Zomerkamp.com > Kinderkampen

Kinderkampen

Kinderkampen

Kinderkampen voor kinderen van 5 t/m 8 jaar worden aangeboden door zomerkamp.com! Kinderen hebben de week van hun leven met veel beleving en avontuur in de buitenlucht!

Kinderkampen in de natuur

Zomerkamp.com biedt twee verschillende kinderkampen aan voor kinderen van 5 t/m 8 jaar: het Outdoor kids camp en het Crea kids camp. Alle twee de kinderkampen zijn te boeken voor zowel 7 dagen als voor 4 dagen: zondag t/m woensdag of woensdag t/m zaterdag. Bij het Outdoor kids kamp beleef je verschillende themadagen, van jungle dag tot survivaldag. Bij het Crea Kids camp ga je los op de mooiste bouwwerken, de meest bijzondere creaties en de gaafste kunstwerken. Op zoek naar meer informatie? Klik dan op een van de onderstaande buttons.

Zomerkampen zonder overnachting

Liever niet overnachten? Alle onze kinderkampen in Nederland zijn ook te boeken als zomerkamp zonder overnachting. Van zondag t/m woensdag óf zaterdag beleef je samen met de andere kinderen de activiteiten van het betreffende kinderkamp. Wij zullen hierbij zorgen voor het drinken, tussendoortjes en de lunch!

Kortom, van alles te beleven bij de kinderkampen van zomerkamp.com!