Zomerkamp.com > Jongerenvakanties 13 t/m 16 jaar > Watersportkamp Empuriabrava

Watersport kamp EmpuriabravaVanaf 5 dagen

vanaf € 515,00
Open dag Contact Boek nu

Watersportkamp Empuriabrava

Watersporten en outdoor adventure aan de Costa Brava                                                                        Dit kamp wordt uitgevoerd door Logo flowtrack

Ons kamp voor 13 t/m 16 jarigen in Empuriabrava heeft alles wat je van een zomerkamp kan wensen! De week zit vol met leuke activiteiten, het is vrijwel altijd mooi weer aan de Costa Brava en het beachcamp ligt vlak aan de zee op een vier sterren camping met zwembad! Tijdens deze week leer je allerlei watersporten, je neemt deel aan een watertrekking, bezoekt een groot waterpretpark en je leert flowriden. Tijdens de poolparty kan je je uitleven op een Wipe out baan! Kortom, een onvergetelijke vakantie!

Activiteitenpakket Watersportkamp Empuriabrava

Watertrekking
We trekken de bergen in richting Albanya in de Pyreneeën waar we een rivier afdalen en spannende sprongen in het diepe water wagen. Uiteraard voorzien wij de nodige bescherming en professionele begeleiding.

The battle
Met z’n allen gaan we naar Can Bellvitge voor een dag vol plezier en adrenaline: klimmen, shooting games, Watergames en Archery Tag. Verschillende teams nemen het op tegen elkaar. De hele dag is een challenge met op het einde van de dag een verdiende winnaar! Dit bezoek is niet inbegrepen bij de verkorte periode.

Pool party
We maken ons klaar voor een lekkere Fajita maaltijd en een gave pool party, voor velen het hoogtepunt van de reis. Verbreek jij het snelheidsrecord op onze opblaasbare wipe-out die over het zwembad loopt? De dag wordt afgesloten met een Feelgood Fluo Fuif met muziek van onze eigen Dj’s. Dit bezoek is niet inbegrepen bij de verkorte periode.

Watersport Experience
Je maakt kennis met allerlei verschillende gave watersporten: Windsurfen, SUPpen (Stand Up Paddling), golfsurfen, landkite, skimboarden en beachgames. Samen met jouw team ga je je best doen om tijdens de beachgames heel wat uitdagingen te winnen! We passen ons aan aan de weersomstandigheden.

Waterpretpark Aquabrava
Een dag gaan we naar het spectaculaire waterpretpark van Aquabrava waar we genieten van de glijbanen, zwembanden en waterpret!

Flowrider
We gaan met zijn alle naar de Wave Club. De Flowrider is een ultieme surfmachine, perfect voor zowel gevorderde surfers als beginners. Onder begeleiding leer je jouw board besturen op de prachtige golven. Je kan ook bodyboarden op de Flowrider, net zo leuk!

Beachparty
Laat je beste dancemoves zien tijdens de Beachparty. We sluiten deze geweldige week af met een knallend feest. De Destination Feelgood DJ’s zorgen voor de sfeer.

Alle beschreven activiteiten zijn bij dit kamp inclusief. Je zal je dus niet vervelen, je weekprogramma zit goed gevuld. Buiten de geplande activiteiten zijn er nog veel meer dingen mogelijk zoals een uitstap naar Empuriabrava, een movienight, één tegen allen en nog veel meer! Uiteraard krijgen jullie ook de nodige chillmomenten! Bij deelname ontvang je ook nog een super vet T-shirt.

HIGHLIGHTS

  • Watersport Experience
  • Watertrekking
  • Poolparty
  • Flowrider
  • Klimmen
  • Shooting games
  • Waterpretpark Aquabrava
  • Beachparty

Voorbeeld dagprogramma

 08:00 uur  Opstaan
 08:30 uur  Ontbijt
 09:00 uur  Empuria by boat
 12:30 uur  Lunch
 13:30 uur  Watersport Experience
 16:30 uur  Vrije tijd
 17:30 uur  Diner
 18:30 uur  Avondactiviteit


Inclusief

– Busvervoer heen en terug
– Verblijf in tenten
– Vol pension*
– Drankkaart t.w.v. € 15,00
– Activiteitenpakket
– T-shirt

* Wij selecteren ervaren crew die een hele week zorgen voor lekkere, gevarieerde en versbereide maaltijden. Als je ons informeert over allergieën houdt ons cateringteam hier rekening mee.

Optioneel bij te boeken:
Toeslag Amsterdam / Utrecht: € 30,00
Extra bagage: € 25,00

BESCHIKBAARHEID

P27* - (30 juni - 06 juli) - € 515,00: Beschikbaar
P27 - (04 juli - 13 juli) - € 665,00: Beschikbaar
P28 - (11 juli - 20 juli) - € 685,00: Beschikbaar
P29 - (18 juli - 26 juli) - € 635,00: Beschikbaar
P30 - (25 juli - 03 aug) - € 665,00: Beschikbaar
P31 - (01 aug - 10 aug) - € 665,00: Beschikbaar
P32 - (08 aug - 17 aug) - € 665,00: Beschikbaar
P33 - (15 aug - 24 aug) - € 685,00: Beschikbaar
P34 - (23 aug - 31 aug) - € 685,00: Beschikbaar

*Verkorte periode 4 nachten / 5 dagen

Verblijf
Het beachcamp in Empuriabrava ligt aan de Costa Brava in Spanje. Je verblijft op de prachtige 4-sterren camping Rubina Resort, op slechts 200m van het strand. De camping ligt op wandelafstand van het centrum van Empuriabrava. De 4-sterren camping is uitgerust met een lounge zone, verschillende restaurants, een 60 meter lang zwembad en een gloednieuwe fitness. Lees hier meer over de camping in Empuriabrava.

empuriabrava-tent empuriabrava

Vervoer
Busvervoer is inclusief. Er zijn bus opstapplaatsen in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Antwerpen. Het is ook mogelijk om met eigen vervoer te gaan, hiervoor ontvangt u € 60,00 korting op de reissom.

Borgsom
In het begin van elke verblijfsperiode betaalt elke deelnemer een borg van € 50,00 per persoon. Als er geen schade is wordt de borg vóór de terugreis terugbetaald aan de deelnemer.

INFORMATIE
VOOR OUDERS