Keurmerken

Keurmerken

Sociale veiligheid

Tijdens het zomerkamp staat het plezier van deelnemers centraal. We vinden het belangrijk dat de kinderen veilig zijn en zich ook zo voelen. We hebben daarom aandacht voor het voorkomen en bestrijden van ongewenst gedrag.

Samen met de branche organisatie is er een gedragscode opgesteld. De gedragscode geeft regels en aanbevelingen waaraan begeleiders zich dienen te houden in de omgang met deelnemers.

Veiligheidskeurmerken

Tijdens de zomerkampen worden er veel buitensportactiviteiten gedaan. Veiligheid van de kinderen staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn TÜV gecertificeerd en zijn aangesloten bij de VeBON en de RECRON.

Onze veiligheidssystemen worden jaarlijks getest door externe bedrijven. Hierbij worden o.a. de risico’s van activiteiten in kaart gebracht, maatregelen voor risico’s getest, er wordt gekeken naar de training voor de instructeurs en het onderhoud van de gecertificeerde buitensportmaterialen wordt gecontroleerd.

keurmerk zomerkamp

Veilig vervoer

Wij werken samen met een touringcarbedrijf die is aangesloten bij de SKTB. Hierbij ben je verzekerd van een goede werkwijze volgens Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf. Je kan dus uit gaan van een veilig en comfortabel vervoer met ervaren chauffeurs met de benodigde diploma’s.

bus keurmerk zomerkamp

Natuur & Milieu

Tijdens de vakantieweken zijn de kinderen veel actief bezig in de natuur. Club Adventure is zich bewust van de zorg voor natuur & milieu en werken daarom ook met veel respect voor de omgeving.

Club Adventure houdt ook rekening met duurzaamheid. Lees hier meer over duurzaamheid.