Grijze Jager kamp7 dagen

€ 689,00
Open dag Contact Boek nu

Grijze Jager kamp

Wordt een echte Grijze Jager tijdens het Grijze Jager kamp!

Het enige zomerkamp van de enorm populaire boekenserie “De Grijze Jager”! Beleef het ene avontuur na het andere en wordt ook uitverkoren om Grijze Jager te worden.

Activiteiten Grijze Jager zomerkamp

Je leert de belangrijkste vaardigheden van de Grijze Jagers onder begeleiding van de leermeesters. We gaan boogschieten en messen werpen op verschillende doelen en aan het einde van dit zomerkamp weet jij precies elk doel te raken. Je gaat een ochtend naar de krijgsschool en leert hier perfect om te gaan met een zwaard en schild. Daarna blijf jij je zwaard skills oefenen op een houten doelwit. Tijdens de Hunting Game zal jij je als echte Grijze Jager ongezien moeten verplaatsen door de bossen. Je bewapend jezelf met pijl en boog en voorzien van een camouflage mantel ga je op zoek naar de tegenstander. Wordt jij geraakt of raak jij je tegenstander? We lossen verschillende raadsels op terwijl jij samen met de andere Grijze Jagers kruipt en sluipt door donkere gangenstelsels.

Niet alleen op de grond, maar ook hoog in de bomen gaan we ons ongezien verplaatsen via een uitdagend klimparcours. We beklimmen via een reusachtige ladder tot helemaal bovenin en maken daarna een vrije sprong tot we weer met beide benen op de grond staan. Met een camouflagemantel, pijlen en boog gaan we de bossen in op zoek naar de tegenstander. Kunnen jullie hem vinden en lukt het om hem te bevrijden?

We maken ons, voorzien van een camouflagemantel, pijl en boog, klaar voor de aanval van de Hoemannen op ons kampement. Al onze skills moeten gebruikt worden om de tegenstander te verdrijven.

Nog meer activiteiten…

We leren vuur maken met boomschors en een magnesium stick. Een avond gaan we op ons zelfgemaakte vuur koken en daarna roosteren we als toetje heerlijke marshmallows. Iedere avond zitten we bij een gezellig kampvuur en genieten we van spannende verhalen. Tevens doen we in de avond ook leuke bosspelen en een spannende avondtocht. En in je vrije tijd is er natuurlijk ook tijd voor het lezen van het nieuwste Grijze Jagers boek. Verder beleven we nog meer avonturen zoals het varen op een zelfgemaakt vlot.

Het zomerkamp wordt afgesloten met een groot Grijze Jagers Feest met een heerlijke barbecue en muziek.

Dit kamp mogen Grijze Jager fans niet missen!

Alle activiteiten zijn veilig en afgestemd op de leeftijd. Zo hebben de pijlen rubberen bollen als punt en zijn de werpmessen van kunststof. Ook worden er helmen en veiligheidsgordels gedragen!

Elke zomer beleven de Grijze Jagers een nieuw avontuurlijk verhaal!

HIGHLIGHTS

  • Boogschieten
  • Rode draad verhaallijn
  • Zwaardvecht training
  • Hunting Game
  • Fire Skills & Nature cooking
  • Obstacle run
  • Klimparcours
  • Kampvuur avonden
  • Grijze Jagers Feest

Dit kamp wordt uitgevoerd door

Logo

Voorbeeld dagprogramma

08:00 uur Opstaan
08:30 uur Ontbijt
09:30 uur Zwaardvechttraining
12:30 uur Lunch
13:30 uur Hunting game
16:30 uur Vrije tijd
17:30 uur Diner
18:30 uur Vrije tijd
19:00 uur Kampvuur avond
21:30 uur Bedtijd

Voor meer informatie over het zomerkamp dagprogramma klik je hier.

Tijden
Start op zondag om 13:00 uur
Eindigt op zaterdag om 11:00 uur

Informatie ouders
Bekijk hier alle informatie voor ouders.

BESCHIKBAARHEID

Week Locatie Prijs Beschikbaarheid
28 - 9-7 t/m 15-7 2023 Overasselt € 689.00 Te boeken
30 - 23-7 t/m 29-7 2023 Overasselt € 689.00 Te boeken
31 - 30-7 t/m 5-8 2023 Overasselt € 689.00 Te boeken
32 - 6-8 t/m 12-8 2023 Overasselt € 689.00 Te boeken
33 - 13-8 t/m 19-8 2023 Overasselt € 689.00 Te boeken

Laatste update 08-06-2023

Verblijf
Je verblijft in een exclusieve locatie voor alleen deelnemers aan het Grijze Jager zomerkamp. Het Blokhutten groepsverblijf is een back-to-basic kamp verscholen in het bos, met een recreatiezaal, badkamers, een eigen kampvuurplaats en een compleet vernieuwde keukenhut. Het slapen in de houten Blokhutten voorzien van stapelbedden maakt dit zomerkamp tot een echte beleving! Lees meer over de Blokhutten op de locatie Overasselt.

Blokhutten zomerkamp verblijf Recreatie blokhut zomerkampen recratie blokhut zomerkamp

Vervoer
De kinderen worden verwacht op onze locatie, wat inhoudt dat het vervoer van en naar het zomerkamp zelf verzorgd dient te worden.

Zomerkamp zonder overnachting
Dit zomerkamp is ook te boeken als zomerkamp zonder overnachting. Jouw zoon / dochter draait hierbij van zondag t/m vrijdag mee met de ochtend- en middagactiviteiten.

Recente Beoordelingen

10

Ervaring: Super leuk!

Opmerking: Super leuke activiteiten. En veel vrienden gemaakt.


30 August 2022
10

Ervaring: Fantastische week

Opmerking: Onze dochter heeft een onvergetelijk mooie ervaring gehad. Ze zou het liefst gelijk weer gaan. En voor ons als ouders is de week goed georganiseerd. Club Adventure heeft het grondig voorbereid en geeft een prima structuur tijdens de week, zoals gezonde maaltijden, douchetijden, tekencontrole, hulp bij medicatie. Wij kunnen onze kinderen met een gerust hart achter laten. De app waarmee we de avonturen kunnen meelezen is erg fijn. Je kan merken dat zowel de organisatie als de groepsleiders veel aandacht geven aan de week.


24 August 2022
10

Ervaring: Gewoonweg SUPER!!!

Opmerking: Hoe heerlijk is het om je kind thuis te krijgen vol met geweldige verhalen en nieuwe vrienden. Ik kan niet anders zeggen dat het gewoonweg een super leuk kamp is geweest! Via de app konden we de dagen en verhalen een beetje volgen en waren we bij dag 1 al gerustgesteld dat dit een mega ervaring zou worden. Enorm veel dank aan alle begeleiders, coordinatoren en iedereen die aan het kamp heeft meegewerkt! DANK


23 August 2022

INFORMATIE
VOOR OUDERS