Zomerkamp.com > Ga mee als kampleiding

Ga mee als kampleiding!

Ga mee als kampleiding

Wie is Zomerkamp.com?

Zomerkamp.com is onderdeel van Club Adventure jeugdvakanties. Wij organiseren 28 jaar de leukste actieve zomerkampen. Wij richten ons op kinderen van 5 t/m 16 jaar. De zomerkampen vinden plaats in Nederland en in de Ardennen (België). Wij bieden de jeugd een onvergetelijke en avontuurlijke vakantie.
Er wordt gewerkt met heldere regels, een duidelijke structuur en dat in een veilige en natuurlijke omgeving. De jeugd krijgt persoonlijke begeleiding en aandacht.

Kampleiding / Reisleider

Ook voor de zomer van 2018 zijn we weer op zoek naar nieuwe begeleiders van 17 t/m 25 jaar oud die het leuk vinden om een zomerkamp te begeleiden.

We zoeken mensen met enthousiasme, die sportief zijn, verantwoordelijkheidsgevoel hebben, in een team kunnen samenwerken en natuurlijk moet je affiniteit hebben met kinderen.

Kom je stage lopen? Lees dan hier verder!

Wil je als vrijwilliger aan de gang met kleine vergoeding? Lees dan hier verder!

Coördinator zomerkampen

Heb jij al ervaring met zomerkampen begeleiden en zoek je meer uitdaging? Vanaf 21 jaar kan je een meer leidinggevende rol krijgen binnen het team.

Heb je interesse in te gaan coördineren tijdens een zomerkamp? Lees hier dan meer!

Trainingsweekend (verplicht)

Wil jij als kampleiding / reisleider mee met een van onze zomerkampen? Dan dien je deel te nemen aan een van onze trainingsweekenden. Een trainingsweekend zal bestaan uit bijbrengen van basisprincipes die je moet beheersen als zomerlamp begeleiding. Er wordt persoonlijk met jou kennis gemaakt en er wordt gekeken of je binnen het team past.

Trainingsweekenden in 2018:

Zaterdag 3 februari 2018 t/m zondag 4 februari 2018 – Locatie Overasselt

Zaterdag 24 maart 2018 t/m zondag 25 maart 2018 – Locatie Overasselt

Bij het goed doorlopen van het trainingsweekend word je in het team geplaatst. Wij houden rekening met je voorkeur voor een bepaald zomerkamp en de beschikbaarheid.

Stage: erkend leerbedrijf

Wil je stage komen lopen bij ons of wil je studiepunten verdienen in de vrije ruimte van je opleiding, dat is mogelijk.

Wij werken samen met verschillende opleidingen. Denk aan Sport & Bewegen, CIOS, ALO, Toneel academie, PABO, CMV en HELICON. Wij staan geregistreerd bij SBB als erkend stage leerbedrijf en we bieden een leerzame top stage, waarbij je wordt begeleid door ervaren praktijkbegeleiders en professionals.

Meld je aan

Meld je hier aan als kampleiding / reisleider!