Keurmerken

Keurmerken

Keurmerk kindervakanties
keurmerk zomerkampen
Keurmerk kindervakanties is het enige onafhankelijke keurmerk voor zomerkampen in Nederland. Dit betekend dat wij aantoonbaar kunnen maken dat wij voldoen aan de scherpe criteria rond kwaliteit, hygiëne & veiligheid. Dit proces wordt jaarlijks gekeurd.

Hier kunt u de meest recente bevindingen in het advies rapport van juli 2017 bekijken.

Financiële verzekering
SGR zomerkampen
Wij zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Dit houdt in dat je er van verzekerd bent dat de reissom terug gestort wordt als wij als bedrijf de financiële onmacht hebben om de kampen aan te bieden of af te maken. SGR staat garant voor uw vooruitbetaalde reisgeld of zorgt er bijvoorbeeld voor dat uw verblijf of terugreis in dit soort situaties alsnog wordt betaald.

Veiligheidskeurmerken
keurmerk zomerkamp
Tijdens de zomerkampen worden er veel buitensportactiviteiten gedaan. Veiligheid van de kinderen staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn TÜV gecertificeerd en zijn aangesloten bij de VeBON en de RECRON.

Onze veiligheidssystemen worden jaarlijks getest door externe bedrijven. Hierbij worden o.a. de risico’s van activiteiten in kaart gebracht, maatregelen voor risico’s getest, er wordt gekeken naar de training voor de instructeurs en het onderhoud van de gecertificeerde buitensportmaterialen wordt gecontroleerd. 3

Veilig vervoer
bus keurmerk zomerkamp
Wij werken samen met een touringcarbedrijf die is aangesloten bij de SKTB. Hierbij bent u verzekerd van een goede werkwijze volgens Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf. U kunt dus uit gaan van een veilig en comfortabel vervoer met ervaren chauffeurs met de benodigde diploma’s.

Lees hier meer over het vervoer en de tijden van de zomerkampen.