Zomerkamp.com > Bushcraft kamp

Bushcraft kampen

Bushcraft kamp

Overleven in de natuur

Het Bushcraft kamp is een kamp voor jongens of meiden die graag willen overleven in de natuur. Je verblijft op een basiskamp en samen met je kampgenoten trek je de natuur in. Je leert vuur maken met een magnesiumstick, welke natuurlijke producten je kan eten en welke niet en je leert water te filteren.

Activiteiten Bushcraft kamp

Je beleeft de mooiste avonturen tijdens het Bushcraft zomerkamp. Zo lopen we als echte avonturiers door de bossen tijdens de vette reflectortocht en klimmen we in het hoge klimbos als echte Tarzan en Jane. Tijd voor nog meer actie: we maken een spannende mountainbike tocht door de bossen. Na deze tocht komen we aan op onze bivakplek waar we onze eigen tent bouwen voor de nacht. De drukke dag sluiten we af bij het knapperende kampvuur (die we ondertussen zelf kunnen maken!) en vertellen en luisteren naar de spannendste verhalen. Na dit Bushcraft zomerkamp heb je voldoende stoere verhalen te vertellen aan je ouders!

Bushcraft kamp: 4 of 7 dagen

Zomerkamp.com organiseert Bushcraft zomerkampen voor de leeftijd 10 t/m 13 jaar. Ben je benieuwd naar meer informatie over deze te gekke Bushcraft zomerkampen? Kies een geschikt kamp uit en lees meer! De Bushcraft zomerkampen worden georganiseerd door Club Adventure.

Bushcraft Lodge kamp 4 dagen – 10 t/m 13 jaar

Bushcraft Lodge kamp 7 dagen – 10 t/m 13 jaar

 

Meer informatie over het Bushcraft kamp?

Nog meer informatie ontvangen over onze kampen? Je kan altijd contact met ons opnemen voor extra informatie of vragen. Eenvoudig en snel boeken van een van de Bushcraft zomerkampen kan via onze boekingspagina. Daarnaast zijn er open dagen. Maak kennis met de organisatie en loop alvast eens een rondje door het Bos Lodges Bushcraft zomerkamp!

Tot in de zomer!

bushcraft kamp