Zomerkamp.com > Jongerenvakanties 13 t/m 16 jaar > Survival Ardennen Zomerkamp

Survivalkamp Ardennen7 dagen

€ 699,00
Open dag Contact Boek nu

Survival Ardennen Zomerkamp

Op survival zomerkamp in de Ardennen?                                                 Dit kamp wordt uitgevoerd door Logoi.s.m.  

Wil je op zomerkamp naar de meest spectaculaire plek ooit? Survivallen in de buitenlucht tussen de bergen van de Ardennen? Dan ben je bij ons op de goede plek! Dichtbij de rivier ‘du Bocq’ ligt onderaan de bosrijke vallei ons tentenkamp . Een plaatsje tussen de prachtige groene bergen, een spoorrails waar al lang geen treinen meer gereden hebben, diverse spannende spoortunnels en een oud station.

Activiteiten Survival Ardennen Zomerkamp

Grenzen worden verlegd tijdens het Challenge Parcours in het klimbos op hoogte boven de rivier en tijdens het beklimmen van een reusachtige ladder van 5 meter hoog. We volgen een tocht met onderweg avontuurlijke activiteiten richting onze bivaklocatie. Een survivalrun met wateroversteek, grotopdracht en touwbrug over water zijn onderdeel van deze tocht. Aangekomen op de bivaklocatie wordt er een vuur gemaakt en buigen we ons over het maken van een bivaktent om in te slapen.

We rijden naar het plaatsje Gendron, waar we ons klaar maken voor een kano afdaling op de rivier de Lesse. Trotseer 2 barrages/watervalletjes en geniet van het uitzicht van de bosrijke Ardennen. Halverwege de tocht stoppen we voor een gezellige picknick op een strandje en hebben we de tijd om even lekker te relaxen of zwemmen. De tocht gaat verder en uiteindelijk komen we uit bij het prachtige stadje Dinant, waar we een bezoekje aan brengen.

Tijdens dit zomerkamp bezoeken we ook een steengroeve, waar we klimmen tegen rotswanden en weer abseilen naar beneden. We volgen een route van staalkabels (Via Ferrata; ‘de ijzeren weg’) op de rotsen om zo omhoog te klimmen naar de top. Geniet van het prachtige uitzicht!

Wat zeker niet zal missen tijdens dit zomerkamp is het boogschieten en slacklinen. We doen het Bushcraft vuurspel waarbij we spelend leren om vuur te maken. Tijdens de vrije uurtjes zijn is er de mogelijkheid tot sport- en spelactiviteiten bij het tentenkamp. De avondactiviteiten bestaan uit bijvoorbeeld kampvuuravonden en een spannende avondtocht.

HIGHLIGHTS

  • Challenge parcours
  • Survivalrun
  • Bivaknacht
  • Kanotocht
  • Klimmen en abseilen
  • Via Ferrata
  • Boogschieten

Voorbeeld dagprogramma

 08:00 uur  Opstaan
 08:30 uur  Ontbijt
 09:30 uur  High Challenges
 12:30 uur  Lunch
 13:30 uur  Avonturentocht
 16:30 uur  Vrije tijd
 17:30 uur  Diner
 18:30 uur  Vrije tijd
 20:00 uur  Bushcraft vuurspel
 21:30 uur  Bedtijd

Voor meer informatie over het zomerkamp dagprogramma klikt u hier.

Tijden
Start op zondag om 12:30 uur
Eindigt op zaterdag om 13:30 uur

Informatie ouders
Bekijk hier alle informatie voor ouders.

BESCHIKBAARHEID

Week Locatie Prijs Beschikbaarheid
29 - 14-7 t/m 20-7 2019 Purnode (Belgie) € 699.00 Niet meer te boeken
30 - 21-7 t/m 27-7 2019 Purnode (Belgie) € 699.00 Niet meer te boeken
31 - 28-7 t/m 3-8 2019 Purnode (Belgie) € 699.00 Niet meer te boeken
32 - 4-8 t/m 10-8 2019 Purnode (Belgie) € 699.00 Niet meer te boeken
33 - 11-8 t/m 17-8 2019 Purnode (Belgie) € 699.00 Niet meer te boeken

Laatste update 27-06-2019

Verblijf
Tijdens dit zomerkamp overnacht je in een adembenemend tentenkamp in de bossen. We hebben 6-persoons tenten met vlonders, een kooktent die volledig is ingericht, een recreatietent met verwarming en een gezellige kampvuurplaats. Bij het tentenkamp staat een toiletgebouw en er kan gebruik gemaakt worden van het ruime en schone sanitair van de camping naast het tentenkamp.

Lees hier meer over het tentenkamp op de locatie Purnode - Ardennen.

tentenkamp ardennen zomerkamp zomerkamp ardennen locatie Ardennen zomerkamp locatie

Vervoer
We rijden vanaf het Buitencentrum in Overasselt per luxe touringcar naar de Ardennen, uiteraard onder begeleiding van onze medewerkers. Het touringcarbedrijf waar wij mee werken heeft een bus keurmerk, waarbij u verzekerd bent van een goede werkwijze volgens Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf. U kunt dus uit gaan van een veilig en comfortabel vervoer met ervaren chauffeurs.

Recente Beoordelingen

8,0

Ervaring: Veel leuke aktiviteieten


29 July 2018
9,3

Ervaring: Gideon: Heel leuk kamp, variërend programma, veel uitdaging. ouders: professionele begeleiding, goed georganiseerd, goed dat de gsm van de kinderen in bewaring wordt gegeven.


26 July 2018
7,9

Ervaring: Guus heeft heel veel plezier gehad.

Opmerking: Het mes van mijn zoon is ingenomen. Daarna is de leiding dit kwijtgeraakt. Graag zouden we dit terugontvangen.


27 August 2017

INFORMATIE
VOOR OUDERS