Zomerkamp.com > Informatie organisatie > Vervoer en tijden

Vervoer en tijden

Vervoer en tijden

Bij de 13 t/m 16 jaar en 16 t/m 18 jaar zomervakanties is het busvervoer inbegrepen. Op het moment dat je bij de 18+ vakantie optioneel bij boekt is onderstaande ook van toepassing.

Busvervoer & opstapplaats

Opstapplaats Adres
Amsterdam Station Duivendrecht
Stationsplein 1
1115 BZ Duivendrecht
Utrecht P+R Westraven
Griffioenlaan 1
3526 AL Utrecht
Eindhoven Eindhoven Strijp-S
Marconilaan 74
5621 AB Eindhoven
Antwerpen (België) Borsbeeksebrug (in het verlengde van de Guldenvliesstraat, tussen de brug over Ring 1 en de Binnensingel)

De opgegeven opstapplaats is gegarandeerd, indien deze plaats schriftelijk bevestigd is op je reisinfo. Een uitzondering op deze regel wordt gemaakt indien er minder dan 15 deelnemers ingeschreven zijn voor één opstapplaats op een bepaalde vertrekdatum. Alleen indien je met je reisgezelschap dezelfde opstapplaats kiest, ben je zeker dat je bij elkaar in de bus zit.

Tijden

Hieronder vind je de richttijden voor vertrek en terugkomst. De exacte uren worden bevestigd op je reisinformatie 14 dagen voor vertrek.

Plaats Heenreis Terugreis
Vertrek Aankomst
Amsterdam 14:00 uur 14:00 uur
Utrecht 14:45 uur 13:15 uur
Eindhoven 16:00 uur 12:00 uur
Antwerpen Berchem 17:30 uur 11:00 uur
San Vicente / Empuriabrava 10:00 uur – aankomst 19:00 uur – vertrek

Zwarte zaterdag
Er zijn 1 of 2 zwarte zaterdagen, waarin het volgens de Franse wetgeving verboden is om -18 jarigen met de bus door Frankrijk te vervoeren. Hier voorzien we zowel voor de heen- als terugrit een afwijkend reisschema om de zaterdag rit in Frankrijk te vermijden.

Begeleiding
Bij de 13 – 16 kampen is er continu begeleiding aanwezig op de bus die de jongeren zal opvangen en begeleiden tot op de bestemming. Voor de 13 – 16 kampen hebben we naast begeleiding op de bus tijdens de reis ook 3 vaste en begeleide opstapplaatsen. Indien je een eerste keer met onze organisatie mee reist raden we sterk aan op een van deze plaatsen te vertrekken. Het bevordert alvast de ‘feelgood’ zowel van de deelnemers als diegene die hem/haar afzet. Deze opstapplaatsen zijn Eindhoven en Antwerpen. Op de bussen van 16 – 18 jaar en 18+ is er meestal iemand van onze crew aanwezig voor vragen.

Eigen vervoer
Het is ook mogelijk om met eigen vervoer te komen. De adressen van de bestemmingen ontvang je 2 weken voorafgaand aan het kamp. Hierin staat ook een telefoonnummer van onze crew ter plaatse. Als je later zou aankomen dan 17 uur is het handig dat je hen hierover informeert. Indien je met eigen vervoer heen en terug reist krijg je een korting van € 60,00 op de kampen inclusief busvervoer.

Bagage
Als je mee reist met de bus mag je per persoon 1 reiskoffer meenemen ( +/- 25 kg) en 1 rugzak(je) als handbagage. De slaapzak mag aan de reiskoffer vastgemaakt worden. Meer bagage meenemen kan, hiervoor betaal je een toeslag van € 25,00. Je mag ook je eigen surfboard meenemen, hiervoor betaal je tevens een toeslag van € 25,00.