Keurmerken

Keurmerken

Keurmerk kindervakanties
keurmerk zomerkampen
Keurmerk kindervakanties is het enige onafhankelijke keurmerk voor zomerkampen in Nederland. Dit betekent dat wij aantoonbaar kunnen maken dat wij voldoen aan de scherpe criteria rond kwaliteit, hygiëne & veiligheid. Dit proces wordt jaarlijks gekeurd.

Hier kan je de meest recente bevindingen in het onderzoeksverslag van 2020 bekijken.

Veiligheidskeurmerken
keurmerk zomerkamp
Tijdens de zomerkampen worden er veel buitensportactiviteiten gedaan. Veiligheid van de kinderen staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn TÜV gecertificeerd en zijn aangesloten bij de VeBON en de RECRON.

Onze veiligheidssystemen worden jaarlijks getest door externe bedrijven. Hierbij worden o.a. de risico’s van activiteiten in kaart gebracht, maatregelen voor risico’s getest, er wordt gekeken naar de training voor de instructeurs en het onderhoud van de gecertificeerde buitensportmaterialen wordt gecontroleerd.

Veilig vervoer
bus keurmerk zomerkamp
Wij werken samen met een touringcarbedrijf die is aangesloten bij de SKTB. Hierbij ben je verzekerd van een goede werkwijze volgens Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf. Je kan dus uit gaan van een veilig en comfortabel vervoer met ervaren chauffeurs met de benodigde diploma’s.

Natuur & Milieu

Tijdens de vakantieweken zijn de kinderen veel actief bezig in de natuur. Club Adventure is zich bewust van de zorg voor natuur & milieu en werken daarom ook met veel respect voor de omgeving.

Club Adventure houdt ook rekening met duurzaamheid. Lees hier meer over duurzaamheid.