Surfkamp San Vicente8 dagen

vanaf € 627,00
Open dag Contact Boek nu

Surfkamp San Vicente

Leer surfen aan de Spaanse kust                                                                                                             Dit kamp wordt uitgevoerd door Logo flowtrack

Tijdens deze all-in surfvakantie verblijf je op een gezellig beachcamp boven op de groene heuvels van de regio Cantabria, op zo’n 200 meter van de Atlantische oceaan. Deze week leer je van gediplomeerde Nederlandstalige surfcoaches hoe je een echte surfer wordt. Voor je het weet sta je recht op jouw surfboard en surf je helemaal mee met de hoogste golven die het strand van San Vicente te bieden heeft.

Activiteiten Surfkamp San Vicente

6 uur golfsurfles:
Je leert de regels van de zee, het gebruik van het materiaal en de techniek van het surfen alvorens je de golven trotseert. Onze gediplomeerde Nederlandstalige surfleraars zijn echte pro’s en nemen jullie mee in de surfwereld.

Sunset Surf
Wat is er heerlijker dan vanop je surfplank te genieten van de prachtige avondzon die onder gaat in zee? Onze surfcoaches nemen jullie mee voor een Sunset Surfsessie op Oyambre.

Longboarden
Je bevindt je op de ideale plekom te leren longboarden. Deze boardsport leunt dicht aan tegen het surfen en het skateboarden. We oefenen eerst de basis en daarna leer je lekker cruisen en downhill skaten in het heuvelachtige gebied, dat gaat hard! Uiteraard krijg je van ons de juiste bescherming. Je mag van thuis je eigen longboard meenemen, maar wij hebben er ook die je van ons kan lenen.

Canyoning
Een avontuurlijke activiteit in de bergen van de “Picos de Europa”. Je krijgt de nodige kleding en bescherming om een afdaling door een rivier te trotseren. Natuurlijke glijbanen en sprongen volgen elkaar op onder begeleiding van specialisten in het vak.

Super hero party
Natuurlijk voorzien we voor jullie ook een supervet feestje op het einde van de week. We gaan lekker uit onze bol samen met alle monitoren en dansen op de plaatjes van onze DJ.

De hele week vullen we met superleuke activiteiten waar iedereen aan kan meedoen en natuurlijk krijgen jullie ook de nodige relaxmomenten!

HIGHLIGHTS

  • Golfsurfles
  • Sunset Surf
  • Longboarden
  • Discolight party
  • Canyoning

Voorbeeld dagprogramma

 08:00 uur  Opstaan
 08:30 uur  Ontbijt
 09:00 uur  Canyoning
 12:30 uur  Lunchpakket
 13:30 uur  Vrije surf
 19:00 uur  Diner
 20:00 uur  Avondactiviteit


Inclusief

– Busvervoer heen en terug
– Verblijf in tenten
– Vol pension*
– Drankkaart t.w.v. € 15,00
– Activiteitenpakket
– T-shirt

* Wij selecteren ervaren crew die een hele week zorgen voor lekkere, gevarieerde en versbereide maaltijden. Als je ons informeert over allergieën houdt ons cateringteam hier rekening mee.

Optioneel bij te boeken:
Toeslag Amsterdam / Utrecht: € 30,00
Vervoer eigen Surfboard: € 25,00
Extra bagage: € 25,00

BESCHIKBAARHEID

P26 (28 juni - 07 juli) - € 677,00: Niet meer te boeken
P27 (05 juli - 14 juli) - € 627,00: Niet meer te boeken
P28 (12 juli - 21 juli) - € 647,00: Niet meer te boeken
P29 (19 juli - 28 juli) - € 677,00: Niet meer te boeken
P30 (26 juli - 04 aug) - € 627,00: Niet meer te boeken
P31 (02 aug - 11 aug) - € 647,00: Niet meer te boeken
P32 (09 aug - 18 aug) - € 677,00: Niet meer te boeken
P33 (16 aug - 25 aug) - € 677,00: Niet meer te boeken
P34 (23 aug - 01 sept) - € 647,00: Niet meer te boeken

Verblijf
Je verblijft op het San Vicente surfcamp. Je kan er chillen in de lounge, de hangmatten of aan de toog van de surfbar waar je frisdrank en snacks kan bestellen voor jezelf en je vrienden. De lekkere versbereide maaltijden kan je eten in het mooie restaurant met uitzicht op het strand. Je slaapt in ruime 3- tot 4- persoonstenten die groot genoeg zijn om in rond te lopen en je bagage netjes weg te zetten. Lees hier meer over de locatie San Vicente.

San vincente San Vincente San Vincente

Vervoer
Busvervoer is inclusief. Er zijn busopstapplaatsen in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Antwerpen. Het is ook mogelijk om met eigen vervoer te gaan, hiervoor ontvangt u € 60,00 korting op de reissom.

Borgsom
In het begin van elke verblijfsperiode betaalt elke deelnemer een borg van € 50,00 per persoon. Als er geen schade is wordt de borg vóór de terugreis terugbetaald aan de deelnemer.

INFORMATIE
VOOR OUDERS