Surfkamp San Vicentevanaf 5 dagen

vanaf € 520,00
Open dag Contact Boek nu

Surfkamp San Vicente

Leer surfen aan de Spaanse kust                                                                                                             Dit kamp wordt uitgevoerd door Logo flowtrack

Tijdens deze all-in surfvakantie verblijf je op een gezellig beachcamp boven op de groene heuvels van de regio Cantabria, op zo’n 200 meter van de Atlantische oceaan. Deze week leer je van gediplomeerde Nederlandstalige surfcoaches hoe je een echte surfer wordt. Voor je het weet sta je recht op jouw surfboard en surf je helemaal mee met de hoogste golven die het strand van San Vicente te bieden heeft.

Activiteitenpakket Surfkamp San Vicente

6 uur golfsurfles
Je leert de regels van de zee, het gebruik van het materiaal en de techniek van het surfen alvorens je de golven trotseert. Onze gediplomeerde Nederlandstalige surfdocenten zijn echte pro’s en nemen jullie mee in de surfwereld.

8 uur vrije surf
Naast de surflessen krijg je tijd om te oefenen tijdens de vrije surf momenten. De surfdocenten geeft je persoonlijke tips en tonen alvast hoe het moet. Op het einde van de week houden we een surfwedstrijd waar je gave prijzen kan winnen.

Sunset Surf
Wat is er heerlijker dan vanop je surfplank te genieten van de prachtige avondzon die onder gaat in zee? Onze surfcoaches nemen jullie mee voor een Sunset Surfsessie op Oyambre.

Skate- en longboarden
Je bevindt je op de ideale plek om te leren longboarden. Deze boardsport leunt dicht aan tegen het surfen en het skateboarden. Op de camping is een miniramp waar je je skills kan laten zien o.l.v. de skatecoach. We oefenen eerst de basis en daarna leer je lekker cruisen en downhill skaten in het heuvelachtige gebied, dat gaat hard! Uiteraard krijg je van ons de juiste bescherming. Je mag van thuis je eigen longboard meenemen, maar wij hebben er ook die je van ons kan lenen.

Canyoning
Een avontuurlijke activiteit in de bergen van de “Picos de Europa”. Je krijgt de nodige kleding en bescherming om een afdaling door een rivier te trotseren. Natuurlijke glijbanen en sprongen volgen elkaar op onder begeleiding van specialisten in het vak.

Bezoek Comillas
Je brengt een bezoek aan het prachtige Comillas, een prachtig dorpje dat je zeker eens moeten verkennen! Dankzij deze wandeling met opdrachten krijg je de kans om dit samen met je vrienden te doen. Vervolgens gaan we bij een mooi uitkijkpunt lunchen. Daarna wordt je afgezet in het centrum waarna je de kans krijgt om het stadje verder te verkennen of wat souvenirs te kopen. Dit bezoek is niet inbegrepen bij de verkorte periode.

Endless summer party
Natuurlijk voorzien we voor jullie ook een supervet feestje op het einde van de week. De endless summer party zorgt ervoor dat je de zomer nooit meer vergeet. We gaan lekker uit onze bol samen met alle monitoren en dansen op de plaatjes van onze DJ.

De hele week vullen we met superleuke activiteiten waar iedereen aan kan meedoen en natuurlijk krijgen jullie ook de nodige relaxmomenten!

HIGHLIGHTS

  • Golfsurfles
  • Sunset Surf
  • Longboarden
  • Discolight party
  • Canyoning

Voorbeeld dagprogramma

 08:00 uur  Opstaan
 08:30 uur  Ontbijt
 09:00 uur  Canyoning
 12:30 uur  Lunchpakket
 13:30 uur  Vrije surf
 19:00 uur  Diner
 20:00 uur  Avondactiviteit


Inclusief

– Busvervoer heen en terug
– Verblijf in tenten
– Vol pension*
– Drankkaart à € 15,00 incl. waterfles
– Activiteitenpakket
– T-shirt

* Wij selecteren ervaren crew die een hele week zorgen voor lekkere, gevarieerde en versbereide maaltijden. Als je ons informeert over allergieën houdt ons cateringteam hier rekening mee.

Optioneel bij te boeken:
Toeslag Amsterdam / Utrecht: € 30,00
Vervoer eigen Surfboard: € 25,00
Extra bagage: € 25,00

BESCHIKBAARHEID

P27* (30 juni - 6 juli) - € 520,00: Beschikbaar
P27 (04 juli - 13 juli) - € 690,00: Beschikbaar
P28 (11 juli - 20 juli) - € 640,00: Beschikbaar
P29 (18 juli - 27 juli) - € 640,00: Beschikbaar
P30 (25 juli - 03 aug) - € 640,00: Beschikbaar
P31 (01 aug - 10 aug) - € 670,00: Beschikbaar
P32 (08 aug - 17 aug) - € 670,00: Beschikbaar
P33 (15 aug - 24 aug) - € 690,00: Beschikbaar
P34 (22 aug - 31 aug) - € 690,00: Beschikbaar

*Verkorte periode 4 nachten / 5 dagen

Verblijf
Je verblijft op het San Vicente surfcamp. Je kan er chillen in de lounge, de hangmatten of aan de toog van de surfbar waar je frisdrank en snacks kan bestellen voor jezelf en je vrienden. De lekkere versbereide maaltijden kan je eten in het mooie restaurant met uitzicht op het strand. Je slaapt in ruime 3- tot 4- persoonstenten die groot genoeg zijn om in rond te lopen en je bagage netjes weg te zetten. Lees hier meer over de locatie San Vicente.

San vincente San Vincente San Vincente

Vervoer
Busvervoer is inclusief. Er zijn busopstapplaatsen in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Antwerpen. Het is ook mogelijk om met eigen vervoer te gaan, hiervoor ontvangt u € 60,00 korting op de reissom.

Borgsom
In het begin van elke verblijfsperiode betaalt elke deelnemer een borg van € 50,00 per persoon. Als er geen schade is wordt de borg vóór de terugreis terugbetaald aan de deelnemer.

INFORMATIE
VOOR OUDERS