Zomerkamp.com > Animal Adventure zomerkamp

Animal Adventure7 dagen

€ 495,00
Open dag Contact Brochure Boek nu

Animal Adventure zomerkamp

Een ontdekkingsreis langs eigenaardige diersoorten bij het Animal Adventure Zomerkamp!

Hou jij ook zo van dieren? Beleef dan samen met je nieuwe vriendjes en vriendinnetjes verschillende spannende en leerzame momenten tijdens het Animal Adventure zomerkamp.

Activiteiten Animal Adventure zomerkamp

Ben je altijd al benieuwd geweest naar waar een mier precies zijn eten haalt, waarom een spin een web maakt en of vliegende herten echt bestaan? We gaan als echte biologen op pad met onze vergrootglazen om goed te kijken in de natuur. Als je terug bent van de tocht zal je niet meer bang zijn voor insecten, want zijn ze eigenlijk echt alleen maar eng? Of zijn ze vooral nuttig? Leer alles over kriebelende diertjes tijdens de insectenspeurtocht!

Nog niet genoeg gegriezeld! We leren tijdens dit zomerkamp meer over amfibieën, reptielen en andere koudbloedige dieren. Deze dieren mag je zelfs vasthouden, als je durft. Lang niet iedereen durft wat jij gaat doen, stoer hoor!

Naar de boerderij

Uiteraard is er ook gezelligheid aanwezig. Een dagje gaan we spelen met boerderijdieren. We helpen de boer en boerin met het voeren van dieren en leren hierbij alles over deze boerderijdieren. Als klap op de vuurpijl maken we een ritje op een pony, knuffelen we met kalfjes en spelen we verstoppertje in het hooi.

Zelf klimmen & klauteren

Uiteraard mag de apenkooi niet ontbreken tijdens de jungle dag. In het grote bos ga je lekker klimmen, in de touwen slingeren en de weg zoeken door het doolhof met leuke hindernissen. Zou je ook echte jungle dieren tegenkomen in het bos?

Verder beleef je tijdens dit zomerkamp leuke sport- en spelactiviteiten en spannende bosspelen. ‘s Avonds gaan we naar de spelenkermis, doe je mee met een leuke spelshow en zingen we bij het kampvuur.

Prijs Animal Adventure Zomerkamp: € 495,-

HIGHLIGHTS

  • Bezoek aan dierenpark
  • Reptielen voelen
  • Speelboerderij
  • Ritje op een pony
  • Insectenspeurtocht
  • Sporenbak maken
  • Apenkooi

Voorbeeld dagprogramma

 08.00u  Opstaan
 08.30u  Ontbijt
 09.30u  Ritje op een pony
 10.30u  Insectenspeurtocht
 11.30u  Sporenbak maken
 12.30u  Lunch
 13.30u  Apenkooi - klimmen en klauteren
 14.30u  Dierenmanieren
 15.30u  Dierenbingo
 16.30u  Vrije tijd
 17.30u  Diner
 18.30u  Vrije tijd
 19.00u  Bosspelen
 20.00u  Bedtijd

Voor meer informatie over het zomerkamp dagprogramma klikt u hier.

Tijden
Start op zondag om 14:00 uur
Eindigt op zaterdag om 11:00 uur

Prijs
€ 495,-

Zomerkamp zonder overnachting
Dit zomerkamp is ook te boeken als zomerkamp zonder overnachting. Uw zoon / dochter draait hierbij van maandag t/m vrijdag mee met de ochtend- en middagactiviteiten.

BESCHIKBAARHEID

De nog beschikbare vakanties gaan allemaal door!

Week Locatie Beschikbaarheid
30 - zo 22 jul t/m za 28 jul 2018 Overasselt Niet meer te boeken
31 - zo 29 jul t/m za 4 aug 2018 Overasselt Niet meer te boeken
32 - zo 5 aug t/m za 11 aug 2018 Overasselt Niet meer te boeken
33 - zo 12 aug t/m za 18 aug 2018 Overasselt Niet meer te boeken
34 - zo 19 aug t/m za 25 aug 2018 Overasselt Te boeken

Laatste update 14-08-2018

Verblijf
Je slaapt in een groepsaccommodatie met verschillende slaapkamers voorzien van stapelbedden. De accommodaties bestaan verder uit diverse recreatiezalen, een horecakeuken met eetzaal, ruime en verzorgde sanitaire voorzieningen en een centrale verzamelplaats met overkapping.

Dit zomerkamp wordt aangeboden op onze locatie in Overasselt in het Rijk van Nijmegen.

groepsaccommodatie zomerkamp zomerkamp groepsaccommodatie zomerkamp terrein

Vervoer
De kinderen worden verwacht op onze locatie, wat inhoudt dat het vervoer van en naar het zomerkamp zelf verzorgd dient te worden. Mocht uw zoon of dochter met de trein komen, kunnen wij ze - na overleg - bij de dichtstbijzijnde bushalte of treinstation opgehaald worden.

Informatie ouders
Bekijk hier alle informatie voor ouders.

Recente Beoordelingen

8,4

Ervaring: Sara, Jens en Coen hebben een hele leuke week achter de rug en kwamen thuis met superleuke en spannende verhalen. Volgend jaar weer hoor!

Opmerking: Geen


15 August 2017
9,0

Ervaring: Dit jaar is het tweede jaar dat Mijke (6 jaar) naar een Club Adventure kamp is gegaan, deze keer de hele week. Weer was zo zo enthousiast dat ze direct de week erna nog een keer wilde. Dat zegt natuurlijk alles!


15 August 2017
8,9

Ervaring: Britt en dann willen volgend jaar weer... Need I say more? Top locatie, leuke begeleiding, lekker eten. Superleuk, geen heimwee...


14 August 2017

INFORMATIE
VOOR OUDERS