Zomerkamp.com > Informatie organisatie > Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wanneer ontvang ik mijn reisdocumenten?
Zodra je bij ons geboekt hebt, ontvang je een mail met de bevestiging en een betaalbewijs. Ongeveer een maand voorafgaand aan je vakantie ontvang je van Flowtrack alle benodigde reisinformatie. Indien je vervoer (bij de 18+ kampen; een busreis of vliegtuigtransfer) geboekt hebt zal je de specifieke vertrekinformatie (uur en plaats van vertrek) 2 weken voor vertrek ontvangen.

Slapen jongens en meisjes apart?
Op al onze 13 t/m 16 kampen slapen jongens en meisjes altijd in een aparte tent. Bij de kampen vanaf 16 jaar kies je zelf bij wie je in de tent slaapt.

Wat is het menu?
Heb je gekozen voor een kamp met half- of volpension verzorgen wij een gevarieerd en gezond menu. Bij het ontbijt is er keuze uit meerdere soorten ontbijtgranen, brood, kaas, vleeswaren, jam, choco, fruit, fruitsappen, melk, yoghurt, etc. We voorzien ook dagelijks een extraatje zoals eitjes of pannenkoeken. ’s Middags voorzien we belegde broodjes met groenten en beleg naar keuze en ’s avonds voorzien we een heerlijke warme maaltijd met verse ingrediënten en een nagerecht.

Ik heb een speciale dieetwens, is dat een probleem?
Dat is geen probleem. Vermeld dit duidelijk op je medische fiche die je ontvangt bij de bevestiging en laat het ook direct weten bij aankomst, zodat de begeleiders er rekening mee kunnen houden. Met de meeste dieetwensen en allergieën kunnen wij rekening houden. Indien je specifieke ingrediënten nodig hebt is het raadzaam om deze zelf te voorzien. Het is namelijk soms moeilijk om in de lokale markten alle specifieke producten te verkrijgen.

Heb ik extra geld nodig?
Dit is zeer afhankelijk van welk kamp je boekt. Bij de 13 – 16 kampen is vrijwel alles inclusief, bij de 16 – 18 jaar en 18+ kampen zijn er zaken bij te boeken dus heb je wat meer zakgeld nodig. Voor de 13 t/m 16 kampen is het voldoende om een klein beetje zakgeld mee te nemen indien je iets extra wil drinken of een souvenirtje wil kopen. Wel vragen we een waarborg van €50 per persoon voor je tent. Deze krijg je terug op het einde van de week, indien je de tent in een goede en gepoetste staat terug inlevert.

Waar zijn de opstapplaatsen van de bussen?
Lees hier meer over het vervoer en de tijden voor de bussen.