Zomerkamp.com > Kindervakanties 8 t/m 10 jaar > Forest Village zomerkamp

Forest Village Camp7 dagen

€ 579,00
Open dag Contact Boek nu

Forest Village zomerkamp

Het Forest Village kamp is voor echte pioniers!                                                   Dit kamp wordt uitgevoerd door Logo

Een bouw avontuur met spannende spelelementen in de bossen!

ACTIVITEITEN FOREST VILLAGE ZOMERKAMP

Het leukste avontuur beleef je bij Forest Village. Samen met je vrienden en vriendinnen maak je tijdens dit zomerkamp het mooiste boomhuis. Om te beginnen gaan we op zoek naar een bouwtekeningdiverse grondstoffen en een bouwvergunning. We maken een ontwerp op schaal (timmeren maar!) en oefenen met grote bamboestokken. Het Forest Village kamp heeft dit jaar als thema: Wilde Westen.

Eenmaal het ontwerp voor de Boomhut helder gaan we strijden tegen én met elkaar tijdens uitdagende proeven. Samenwerken staat hoog in het vaandel en ook doorzettingsvermogen is nodig om de proeven te doorstaan én te winnen om daarmee bouwmaterialen te verdienen.

DIVERSE PROEVEN TIJDENS HET ZOMERKAMP

Een aantal proeven geven we je alvast cadeau. We klimmen hoog in bomen met speciale grepen en testen onze concentratie tijdens de toren van babylon en het symbolenspel. Met de verdiende bouwmaterialen gaan we dagelijks aan de slag om het boomhuis verder vorm te geven. We winnen actiekaarten, special items en aanvalskaarten om te handelen en ruilen tegen grondstoffen die we nodig hebben. Op naar een fantastisch boomhuis!

Midden in de bossen spelen we levend Kolonisten van Catan en verzamelen we zoveel mogelijk grondstoffen. Pas wel op voor de rovers die erop uit zijn om jouw grondstoffen te stelen. Met je team ga je, voorzien van een helm, een vervallen goudmijn binnen via een gigantisch gangenstelsel. In deze gangen gaan jullie op zoek naar codes en hints. De oude goudmijn komt in zicht, waar je codes moet kraken en geheime kamers moet zien te openen om uiteindelijk via de mijnschacht met de groep weer buiten te komen!

Ons boomhuis wordt groter elke dag en als we alle bouwmaterialen compleet hebben aan het einde van de vakantie, staat er een fantastisch mooi boomhuis!

In de vrije uurtjes kan je meedoen aan diverse sporten, zoals voetbal, hockey, volleybal en softbal. Maar ook spelen we gezellige (bord)spellen met elkaar of ga je lekker relaxen met een mooi boek. Uiteraard mag je er ook voor kiezen om in de vrije uurtjes verder te bouwen aan het boomhuis.

Ook ’s avonds is er van alles te beleven. We bakken marshmallows boven het kampvuur, spelen outdoor games in het bos en genieten we van muziek en leuke spelshows.

Ben jij een echte pionier? Kom dan naar het Forest Village zomerkamp!

HIGHLIGHTS

  • Boomhutten bouwdorp
  • Klimbomen
  • Toren van babylon
  • Symbolenspel
  • Kolonisten van Catan
  • Escape Room

Voorbeeld dagprogramma

 08:00 uur  Opstaan
 08:30 uur  Ontbijt
 09:30 uur  Klimbomen
 12:30 uur  Lunch
 13:30 uur  Bouwdorp boomhutten
 16:30 uur  Vrije tijd
 17:30 uur  Diner
 18:30 uur  Vrije tijd
 19:00 uur  Reflectortocht
 21:00 uur  Bedtijd

Voor meer informatie over het zomerkamp dagprogramma klikt u hier.

Tijden
Start op zondag om 14:00 uur
Eindigt op zaterdag om 11:00 uur

Zomerkamp zonder overnachting
Dit zomerkamp is ook te boeken als zomerkamp zonder overnachting. Uw zoon / dochter draait hierbij van zondag t/m vrijdag mee met de ochtend- en middagactiviteiten.

Informatie ouders
Bekijk hier alle informatie voor ouders.

BESCHIKBAARHEID

Week Locatie Prijs Beschikbaarheid
28 - 5-7 t/m 11-7 2020 Oldebroek € 579.00 Te boeken
29 - 12-7 t/m 18-7 2020 Oldebroek € 579.00 Te boeken
30 - 19-7 t/m 25-7 2020 Oldebroek € 579.00 Te boeken
31 - 26-7 t/m 1-8 2020 Oldebroek € 579.00 Te boeken
32 - 2-8 t/m 8-8 2020 Oldebroek € 579.00 Te boeken
33 - 9-8 t/m 15-8 2020 Oldebroek € 579.00 Te boeken
34 - 16-8 t/m 22-8 2020 Oldebroek € 579.00 Te boeken

Laatste update 08-04-2020

Verblijf
Je slaapt in een groepsaccommodatie met verschillende slaapkamers voorzien van stapelbedden. De accommodaties bestaan verder uit diverse recreatiezalen, een horecakeuken met eetzaal, ruime en verzorgde sanitaire voorzieningen en een centrale verzamelplaats.

Het Forest Village zomerkamp wordt aangeboden op onze locatie in Oldebroek op de Veluwe bij Zwolle.

zomerkamp accommodatie zomerkampen groepsaccommodatie zomerkampen locatie

Vervoer
De kinderen worden verwacht op onze locatie, wat inhoudt dat het vervoer van en naar het zomerkamp zelf verzorgd dient te worden. Mocht uw zoon of dochter met de trein komen, kunnen wij ze - na overleg - bij de dichtstbijzijnde bushalte of treinstation ophalen.

Recente Beoordelingen

9,2

Ervaring: Zeer leuke week


8 August 2017
8,6

Ervaring: Voor het eerst een ervaring met twee zoons op kamp. Jongens waren zeer enthousiast en vol verhalen. Weinig wanklanken gehoord. Zit goed in elkaar en over alles is goed nagedacht.

Opmerking: Misschien de begeleiding ook niet op de telefoon tijdens de activiteiten? Dank voor de leuke week!


8 August 2017
6,7

Ervaring: Alles prima geregeld


29 August 2016

INFORMATIE
VOOR OUDERS