Bushcraft Camp4 dagen

€ 359,00
Open dag Contact Brochure Boek nu

Bushcraft 4 dagen

Voor echt avonturiers!

Bushcraft betekent overleven in de natuur. En dat is wat je gaat doen tijdens dit zomerkamp!

Activiteiten Bushcraft Zomerkamp

Deze week bestaat ons basiskamp uit een grote vuurtent met houtstapels en een vuurplaats. Dit basiskamp staat verscholen midden in het bos. Vanuit hier starten we de grote Bushcraft expeditie waarbij we verschillende overlevingstechnieken gaan leren. We zoeken dierensporen, we filteren water en herkennen eetbare planten. Daarnaast maken een hut van materialen uit de natuur, touw van brandnetelstengels, lepels van hout en nog veel meer!

Je leert vuur maken met boomschors en een magnesiumstick. We bakken de lekkerste panini’s in onze bakijzers, garen een visje boven het vuur, bakken een ei op steen en poffen onze eigen popcorn voor ‘s avonds. Daarna lopen we in groepjes met een zaklamp een spannende reflectortocht door de bossen. Ook volgen we hoog in de bomen het pad door het klimbos langs vele hindernissen. Je leert goed te richten tijdens het boogschieten en daarnaast gaan we boomklimmen in onze speciale monkeytrees.

Vrije uurtjes tijdens het zomerkamp

In de vrije uurtjes kan je meedoen aan diverse sporten, zoals voetbal, hockey, volleybal en softbal. Maar ook spelen we gezellige (bord)spellen met elkaar of ga je lekker relaxen met een mooi boek. Verder beleef je tijdens dit zomerkamp leuke sport- en spelactiviteiten. ‘s Avonds bakken we marshmallows boven het kampvuur, doe je mee met een leuke spelshow en spelen we outdoor games in het bos.

Prijs Bushcraft Zomerkamp 4 dagen: € 359,-

Het Bushcraft Zomerkamp is ook voor 7 dagen beschikbaar. Lees meer over Bushcraft zomerkamp 7 dagen.

HIGHLIGHTS

  • Fire Skills & Nature Cooking
  • Obstacle run
  • Monkey-klimmen
  • Reflectortocht
  • Klimbos

Voorbeeld dagprogramma

 08:00 uur  Opstaan
 08:30 uur  Ontbijt
 09:30 uur  Fire Skills & Nature Cooking
 12:30 uur  Lunch
 13:30 uur  Obstacle run
 16:30 uur  Vrije tijd
 17:30 uur  Diner
 18:30 uur  Vrije tijd
 19:00 uur  Reflectortocht
 21:00 uur  Bedtijd

 

Voor meer informatie over het zomerkamp dagprogramma klikt u hier.

Tijden
Start op zondag om 14:00 uur
Eindigt op woensdag om 16:00 uur

Prijs
€ 359,-

Vervoer
De kinderen worden verwacht op onze locatie, wat inhoudt dat het vervoer van en naar het zomerkamp zelf verzorgd dient te worden. Mocht uw zoon of dochter met de trein komen, kunnen wij ze - na overleg - bij de dichtstbijzijnde bushalte of treinstation opgehaald worden.

BESCHIKBAARHEID

Week Locatie Beschikbaarheid
28 - zo 8 jul t/m wo 11 jul 2018 Oldebroek Te boeken
29 - zo 15 jul t/m wo 18 jul 2018 Oldebroek Te boeken
30 - zo 22 jul t/m wo 25 jul 2018 Oldebroek Te boeken
31 - zo 29 jul t/m wo 1 aug 2018 Oldebroek Te boeken
32 - zo 5 aug t/m wo 8 aug 2018 Oldebroek Te boeken
33 - zo 12 aug t/m wo 15 aug 2018 Oldebroek Te boeken
34 - zo 19 aug t/m wo 22 aug 2018 Oldebroek Te boeken

Laatste update 24-05-2018

Verblijf
Je slaapt in een groepsaccommodatie met verschillende slaapkamers voorzien van stapelbedden. De accommodaties bestaan verder uit diverse recreatiezalen, een horecakeuken met eetzaal, ruime en verzorgde sanitaire voorzieningen en een centrale verzamelplaats met overkapping.

Het Combi zomerkamp wordt aangeboden op onze locatie in Oldebroek op de Veluwe bij Zwolle.

zomerkamp accommodatie zomerkampen groepsaccommodatie zomerkampen locatie

Informatie ouders
Bekijk hier alle informatie voor ouders.

Recente Beoordelingen

7,7

Ervaring: Tim heeft enorm genoten van het vierdaagse bushcraft kamp. Leuk ontvangst, aardige begeleiding, prima accommodatie. Wat wij minder vonden is dat het een 4-daags kamp wordt genoemd, maar in werkelijkheid neer komt op nog geen 3. Zondagmiddag start het programma om 15.00 uur en woensdag moeten ze om 11.00 uur worden opgehaald. Die ochtend hebben ze nog wel kort geklommen,....maar het boogschieten wat ook op de planning/het programma stond was alleen voor het 7 daagse kamp bedoeld. Beetje jammer.

Opmerking: Duidelijker vooraf de tijdstippen communiceren.


30 August 2017
9,9

Ervaring: Mijn zoon heeft gekozen om het kamp te doen tot woensdag. Hij heeft erg getwijfeld of hij door ging tot zaterdag. De leiding heeft het heel goed opgepakt. Ze hebben hem alle ruimte gegeven om hem zelf de keuze te laten maken. Mijn zoon heeft gekozen om door te gaan tot zaterdag. Helaas belde hij woensdag op dat hij liever naar huis wilde. Ook de slaapkamers vond ik positief. Er liggen niet te veel jongens op 1 kamer. Aankomst is goed geregeld en duidelijke uitleg.

Opmerking: Mijn zoon had graag maandag willen bellen, maar er was voor gekozen dat zijn groep niet mocht bellen maandag. Dit is jammer. Zelf vind ik dat je dit elke dag moet aanbieden.


30 August 2017
8,9

Ervaring:


24 August 2017

INFORMATIE
VOOR OUDERS