Zomerkamp.com > Blog > Gametime tijdens het Game & Reality 7 dagen zomerkamp

Open dag Contact Boek nu

Gametime tijdens het Game & Reality 7 dagen zomerkamp

Het is eindelijk zomer en dat betekent maar één ding voor jonge gamers: het langverwachte Game & Reality 7 dagen zomerkamp! Dit kamp is speciaal ontworpen voor gamer kids en belooft een onvergetelijke ervaring te worden vol met spannende activiteiten, zowel binnen als buiten. Laten we eens kijken wat je allemaal kunt verwachten tijdens dit ongelofelijk coole kamp.

De game room: het hart van het kamp

Elke dag breng je een dagdeel (ochtend of middag) door in de speciaal ingerichte game-room. Hier zul je de nieuwste spelcomputers vinden, waaronder de Playstation 5 en de Nintendo Switch. De game-room is compleet uitgerust met alles wat een echte gamer maar kan wensen:

  • PlayStation 5: met goede graphics en levensechte spelervaringen. Speel de nieuwste titels en laat je onderdompelen in de wereld van next-gen gaming.
  • Nintendo Switch: speel veelzijdig op TV of gebruik hem als handheld. Perfect voor zowel solo-avonturen als multiplayer-plezier.
  • Extra Fun: geniet van een vette airhockeytafel, dartbord, voetbaltafel en pooltafel om even te ontspannen tussen het gamen door.

Spel de mooiste games, van FiFA Football tot Super Mario, en neem deel aan echte toernooien en battles. Wie weet word jij wel de grote winnaar van dit zomerkamp!

Race als een pro

Altijd al willen racen als Max Verstappen? In de game-room staat een Red Bull race stoel met pedalen en een stuur met schakelpaddles. Race langs de mooiste circuits ter wereld en daag andere deelnemers uit in spannende races. Voel je een echte Formule 1 coureur en probeer als eerste over de finishlijn te komen.

Outdoor games: actie en avontuur in de buitenlucht

Als we niet in de game-room zijn, zijn we lekker buiten waar we verschillende spellen in de natuur spelen. Hier kun je je innerlijke actieheld loslaten:

  • Klimbos avontuur: waag je in het klimbos en volg een route door hoge bomen. Trotseer obstakels, kruip onder netten door en klim over hindernissen heen.
  • Outdoor Laser Game: speel het spectaculaire laser game waarbij je elkaars VIP’s probeert te ontdekken en uit te schakelen. Wie is de ultieme jager?
  • Hunting Game: bewapen jezelf met een boog en masker en schiet met pijlen voorzien van rubberen bollen om je tegenstanders uit te schakelen. Een spannend spel vol adrenaline!
  • Escape Room: kruip door gangen, kraak codes en open geheime kamers om te ontsnappen. Kan jij de uitdaging aan?

Innovatie en technologie

Maak kennis met innovatieve mini robotjes die je zelf gaat programmeren. Door middel van lijnen, kleuren en basis programmeertaal laat je de robotjes van alles uitvoeren. Daarnaast bouw je met snapcircuits verschillende elektronische projecten zoals deurbellen en vliegende schotels. Ontdek de wereld van technologie op een leuke en interactieve manier.

Sport- & spelactiviteiten

Naast alle high-tech en outdoor avonturen biedt het zomerkamp ook tal van sport- en spelactiviteiten. In je vrije uurtjes kun je meedoen aan diverse sporten zoals voetbal, hockey, volleybal en softbal. Speel gezellige (bord)spellen met elkaar of ontspan met een mooi boek. En wat is een zomerkamp zonder een kampvuur? ’s Avonds bakken we marshmallows boven het kampvuur en spelen we outdoor games in het bos.

Ga op gamekamp!

Het Game & Reality zomerkamp biedt een perfecte mix van gamen, avontuur, technologie en sport. Ben jij klaar voor een fantastische zomer vol actie en plezier? Schrijf je dan snel in en zorg dat je deze unieke ervaring niet mist! We kijken ernaar uit om samen met jou een onvergetelijke zomer te beleven, vol met gametime en avonturen in het Game & Reality zomerkamp!