Zomerkamp.com > Kindervakanties 8 t/m 10 jaar > Game & Reality 7 dagen

Game & Reality Camp7 dagen

€ 619,00
Open dag Contact Boek nu

Game & Reality 7 dagen

Gametime!                                                                                                                            Dit kamp wordt uitgevoerd door Logo

Een zomerkamp vol games en spellen, zowel actief buiten als op de spelcomputer!

Activiteiten Game & Reality zomerkamp 7 dagen

Een dagdeel (ochtend of middag) per dag ben je te vinden in de special ingerichte game-room. In deze room vind je de nieuwste spelcomputers van Playstation, Nintendo en Xbox. Met de populaire Nintendo Switch speel je op TV of gebruik je deze als handheld. Met de Playstation Virtual Reality lijk je echt in de game te zitten! Een echte arcade kast met 3000 spellen, een vette airhockeytafel en een voetbaltafel maken de game-room compleet. Speel de mooiste games van FiFA Football tot Super Mario! Naast het vrij gamen zijn er ook echte toernooien en battles. Word jij de grote winnaar van dit zomerkamp?

Als echte Formule 1 coureur neem je plaats in de Red Bull race stoel met pedalen en stuur met schakelpaddles. Je kan racen over de mooiste circuits van de wereld en het opnemen tegen de andere deelnemers van het Game & Reality camp.

Niet alleen achter de spelcomputer…

Zijn we niet in de gameroom te vinden, zijn we wel lekker buiten waar we verschillende spellen in de natuur spelen. Als een echte actieheld het klimbos in en een route volgen door de hoge bomen. Ook spelen we de Escape Room, waar je kruipt door gangen, codes kraakt en geheime kamers moet openen. We spelen tijdens dit zomerkamp het spectaculaire Outdoor Laser Game waarbij we elkaars VIP’s (Very Important People) proberen te ontdekken en uit te schakelen. We spelen de ‘Hunting Game’, waar we net als in een videospel bewapend met boog en masker op zoek gaan naar elkaar en elkaar uitschakelen door te schieten met pijlen voorzien van rubberen bollen, spannend…!!!

We maken ook kennis met innovatieve mini robotjes die we gaan programmeren door middel van lijnen, kleuren en basis programmeertaal, je laat de robotjes van alles uitvoeren. Op elektronica gebied bouwen we met standaard snapcircuits verschillende projecten zoals deurbellen, vliegende schotels en nog veel meer.

Vele sport- & spelactiviteiten

In de vrije uurtjes kan je meedoen aan diverse sporten, zoals voetbal, hockey, volleybal en softbal. Maar ook spelen we gezellige (bord)spellen met elkaar of kan je lekker relaxen met een mooi boek. Verder beleef je tijdens dit zomerkamp leuke sport- en spelactiviteiten. ‘s Avonds bakken we marshmallows boven het kampvuur, doe je mee met een leuke spelshow en spelen we outdoor games in het bos.

Een vet zomerkamp met de nieuwste games op het scherm en actie in de natuur!

Het Game & Reality Zomerkamp is ook voor 4 dagen beschikbaar. Lees meer over Game & Reality Zomerkamp 4 dagen.

HIGHLIGHTS

  • Game-room
  • Virtual Reality
  • Klimbos
  • Hunting game
  • Outdoor Laser Game
  • Escape Room

Voorbeeld dagprogramma

 08:00 uur  Opstaan
 08:30 uur  Ontbijt
 09:30 uur  Gamen in de game-room
 12:30 uur  Lunch
 13:30 uur  Klimbos
 16:30 uur  Vrije tijd
 17:30 uur  Diner
 18:30 uur  Vrije tijd
 19:00 uur  Reflectortocht
 21:00 uur  Bedtijd

Voor meer informatie over het zomerkamp dagprogramma klikt u hier.

Tijden
Start op zondag om 14:00 uur
Eindigt op zaterdag om 11:00 uur

Zomerkamp zonder overnachting
Dit zomerkamp is ook te boeken als zomerkamp zonder overnachting. Uw zoon / dochter draait hierbij van zondag t/m vrijdag mee met de ochtend- en middagactiviteiten.

Informatie ouders
Bekijk hier alle informatie voor ouders.

BESCHIKBAARHEID

Week Locatie Prijs Beschikbaarheid
28 - 5-7 t/m 11-7 2020 Oldebroek € 619.00 Niet meer te boeken
29 - 12-7 t/m 18-7 2020 Oldebroek € 619.00 Niet meer te boeken
30 - 19-7 t/m 25-7 2020 Oldebroek € 619.00 Niet meer te boeken
31 - 26-7 t/m 1-8 2020 Oldebroek € 619.00 Niet meer te boeken
32 - 2-8 t/m 8-8 2020 Oldebroek € 619.00 Niet meer te boeken
33 - 9-8 t/m 15-8 2020 Oldebroek € 619.00 Niet meer te boeken
34 - 16-8 t/m 22-8 2020 Oldebroek € 619.00 Niet meer te boeken

Laatste update 20-10-2020

Verblijf
Met jouw vrienden en vriendinnen van het Game & Reality camp verblijf je in het Sparrenhuis, welke speciaal voor jullie is ingericht. Het Sparrenhuis heeft verschillende slaapkamers en is voorzien van stapelbedden van 2 meter. In de recreatiezaal staan comfortabele stoelen, een tv en een speciaal ingerichte game room. In de zaal is er een open keuken. Het Sparrenhuis heeft meer dan voldoende sanitaire voorzieningen en er is zelfs een podium aanwezig. Lees hier meer over het Sparrenhuis op de locatie Oldebroek.

zomer loungekamp  zomerkamp groepshuis zomerkamp locatie

Vervoer
De kinderen worden verwacht op onze locatie, wat inhoudt dat het vervoer van en naar het zomerkamp zelf verzorgd dient te worden. Mocht uw zoon of dochter met de trein komen, kunnen wij ze - na overleg - bij de dichtstbijzijnde bushalte of treinstation ophalen.

Recente Beoordelingen

9

Ervaring: Leuke afwisselende vakantie

Opmerking: Mijn zoon heeft een heerlijke week gehad. Met veel structuur, vermaak en afwisseling. Hij heeft enorm genoten en kwam enthousiast terug. De leiding was betrokken en enthousiast en het programma zat goed in elkaar. Volgens jaar zeker weer!


23 August 2020
9

Ervaring: Super leuk kamp!

Opmerking: Het was de eerste keer voor onze zoon dat hij alleen op kamp ging. We hadden eerst voor 4 dagen geboekt maar uiteindelijk verlengd tot 7 dagen. Hij vond de games en wedstrijden het leukst. Complimenten aan de leiding!


16 August 2020
10

Ervaring: Prachtige ervaring voor mijn kinderen

Opmerking: Van begin af aan gevoel gehad dat onze kinderen een geweldige week tegemoet gingen. De leiding is jong maar professioneel en hebben goede begeleiding gegeven en oprechte interesse getoond in hoe mijn zoon het best te begeleiden tijdens een moeilijk moment op het kamp. Heel prettig te weten dat ze aandacht hebben voor alle kinderen. Activiteiten waren top en eten goed. Kortom een heel geslaagde week


15 August 2020

INFORMATIE
VOOR OUDERS