Zomerkamp.com > Kindervakanties 5 t/m 8 jaar > Outdoor Kids 7 dagen

Outdoor Kids Zomerkamp7 dagen

€ 679,00
Open dag Contact Boek nu

Outdoor Kids 7 dagen

Ga op avontuur met het Outdoor Kids Zomerkamp!

Een avontuurlijk zomerkamp voor kinderen van 5 t/m 8 jaar met veel uitdaging en beleving in de buitenlucht!

Activiteiten Outdoor Kids Zomerkamp

Tijdens deze vakantie zijn er diverse themadagen. Een van de dagen is piratendag. De schat van de kapitein is spoorloos! We gaan op zoek naar de schat waarbij we ons eigen schip maken met bamboestokken en balanceren over boomstammen. Waar het goud zou moeten liggen gaan we graven en zeven we zand op zoek naar de goudklompjes. We proberen zoveel mogelijk goud te vinden want daarmee mogen we van de kapitein wat leuks gaan kopen in de speelgoedwinkel.

Een dag op survivaltocht

Een survivaldagje kan natuurlijk niet ontbreken bij dit zomerkamp. We klimmen als aapjes over het lage touwbanenparcours en het donker wordt getrotseerd in de Speleobox; een grotachtige tunnel waar je doorheen klimt en klautert als echte durfal. Met onze zelfgemaakte knapzakken gaan we op pad en vullen we deze met spullen die we onderweg vinden. Aan het einde van de dag maken de begeleiders het vuur aan zodat we lekkere broodjes kunnen bakken op het kampvuur.

Heb jij al wel eens een bezoekje gebracht aan de ruimte? Tijdens de ruimte dag maken we een reis door de ruimte in 1 dag. Tijdens de avontuurlijke ontdekkingstocht gaan we naar geheime plekken waar niemand ooit geweest is. Bij het klimmen in de klimbomen kijken we of we een stukje van de ruimte kunnen zien. We komen verschillende puzzels en obstakels tegen op onze route en bouwen een echte spaceshuttle in het bos om daar onze boterhammen op te eten. De spaceshuttle wordt uiteraard heel gaaf, je kan er zelfs trapjes in bouwen en via bruggetjes oversteken naar de volgende ruimte.

Op dierendag leren we tijdens de schietmiddag net als Robin Hood schieten op diverse doelen. Met pijlen en bollen leren we richten en ook tijdens het spectaculaire Outdoor Laser Game weten we diverse doelen te raken. Als echte tijgers kruipen we onder netten door en klimmen we als aapjes over de hindernissen van de obstacle run, welk dier past het beste bij jou?

Met vele sport- en spelactiviteiten

Verder beleef je tijdens dit zomerkamp nog veel meer avonturen met sport- en spelactiviteiten, bezoek aan een grote speeltuin en zijn er verschillende themadagen. In de avond doen we mee met een leuke spelshow, zingen we liedjes bij het kampvuur, doen we bekende bosspelen en gaan we gezellig naar de spelenkermis.

Het Outdoor Kids Zomerkamp is ook voor 4 dagen beschikbaar. Lees meer over Outdoor Kids 4 dagen.

HIGHLIGHTS

  • Ontdekkingstocht
  • Dierengeluidenspel
  • Goud zoeken
  • Speeltuin
  • Klimbomen
  • Spelenkermis
  • Laag touwbanen parcours

Dit kamp wordt uitgevoerd door

Logo

Voorbeeld dagprogramma

 08.00u  Opstaan
 08.30u  Ontbijt
 09.30u  Verhaal en knutselen
 10.30u  Verkleden en schminken
 11.30u  Piratenschip maken
 12.30u  Lunch
 13.30u  Schat zoektocht
 14.30u  Speelgoedwinkel
 15.30u  Escape Room Gangenstelsel
 16.30u  Vrije tijd
 17.30u  Diner
 18.30u  Vrije tijd
 19.00u  Bosspelen
 20.00u  Bedtijd

Voor meer informatie over het zomerkamp dagprogramma klik je hier.

Vervoer
De kinderen worden verwacht op onze locatie, wat inhoudt dat het vervoer van en naar het zomerkamp zelf verzorgd dient te worden.

Zomerkamp zonder overnachting
Dit zomerkamp is ook te boeken als zomerkamp zonder overnachting. Jouw zoon / dochter draait hierbij van zondag t/m zaterdag mee met de ochtend- en middagactiviteiten.

BESCHIKBAARHEID

Week Locatie Prijs Beschikbaarheid
28 - 9-7 t/m 15-7 2023 Overasselt € 679.00 Niet meer te boeken
30 - 23-7 t/m 29-7 2023 Overasselt € 679.00 Niet meer te boeken
31 - 30-7 t/m 5-8 2023 Overasselt € 679.00 Niet meer te boeken
32 - 6-8 t/m 12-8 2023 Overasselt € 679.00 Niet meer te boeken
33 - 13-8 t/m 19-8 2023 Overasselt € 679.00 Niet meer te boeken

Laatste update 26-09-2023

Verblijf
Je slaapt in een groepsaccommodatie met verschillende slaapkamers voorzien van stapelbedden. De accommodaties bestaan verder uit diverse recreatiezalen, een horecakeuken met eetzaal, ruime en verzorgde sanitaire voorzieningen en een centrale verzamelplaats met overkapping.

Dit zomerkamp wordt aangeboden op onze locatie in Overasselt in het Rijk van Nijmegen.

groepsaccommodatie zomerkamp zomerkamp groepsaccommodatie zomerkamp terrein

Tijden

Wij hanteren diverse aankomst- en vertrektijden. Een week voorafgaand aan de vakantie ontvang je een mail met het tijdvak waarin jullie verwacht worden.

Tijdvak 1: aankomst zondag om 13.30 uur; vertrek zaterdag om 11.00 uur.
Tijdvak 2: aankomst zondag om 15.00 uur; vertrek zaterdag om 12.00 uur.

Informatie ouders
Bekijk hier alle informatie voor ouders.

Recente Beoordelingen

8

Ervaring: Het was leuk

Opmerking: Het was heel leuk op kamp, alleen de bedden lagen niet zo lekker


22 August 2021
10

Ervaring: Super leuk

Opmerking: Annevond het reuze spannend . Dit jaar voor het eerst een hele week . We kwamen wat later omdat we eerst haar broer naar Overasselt moesten brengen . Ze werd meteen meegenomen en waren haar meteen kwijt . Ze had haar spullen op de kamer gezet en meteen naar de groep gegaan om te te tekenen . Haar nog een gedag gezegd maar tekenen vond ze belangrijker . Ze heeft heeft naar haar zin gehad . En wederom bedankt voor alle zorgen .


17 August 2021
10

Ervaring: Geweldig!!!!!

Opmerking: Ik bracht mijn kinderen erheen met een gevoel van owjee is dit wel een goed idee. Eenmaal geparkeerd en begroet te worden was mijn gevoel meteen weg. De begeleiders zijn geweldig sociaal vriendelijk. We liepen naar binnen, kids waren meteen al druk, toen wist ik dit zit goed. Het was er schoon, gezellig sfeer en zelfs ik als ouder wou niet weg whahahha. Mijn kinderen willen volgend jaar weer maar dan voor 7 dagen.


10 August 2021

INFORMATIE
VOOR OUDERS