Bushcraft Camp4 dagen

€ 439,00
Open dag Contact Boek nu

Bushcraft 4 dagen

Voor echt avonturiers!                                                                                                         Dit kamp wordt uitgevoerd doorLogo

Bushcraft betekent overleven in de natuur. En dat is wat je gaat doen tijdens dit zomerkamp!

Activiteiten Bushcraft zomerkamp

Tijdens het kamp bestaat ons basiskamp uit een grote vuurtent met houtstapels en een vuurplaats. Dit basiskamp staat verscholen midden in het bos. Vanuit hier starten we de grote Bushcraft expeditie waarbij we verschillende overlevingstechnieken gaan leren. We zoeken dierensporen, we filteren water en herkennen eetbare planten. Daarnaast maken een hut van materialen uit de natuur, touw van brandnetelstengels, lepels van hout en nog veel meer!

Overdag zetten we wild-spot camera’s in het bos en zorgen we voor een een eet- /drinkplek voor de dieren. In de nacht maakt de camera een foto als deze een dier spot. Elke ochtend dus weer spannend welk dier op de foto staat!

Je leert vuur maken met boomschors en een magnesiumstick. We bakken de lekkerste panini’s in onze bakijzers, bakken een ei op steen en poffen onze eigen popcorn voor ‘s avonds. Daarna lopen we in groepjes met een zaklamp een spannende reflectortocht door de bossen. Ook volgen we hoog in de bomen het pad door het klimbos langs vele hindernissen. Je leert goed te richten tijdens het boogschieten en daarnaast gaan we boom klimmen in onze speciale monkeytrees.

Vrije uurtjes tijdens het zomerkamp

In de vrije uurtjes kan je meedoen aan diverse sporten, zoals voetbal, hockey, volleybal en softbal. Maar ook spelen we gezellige (bord)spellen met elkaar of ga je lekker relaxen met een mooi boek. Verder beleef je tijdens dit zomerkamp leuke sport- en spelactiviteiten. ‘s Avonds bakken we marshmallows boven het kampvuur, doe je mee met een leuke spelshow en spelen we outdoor games in het bos.

Het Bushcraft Zomerkamp is ook voor 7 dagen beschikbaar. Lees meer over Bushcraft zomerkamp 7 dagen.

HIGHLIGHTS

  • Fire Skills & Nature Cooking
  • Monkey-klimmen
  • Obstacle run
  • Reflectortocht
  • Wild-spot camera
  • Klimbos

Voorbeeld dagprogramma

 08:00 uur  Opstaan
 08:30 uur  Ontbijt
 09:30 uur  Wild-spot camera
 09:45 uur  Fire Skills & Nature Cooking
 12:30 uur  Lunch
 13:30 uur  Obstacle run
 16:30 uur  Vrije tijd
 17:30 uur  Diner
 18:30 uur  Vrije tijd
 19:00 uur  Reflectortocht
 21:00 uur  Bedtijd

Voor meer informatie over het zomerkamp dagprogramma klikt u hier.

Tijden
Start op zondag om 14:00 uur
Eindigt op woensdag om 16:00 uur

Zomerkamp zonder overnachting
Dit zomerkamp is ook te boeken als zomerkamp zonder overnachting. Uw zoon / dochter draait hierbij van zondag t/m woensdag mee met de ochtend- en middagactiviteiten.

Informatie ouders
Bekijk hier alle informatie voor ouders.

BESCHIKBAARHEID

Week Locatie Prijs Beschikbaarheid
29 - 12-7 t/m 15-7 2020 Oldebroek € 439.00 Te boeken
31 - 26-7 t/m 29-7 2020 Oldebroek € 439.00 Te boeken
32 - 2-8 t/m 5-8 2020 Oldebroek € 439.00 Te boeken
33 - 9-8 t/m 12-8 2020 Oldebroek € 439.00 Te boeken
34 - 16-8 t/m 19-8 2020 Oldebroek € 439.00 Te boeken

Laatste update 10-04-2020

Verblijf
Je slaapt in een groepsaccommodatie met verschillende slaapkamers voorzien van stapelbedden. De accommodaties bestaan verder uit diverse recreatiezalen, een horecakeuken met eetzaal, ruime en verzorgde sanitaire voorzieningen en een centrale verzamelplaats.

Het Bushcraft zomerkamp wordt aangeboden op onze locatie in Oldebroek op de Veluwe bij Zwolle.

zomerkamp accommodatie zomerkampen groepsaccommodatie zomerkampen locatie

Vervoer
De kinderen worden verwacht op onze locatie, wat inhoudt dat het vervoer van en naar het zomerkamp zelf verzorgd dient te worden. Mocht uw zoon of dochter met de trein komen, kunnen wij ze - na overleg - bij de dichtstbijzijnde bushalte of treinstation ophalen.

Recente Beoordelingen

9

Ervaring: Heel leuk en je deed coole dingen

Opmerking: De activiteiten waren leuk, het eten was goed, je sliep lekker in de blokhutten en de begeleiding was ook leuk en gezellig.


2 September 2019
8

Ervaring: Heel leuk goed naar mijn zin gehad

Opmerking: Ik heb veel nieuwe dingen geleerd en we hadden een leuke groep , ik heb veel activiteiten gedaan dus het was nooit saai


10 August 2019
10

Ervaring: Beter dan vorig jaar

Opmerking: Dit jaar waren de soorten activiteiten hetzelfde als vorig jaar, maar dit jaar waren de activiteiten uitgebreider en leuker.


8 August 2019

INFORMATIE
VOOR OUDERS