Zomerkamp.com > Kindervakanties 8 t/m 10 jaar > Survivalkamp Nederland 7 dagen

Survivalkamp Nederland7 dagen

€ 639,00
Open dag Contact Boek nu

Survivalkamp Nederland 7 dagen

Klaar voor de uitdaging?                                                                                                                   Dit kamp wordt uitgevoerd door Logo

Een spectaculair zomerkamp vol spanning en uitdaging op het land, in het water en in de lucht!

Activiteiten Survival Zomerkamp

We starten het zomerkamp met het leren van de basistechnieken van survival tijdens de introductie. We leren hoe we het beste een kampvuur maken van diverse materialen tijdens de Fire skills. Als het vuur brand leren we de beste technieken voor het knopen maken, zodat we later onze eigen bivaktent kunnen maken.

Na alle basistechnieken is het tijd voor het echte werk. We gaan op klimexpeditie! We klimmen op de reusachtige Jacobsladder en klimmen op de klimmuur of klimbomen. Ga je voor de makkelijke of de moeilijke route? Even later komt de klimexpeditie tot zijn hoogtepunt: we leven ons uit in het klimbos hoog in de bomen. We volgen het pad via diverse hindernissen, schommels en wiebelbruggen.

Survival trip

Met alle ervaringen die je hebt opgedaan tijdens dit zomerkamp zijn we klaar voor de Survival trip! Een leuke GPS-tocht brengt ons via de heide en bossen bij een rivier. Deze steken we over met ons zelfgemaakte vlot. Ken jij de knopen nog van de introductie? Als we aangekomen zijn op de bivaklocatie gebruiken we onze skills om het vuur aan te maken en de bivaktenten op te bouwen.

Tijdens de Escape Room ga je, voorzien van helm en lampje, beginnen aan een spannende tocht door gangenstelsels waar je doorheen moet wurmen, kruipen en klauteren. Zodra we weer buitenlucht ruiken overwinnen we tijgerend en klimmend de overige obstakels. Het ultieme survival gevoel komt naar boven!

Één van de belangrijkste eigenschappen van een survivaller is “samenwerken”! Je wordt tijdens deze vakantie regelmatig uitgedaagd met spectaculaire survival proeven en testen. Labyrinten, evenwichtsbalken, puzzels, hefbomen, krachtproeven en nog veel meer.. Hoe beter je de proeven doorstaat, hoe meer voordeel je als team hebt tijdens de spectaculaire eindproef.

In de vrije uurtjes kan je deelnemen aan diverse sporten, zoals voetbal, hockey, volleybal en softbal. Maar ook spelen we gezellige (bord)spelletjes met elkaar of kan je je even terugtrekken met een mooi boek. Verder beleef je tijdens dit zomerkamp leuke sport- en spelactiviteiten. ‘s avonds bakken we marshmallows boven het kampvuur, doe je mee met een leuke spelshow en spelen we outdoor games in het bos.

Het Survival Zomerkamp is ook voor 4 dagen beschikbaar. Lees meer over Survival Zomerkamp 4 dagen.

HIGHLIGHTS

  • Klimbos
  • Teambuilding
  • Robinson proeven
  • Jacobsladder
  • GPS-tocht
  • Vlotvaren
  • Vuur maken
  • Survival trip met bivak
  • Escape Room

Voorbeeld dagprogramma

 08:00 uur  Opstaan
 08:30 uur  Ontbijt
 09:30 uur  Klimmen en Jacobsladder
 12:30 uur  Lunch
 13:30 uur  High Ropes Parcours part 1
 16:30 uur  Vrije tijd
 17:30 uur  Diner
 18:30 uur  Vrije tijd
 19:00 uur  Kampvuur
 21:00 uur  Bedtijd

 

Voor meer informatie over het zomerkamp dagprogramma klikt u hier.

Tijden
Start op zondag om 14:00 uur
Eindigt op zaterdag om 11:00 uur

Zomerkamp zonder overnachting
Dit zomerkamp is ook te boeken als zomerkamp zonder overnachting. Uw zoon / dochter draait hierbij van zondag t/m vrijdag mee met de ochtend- en middagactiviteiten.

Informatie ouders
Bekijk hier alle informatie voor ouders.

BESCHIKBAARHEID

Week Locatie Prijs Beschikbaarheid
28 - 5-7 t/m 11-7 2020 Oldebroek € 639.00 Niet meer te boeken
29 - 12-7 t/m 18-7 2020 Oldebroek € 639.00 Niet meer te boeken
30 - 19-7 t/m 25-7 2020 Oldebroek € 639.00 Niet meer te boeken
31 - 26-7 t/m 1-8 2020 Oldebroek € 639.00 Niet meer te boeken
32 - 2-8 t/m 8-8 2020 Oldebroek € 639.00 Niet meer te boeken
33 - 9-8 t/m 15-8 2020 Oldebroek € 639.00 Niet meer te boeken
34 - 16-8 t/m 22-8 2020 Oldebroek € 639.00 Niet meer te boeken

Laatste update 24-10-2020

Verblijf
Je slaapt in een groepsaccommodatie met verschillende slaapkamers voorzien van stapelbedden. De accommodaties bestaan verder uit diverse recreatiezalen, een horecakeuken met eetzaal, ruime en verzorgde sanitaire voorzieningen en een centrale verzamelplaats.

Het Survivalkamp Nederland wordt aangeboden op onze locatie in Oldebroek op de Veluwe bij Zwolle.

zomerkamp accommodatie zomerkampen groepsaccommodatie zomerkampen locatie

Vervoer
De kinderen worden verwacht op onze locatie, wat inhoudt dat het vervoer van en naar het zomerkamp zelf verzorgd dient te worden. Mocht uw zoon of dochter met de trein komen, kunnen wij ze - na overleg - bij de dichtstbijzijnde bushalte of treinstation ophalen.

Recente Beoordelingen

8

Ervaring: Gezellige, enthousiaste leiding

Opmerking: Mijn dochter heeft erg genoten van alle spelletjes & liedjes. De band met de leiding was erg goed.


15 October 2020
10

Ervaring: Fijne organisatie!

Opmerking: Sofie wilde zelf op survivalkamp en na goed zoeken op internet kwamen wij steeds weer bij Club Adventure terecht. Zeker omdat we met het coronavirus te maken hadden, vonden we het extra spannend als ouders. We kregen veel vertrouwen in de organisatie door de informatie op de website en de informatie die we vooraf ontvingen. Ons vertrouwen werd helemaal bevestigd bij het wegbrengen. Alles was super geregeld. En wat een geweldige week heeft Sofie gehad! Complimenten en wat professioneel zeg! En wat fijn dat wij als ouders tijden de kampweek continue op de hoogte worden gehouden met de app. We hebben net weer geboekt voor het Survival herfstkamp.


1 October 2020
10

Ervaring: Geweldige tijd!

Opmerking: Mijn dochter heeft een geweldige tijd gehad afgelopen zomer. Ze komt nog steeds met leuke verhalen en heeft zelfs een beetje heimwee. Dat zegt genoeg! Volgende zomer weer.


28 September 2020