Biscarrosse

Biscarrosse

Het camp bevindt zicht op de driesterrencamping Le Vivier in Biscarrosse plage (Frankrijk). De camping heeft alle comfort die je nodig hebt en is voorzien van een zwembad. Het surfcamp is opgebouwd op een prachtige locatie tussen de bomen. Je vindt er een goed uitgeruste keuken en een gemeenschappelijke eettent waar jij een lekker hapje kan gaan eten. Er is een uitgebreide loungeruimte en hangmatten om te chillen. Natuurlijk is er ook een surfbar waar je kan genieten van een lekker drankje of een snack. Ben je meer in voor een spelletje pool, pingpong of darts? Dat kan daar ook. Het gloednieuwe sanitair bevindt zich in de buurt van het kamp en is voorzien van douches, wc’s en wasbakken. Je verblijft op wandelafstand van het strand en van het dorp. Het is kortom de ideale plek voor een relaxte surfvakantie!

Overnachten

Het slaapgedeelte in Biscarrosse krijgt een upgrade met onze nieuw ontworpen Tipi’s. Deze ruime tenten met een diameter van 4,5 meter zien er buiten lekker comfortabel ook erg leuk uit. Je bent voorzien van een matras met een kussen en hoeslaken. Je hoeft dus alleen nog maar je dekbed of slaapzak mee te nemen! Wil je graag nieuwe mensen leren kennen, dan delen we je samen in de tent in met andere reizigers. Wil je met je vrienden slapen, is er ook de mogelijkheid om met 2, 3 of 4 personen in de Tipi te slapen.

Wil je in alle comfort verblijven op ons surfcamp, dan hebben we onze luxe tipi! Deze worden ingericht met een heerlijk bed met donsdeken en kussens, nachtkastjes, eigen elektriciteit, lampjes, opbergruimte en chille stoelen. Deze idyllisch ingerichte luxe tenten zorgen ervoor dat je heerlijk kunt relaxen na het surfen. Afhankelijk van je wens zijn er 2 enkele bedden of één tweepersoonsbed.

De volgende zomerkampen vinden plaats in het camp Biscarrosse:

Surfkamp Biscarrosse