Zomerkamp.com > Blog > Ontdek de natuur: een avontuurlijk animal kids camp

Open dag Contact Boek nu

Ontdek de natuur: een avontuurlijk animal kids camp

De zomer staat voor de deur, en wat is er nu leuker dan je kinderen de tijd van hun leven te geven terwijl ze spelenderwijs leren over de natuur en dieren? Het animal kids camp biedt een uniek avontuur waarbij kinderen in de huid kruipen van jonge biologen, ontdekkingsreizigers en zelfs boeren in spe. Dit kamp is niet alleen een droom die uitkomt voor elke dierenliefhebber, maar ook een onvergetelijke ervaring vol educatie, sport, spel en heel veel plezier. Laten we eens kijken wat je kind allemaal kan verwachten tijdens dit bijzondere zomerkamp.

Op ontdekking met insecten

Ben je ooit gestopt om de kleine wereld onder onze voeten te bewonderen? Bij het animal kids camp moedigen we kinderen aan om als echte biologen de natuur in te duiken. Gewapend met vergrootglazen gaan we op insectenspeurtocht, op zoek naar de geheimen van mieren, slakken, en ja, zelfs vliegende herten. We leren dat insecten niet alleen fascinerend zijn, maar ook enorm nuttig voor onze ecosystemen. Na deze tocht zullen de kinderen insecten in een heel ander licht zien!

Een dag op de boerderij

Wat is er nu leuker dan een dag doorbrengen tussen de dieren die je normaal alleen in boeken ziet? Onze dagtrip naar de boerderij is een hoogtepunt voor veel kinderen. Ze krijgen de kans om dichtbij de boerderijdieren te komen, ze te voeren en zelfs te helpen met het verzamelen van eieren. Deze interactieve ervaring is niet alleen leuk, maar leert de kinderen ook waar ons voedsel vandaan komt en hoe belangrijk de verzorging van dieren is. Natuurlijk is er ook tijd voor plezier, met activiteiten zoals trampoline springen, spelen in de zandbak, en avonturen op de kabelbaan.

Verdwalen om te ontdekken

Het maisdoolhof is een ware uitdaging waarbij kinderen leren samenwerken om hun weg te vinden. Omgeven door hoge maisplanten, zullen ze puzzels en raadsels oplossen om de uitgang te vinden. En wat wacht er aan het einde van dit labyrint? Een speelterrein vol met speeltoestellen en een dierenweide, waar de avonturen verder gaan.

Jungle dag vol avonturen

Tijdens de jungle dag transformeert het bos in een enorme apenkooi waar kinderen kunnen klimmen, klauteren, en slingeren door de touwen. Het is een dag vol uitdagingen en ontdekkingen, waarbij de kinderen misschien zelfs wel echte ‘jungle’ dieren tegenkomen.

Avondactiviteiten

Na een dag vol avonturen en ontdekkingen, gaat het plezier door met avondactiviteiten zoals de spelenkermis, spelshows en natuurlijk het zingen bij het kampvuur. Het animal kids camp van Club Adventure staat garant voor een zomer vol avontuur, leren, en lachen. Het is een unieke kans voor kinderen om hun liefde voor dieren en de natuur te verkennen in een veilige en begeleide omgeving. Ben je klaar om uw kind een onvergetelijk zomerkamp te bezorgen? Neem dan contact met ons op om meer te weten te komen of om een plekje te reserveren. Laten we er samen een geweldige zomer van maken!