onze skills moeten gebruikt worden om de tegenstander te verdrijven.

Nog meer activiteiten…

We leren vuur maken met boomschors en een magnesium stick. Een avond gaan we op ons zelfgemaakte vuur koken en daarna roosteren we als toetje heerlijke marshmallows. Iedere avond zitten we bij een gezellig kampvuur en genieten we van spannende verhalen. Tevens doen we in de avond ook leuke bosspelen en een spannende avondtocht. En in je vrije tijd is er natuurlijk ook tijd voor het lezen van het nieuwste Grijze Jagers boek. Verder beleven we nog meer avonturen zoals het varen op een zelfgemaakt vlot.

Het zomerkamp wordt afgesloten met een groot Grijze Jagers Feest met een heerlijke barbecue en muziek.

Dit kamp mogen Grijze Jager fans niet missen!

Alle activiteiten zijn veilig en afgestemd op de leeftijd. Zo hebben de pijlen rubberen bollen als punt en zijn de werpmessen van kunststof. Ook worden er helmen en veiligheidsgordels gedragen!

Elke zomer beleven de Grijze Jagers een nieuw avontuurlijk verhaal!

HIGHLIGHTS

  • Boogschieten
  • Rode draad verhaallijn
  • Zwaardvecht training
  • Hunting Game
  • Fire Skills & Nature cooking
  • Obstacle run
  • Klimparcours
  • Kampvuur avonden
  • Grijze Jagers Feest

Dit kamp wordt uitgevoerd door

Logo

Voorbeeld dagprogramma

08:00 uur Opstaan
08:30 uur Ontbijt
09:30 uur Zwaardvechttraining
12:30 uur Lunch
13:30 uur Hunting game
16:30 uur Vrije tijd
17:30 uur Diner
18:30 uur Vrije tijd
19:00 uur Kampvuur avond
21:30 uur Bedtijd

Voor meer informatie over het zomerkamp dagprogramma klik je hier.

Tijden
Start op zondag om 12:30 uur
Eindigt op zaterdag om 11:00 uur

Zomerkamp zonder overnachting
Al onze zomerkampen zijn ook te boeken als dagkamp - zomerkamp zonder overnachting.

Informatie ouders
Bekijk hier alle informatie voor ouders.

BESCHIKBAARHEID

Week Locatie Prijs Beschikbaarheid
28 - 7-7 t/m 13-7 2024 Overasselt € 739.00 Te boeken
30 - 21-7 t/m 27-7 2024 Overasselt € 739.00 Te boeken
31 - 28-7 t/m 3-8 2024 Overasselt € 739.00 Te boeken
32 - 4-8 t/m 10-8 2024 Overasselt € 739.00 Te boeken
33 - 11-8 t/m 17-8 2024 Overasselt € 739.00 Te boeken
34 - 18-8 t/m 24-8 2024 Overasselt € 739.00 Te boeken

Laatste update 21-04-2024

Verblijf
Je verblijft in een exclusieve locatie voor alleen deelnemers aan het Grijze Jager zomerkamp. Het Blokhutten groepsverblijf is een back-to-basic kamp verscholen in het bos, met een recreatiezaal, badkamers, een eigen kampvuurplaats en een compleet vernieuwde keukenhut. Het slapen in de houten Blokhutten voorzien van stapelbedden maakt dit zomerkamp tot een echte beleving! Lees meer over de Blokhutten op de locatie Overasselt.

Blokhutten zomerkamp verblijf Recreatie blokhut zomerkampen recratie blokhut zomerkamp

Vervoer
De kinderen worden verwacht op onze locatie, wat inhoudt dat het vervoer van en naar het zomerkamp zelf verzorgd dient te worden.

Recente Beoordelingen

10

Ervaring: Leuke ervaring

Opmerking: Onze zoon was super enthousiast. Goede begeleiding. Het was een erg leuk en creatief programma.


7 August 2023
9

Ervaring: Onvergetelijk kamp

Opmerking: Mijn kinderen hebben deze zomer het Grijze Jagerkamp gedaan en hebben het enorm hun zin gehad. Ze vonden het fantastisch om de hele tijd in het bos te zijn en zoveel leuke activiteiten te doen (boogschieten, klimmen, vlot bouwen, vuur maken, meswerpen, zwaardvechten, escape room, enz.) Ze vertelden zelf dat ze het fijn vonden dat er duidelijke structuur rondom maaltijden e.d. was, ze hadden het gevoel dat er goed voor hen werd gezorgd. Ik merkte bij het ophalen een echte kampsfeer in de groep en met de leiding, compleet met inside jokes en eigen kamplied.


7 August 2023
8

Ervaring: Een bijzonder avontuur

Opmerking: Mijn dochter van 11 heeft een geweldige week gehad. Het enige wat ze wat minder vond, waren de bedden en kussens. Ze heeft zich geen moment verveeld en ondanks het tegenvallende weer hebben ze alles kunnen doen wat op de planning stond. De hele organisatie is erg professioneel. Na een week kregen wij een heel blij meisje mee naar huis! Voor herhaling vatbaar.


7 August 2023

INFORMATIE
VOOR OUDERS