San Vicente

San Vicente

Het Flowtrack surfkamp in San Vicente (Spanje) ligt op 1 van de prachtige heuvels in Oyambre met uitzicht op de zee. Je kan er chillen in de lounge, glijden over de waterslide en nieuwe mensen leren kennen in de “Vale” surfbar. De lekkere, vers bereide maaltijden worden genuttigd in het restaurant met uitzicht op het strand. Je kan op de camping ook materiaal lenen zoals een volleybalnet, longboards, skateboards en nog veel meer.

Camping

In San Vicente beschikken we over ruime 2- of 4 persoonstenten. Dit zijn bungalowtenten die zo groot zijn dat je rechtop kan staan. De 2-persoonstenten beschikken over een voortent waar je de bagage kan stallen en één slaapcabine. De 4-persoonstenten beschikken over een grote voortent en 2 aparte slaapcabines, waar je per 2 kan liggen. Er is een privé sanitaire blok op het kamp aanwezig voor gasten. Je kan gebruik maken van het zwembad op de camping en uiteraard is er gratis WIFI.

Sheddies

Sinds dit jaar kan je in San Vicente ook slapen in sheddies. Deze comfortabele mini-chalets zijn voorzien van een 2-persoons matras en genoeg opbergruimte voor jouw bagage. Upgrade jouw San Vicente experience en verblijf met 2 personen in een stijlvolle sheddie.

De volgende zomerkampen vinden plaats in het surfcamp in San Vicente:

Aanbod zomerkampen 13 t/m 16 jaar:

Surfkamp San Vicente

Aanbod zomerkampen 16 t/m 18 jaar:

Surfkamp San Vicente