Zomerkamp.com > Informatie Club Adventure > Duurzaam en sociaal

Duurzaam en Sociaal

Duurzaam en sociaal

Onder deze kreet scharen we onze duurzame en sociale initiatieven. Bij deze zomerkampen staan de kinderen ook centraal als het gaat om duurzaamheid. Op deze pagina lees je alles over onze projecten en plannen.

Natuurlijk uit de regio

Een groot deel van onze inkopen doen wij in de directe regio om zo de lokale economie te stimuleren, maar zeker ook om onnodig vervoer tegen te gaan en daarmee samenhangend de CO2 te kunnen reduceren. De voorkeur gaat uit naar puur en natuurlijk eten, daarom halen wij waar het kan het fruit en de sappen bij de lokale landwinkel.

Vakantie aanbod online

Sinds 2018 brengen wij ons jaarlijks vakantie aanbod uit alleen nog maar online uit. Door geen vakantiegidsen meer te drukken en te versturen, denken we aan duurzaamheid en besparen we direct het milieu.

Samenwerkingen

Wij hebben diverse samenwerkingen met bedrijven en verenigingen. De samenwerking kan inhouden dat we leuke aanbiedingen voor de kinderen van de medewerkers hebben. Maar we werken ook nauw samen met verschillende partijen om van elke jeugdvakantie een groot succes te maken.

Wij werken samen met:

Duurzaamheid               

Meer informatie lezen over het vervoer en de tijden van het zomerkamp? Klik dan hier.