Zomerkamp.com > Jongerenvakanties 13 t/m 16 jaar > Ardennen Experience Zomerkamp

Ardennen Experience zomerkamp7 dagen

€ 699,00
Open dag Contact Boek nu

Ardennen Experience Zomerkamp

Op survival zomerkamp in de Ardennen?                                                 Dit kamp wordt uitgevoerd door Logoi.s.m.  

Het tentenkamp is opgebouwd dichtbij de rivier ‘de Bocq’, onderaan een bosrijke vallei. Vanuit hier onderneem je spectaculaire activiteiten, maar kan je ook tot rust komen in de natuur. Binnen een decor van groene berghellingen zorgt de lounge corner met houten bar en hangmatten er voor dat je lekker kan relaxen na een dag vol inspanning. Of je neemt een verfrissende duik in de rivier die langs het tentenkamp stroomt. Een plaatsje tussen de prachtige groene bergen, een spoorrails waar al lang geen treinen meer gereden hebben, diverse spannende spoortunnels en een oud station.

Activiteiten Survival Ardennen Zomerkamp

Grenzen worden verlegd tijdens het Challenge Parcours in het klimbos op hoogte boven de rivier en tijdens het beklimmen van een reusachtige ladder van 5 meter hoog. We maken een step tocht met onderweg avontuurlijke activiteiten, waar we uitkomen op een grot voor een spannende groepsopdracht. Een survivalrun met wateroversteek en touwbrug over water zijn onderdeel van deze tocht.

In teams speel je tegen elkaar tijdens het spannende actiespel Archery Tag. Bewapend met pijl en boog voorzien van rubberen bollen ga je op zoek naar de tegenstander.

We gaan ons uitleven vanaf een eiland in de Maas tijdens de Water Games. In teams ga je de strijd met elkaar aan op een zelfgemaakt vlot, in een kano of een raft. Uiteraard komt hier een winnend team uit, ga jij hier aan bijdragen? Aansluitend kan er lekker gerelaxt en gezwommen worden.

Tijdens dit zomerkamp bezoeken we ook een steengroeve, waar we klimmen tegen rotswanden en weer abseilen naar beneden. We volgen een route van staalkabels (Via Ferrata; ‘de ijzeren weg’) op de rotsen om zo omhoog te klimmen naar de top. Geniet van het prachtige uitzicht!

Tijdens de vrije uurtjes  is er de mogelijkheid tot sport- en spelactiviteiten bij het tentenkamp. De avondactiviteiten bestaan uit bijvoorbeeld kampvuuravonden en een spannende avondtocht. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om lekker te relaxen.

HIGHLIGHTS

  • Challenge parcours
  • Survivalrun
  • Archery tag
  • Loungen
  • Klimmen en abseilen
  • Via Ferrata
  • Grotopdracht
  • Zwemmen

Voorbeeld dagprogramma

 08:00 uur  Opstaan
 08:30 uur  Ontbijt
 09:30 uur  High Challenges
 12:30 uur  Lunch
 13:30 uur  Avonturentocht
 16:30 uur  Vrije tijd
 17:30 uur  Diner
 18:30 uur  Vrije tijd
 20:00 uur  Bushcraft vuurspel
 21:30 uur  Bedtijd

Voor meer informatie over het zomerkamp dagprogramma klikt u hier.

Tijden
Start op zondag om 12:30 uur
Eindigt op zaterdag om 13:30 uur

Informatie ouders
Bekijk hier alle informatie voor ouders.

BESCHIKBAARHEID

Week Locatie Prijs Beschikbaarheid
30 - 19-7 t/m 25-7 2020 Purnode (Belgie) € 699.00 Te boeken
31 - 26-7 t/m 1-8 2020 Purnode (Belgie) € 699.00 Te boeken
32 - 2-8 t/m 8-8 2020 Purnode (Belgie) € 699.00 Te boeken
33 - 9-8 t/m 15-8 2020 Purnode (Belgie) € 699.00 Te boeken

Laatste update 08-04-2020

Verblijf
Tijdens dit zomerkamp overnacht je in een adembenemend tentenkamp in de bossen. We hebben 6-persoons tenten met vlonders, een kooktent die volledig is ingericht, een recreatietent met verwarming en een gezellige kampvuurplaats. Bij het tentenkamp staat een toiletgebouw en er kan gebruik gemaakt worden van het ruime en schone sanitair van de camping naast het tentenkamp.

Lees hier meer over het tentenkamp op de locatie Purnode - Ardennen.

tentenkamp ardennen zomerkamp zomerkamp ardennen locatie Ardennen zomerkamp locatie

Vervoer
We rijden vanaf het Buitencentrum in Overasselt per luxe touringcar naar de Ardennen, uiteraard onder begeleiding van onze medewerkers. Het touringcarbedrijf waar wij mee werken heeft een bus keurmerk, waarbij u verzekerd bent van een goede werkwijze volgens Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf. U kunt dus uit gaan van een veilig en comfortabel vervoer met ervaren chauffeurs.

Recente Beoordelingen

8,0

Ervaring: Veel leuke aktiviteieten


29 July 2018
9,3

Ervaring: Gideon: Heel leuk kamp, variërend programma, veel uitdaging. ouders: professionele begeleiding, goed georganiseerd, goed dat de gsm van de kinderen in bewaring wordt gegeven.


26 July 2018
7,9

Ervaring: Guus heeft heel veel plezier gehad.

Opmerking: Het mes van mijn zoon is ingenomen. Daarna is de leiding dit kwijtgeraakt. Graag zouden we dit terugontvangen.


27 August 2017

INFORMATIE
VOOR OUDERS