Zomerkamp.com > Kindervakanties 8 t/m 10 jaar > Survival Zomerkamp 7 dagen

Survivalkamp7 dagen

€ 579,00
Open dag Contact Brochure Boek nu

Survival Zomerkamp 7 dagen

Klaar voor de uitdaging?

Een spectaculaire week vol spanning en uitdaging op het land, in het water en in de lucht!

Activiteiten Survival Zomerkamp

We starten het zomerkamp met het leren van de basistechnieken van survival tijdens de introductie. We leren hoe we het beste een kampvuur maken van boomschors en een magnesiumstick tijdens de fire skills. Als het vuur brand leren we de beste technieken voor het knopen maken, zodat we later onze eigen bivaktent kunnen maken.

Na alle basistechnieken is het tijd voor het echte werk. We gaan op klimexpeditie! We klimmen op de reusachtige Jacobsladder en trekken aan de bel bovenaan de klimmuur. Het bewijs dat je de top hebt gehaald. Maar de klimexpeditie komt tot zijn hoogtepunt: we leven ons uit in het klimbos hoog in de bomen. We volgen het pad via diverse hindernissen, schommels en wiebelbruggen.

Met alle ervaringen die je hebt opgedaan tijdens dit zomerkamp zijn we klaar voor de Survival trip! Een uitdagende GPS-tocht brengt ons via de heide en bossen bij een rivier. Deze steken we over met ons zelfgemaakte vlot. Ken jij de knopen nog van de introductie? Als we aangekomen zijn op de bivaklocatie gebruiken we onze skills om het vuur aan te maken en de bivaktenten op te bouwen.

Tijdens de speleo-tocht ga je, voorzien van helm en lampje, beginnen aan een spannende tocht door gangenstelsels waar je doorheen moet wurmen, klimmen, kruipen en klauteren.

In de vrije uurtjes kan je deelnemen aan diverse sporten, zoals voetbal, hockey, volleybal en softbal. Maar ook spelen we gezellige (bord)spelletjes met elkaar of trek je je even terug met een mooi boek. Verder beleef je tijdens dit zomerkamp leuke sport- en spelactiviteiten. ‘s Avonds bakken we marshmallows boven het kampvuur, doe je mee met een leuke spelshow en spelen we outdoor games in het bos.

Prijs survival zomerkamp 7 dagen: € 579,-

Het Survival Zomerkamp is ook voor 4 dagen beschikbaar. Lees meer over Survival Zomerkamp 4 dagen.

HIGHLIGHTS

  • Klimbos
  • Jacobsladder
  • Klimmuur
  • Vuur maken
  • Vlotvaren
  • Survival trip met bivak
  • GPS-tocht
  • Speleologie

Voorbeeld dagprogramma

 08:00 uur  Opstaan
 08:30 uur  Ontbijt
 09:30 uur  Klimmen en Jacobsladder
 12:30 uur  Lunch
 13:30 uur  High Ropes Parcours part 1
 16:30 uur  Vrije tijd
 17:30 uur  Diner
 18:30 uur  Vrije tijd
 19:00 uur  Kampvuur
 21:00 uur  Bedtijd

Voor meer informatie over het zomerkamp dagprogramma klikt u hier.

Tijden
Start op zondag om 14:00 uur
Eindigt op zaterdag om 11:00 uur

Prijs
€ 579,-

Zomerkamp zonder overnachting
Dit zomerkamp is ook te boeken als zomerkamp zonder overnachting. Uw zoon / dochter draait hierbij van maandag t/m vrijdag mee met de ochtend- en middagactiviteiten.

Informatie ouders
Bekijk hier alle informatie voor ouders.

BESCHIKBAARHEID

Week Locatie Beschikbaarheid
30 - zo 22 jul t/m za 28 jul 2018 Overasselt Te boeken
31 - zo 29 jul t/m za 4 aug 2018 Overasselt Te boeken
32 - zo 5 aug t/m za 11 aug 2018 Overasselt Te boeken
33 - zo 12 aug t/m za 18 aug 2018 Overasselt Te boeken
34 - zo 19 aug t/m za 25 aug 2018 Overasselt Te boeken

Laatste update 19-02-2018

Verblijf
Je slaapt in een groepsaccommodatie met verschillende slaapkamers voorzien van stapelbedden. De accommodaties bestaan verder uit diverse recreatiezalen, een horecakeuken met eetzaal, ruime en verzorgde sanitaire voorzieningen en een centrale verzamelplaats met overkapping.

Dit zomerkamp wordt aangeboden op onze locatie in Overasselt in het Rijk van Nijmegen.

groepsaccommodatie zomerkamp zomerkamp groepsaccommodatie zomerkamp terrein

Vervoer
De kinderen worden verwacht op onze locatie, wat inhoudt dat het vervoer van en naar het zomerkamp zelf verzorgd dient te worden. Mocht uw zoon of dochter met de trein komen, kunnen wij ze - na overleg - bij de dichtstbijzijnde bushalte of treinstation opgehaald worden.

Recente Beoordelingen

9,0

Ervaring: Robin is best kritisch altijd in of hij iets leuk vindt. Over dit kamp was hij echter alleen maar positief. Bedankt voor de superfijne week!


24 August 2017
7,9

Ervaring: Het was een aangename eerste keer voor Xantinio. Hij heeft enorm genoten en hoopt volgend jaar terug te gaan. De begeleiding was ook enorm vriendelijk!


22 August 2017
9,9

Ervaring: Hoewel jong een zeer enthousiaste, professionele, betrokken en duidelijke begeleiding. Echt een top team in week 32 in Overasselt, goed uitgebalanceerd zoals toegezegd op de site. Onze dochters (8 en 10) hebben beiden verlengd en dus enorm genoten! Tot volgend jaar!

Opmerking: ?


18 August 2017

INFORMATIE
VOOR OUDERS