Surfkamp Zandvoort7 dagen

€ 569,00
Open dag Contact Boek nu

Surfkamp Zandvoort

Klaar voor een week surfen, raften, suppen en andere (water)sporten?

Het Surfkamp Zandvoort is een kamp als geen ander! We leren in deze onvergetelijke week de beginselen van het surfen, we maken kennis met andere watersporten én doen nog veel meer toffe activiteiten.

Activiteiten

Een week boordevol activiteiten, waarbij de nadruk ligt op surfen. Bij aankomst krijg je direct een gave, goed gevulde goodiebag. Je leert de basistechnieken van het surfen. Hoe voer ik het veilig uit? En wat is de beste positie op de plank? Wetsuit aan en daar gaan we! We maken ook kennis met diverse andere watersporten, zoals Suppen, Raften en Mega Suppen. Naast alle wateractiviteiten doen we ook nog vele andere leuke dingen, zoals een echte Expeditie Robinson. Ook stappen we op een banaan om zo goed mogelijk te blijven zitten op het golvende water.

Je bent elke dag minimaal 1 dagdeel in het water, uiteraard onder professionele begeleiding. Als we geluk hebben met de (weers-) omstandigheden kunnen we zelfs het water op om met zonsondergang te surfen of te suppen. Vet hè?!

Als we niet op het water zijn blijven we natuurlijk ook niet stil zitten. We doen verschillende spellen zoals crazy 88, levend stratego of een ander gaaf (avond) spel. Maar ook draaien we onze hand niet om voor een volleybaltoernooi of een leuke hertentocht. Kortom, meer dan genoeg te doen op het Surfkamp Zandvoort!

Een zwemdiploma A is bij het Surfkamp Zandvoort verplicht!

HIGHLIGHTS

 • Surfen
 • Suppen
 • Mega Suppen
 • Expeditie Robinson
 • Bubble Ball
 • Banaan varen

Dit kamp wordt uitgevoerd door

Voorbeeld dagprogramma

08:00 uur Opstaan
08:30 uur Ontbijt
10:00 uur Surfen
13:00 uur Lunch
14:15 uur Crazy 88 op het strand
16:45 uur Vrije tijd
18:30 uur Diner
19.30 uur Avond activiteit
21:30 uur Kampvuur
22:00 uur Bedtijd


Tijden

Start op zondag om 14:00 uur
Eindigt op zaterdag om 11:00 uur

All-in concept
Dit betekent dat de overnachtingen activiteiten, drinken, maaltijden (ontbijt, lunch, tussendoortje, diner) en begeleiding inclusief zijn. Met het eten kan er uiteraard rekening worden gehouden met dieetwensen (denk hierbij aan halal, gluten en/of andere allergieën).

Informatie ouders
Bekijk hier meer informatie over dit zomerkamp.

BESCHIKBAARHEID

Week 28 (11 t/m 17 juli) - € 569,00: Volgeboekt
Week 29 (18 t/m 24 juli) - € 569,00: Beschikbaar
Week 30 (25 t/m 31 juli) - € 569,00: Beschikbaar
Week 31 (1 t/m 7 augustus) - € 569,00: Beschikbaar
Week 32 (8 t/m 14 augustus) - € 569,00: Beschikbaar

Stichting Garantiefonds Reisgelden
Zomerkamp.com is aangesloten bij SGR en biedt hiermee financiële zekerheid. Voor deze SGR-garantie betaalt u een toeslag van € 5,00 per boeking. De SGR-garantie houdt in dat u ervan verzekerd bent uw vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als de partij door financieel onvermogen de vakanties niet kan uitvoeren. Daarnaast heb je recht op een voucher met SGR-garantie mocht het vakantiekamp onverhoopt niet door gaan als gevolg van het coronavirus.

Verblijf
Tijdens dit kamp verblijf je op de Zandvoortsche Hockeyclub. Een plek direct aan de duinen waardoor we binnen een mum van tijd op het strand zijn. Als we heel stil zijn s'nachts, hoor je zelfs de zee ruisen! Op het kampterrein hebben we de beschikking over het clubhuis, de velden, de gescheiden kleedkamers en de gescheiden douches. Ook kunnen we bij slecht weer binnen eten. Het kampterrein ligt maar 5 minuten fietsen en 10 minuten lopen van het strand.

Dit Surfkamp wordt aangeboden op de locatie Zandvoort.

tenten Pepsports Open haard zitkuil Pepsports tafels

Inclusief

 • Pepsports Summercamps T-shirt
 • 24/7 Professionele begeleiding
 • Alle activiteiten
 • Alternatieve activiteiten bij slecht weer
 • Gebruik van alle materialen
 • Volpension (incl. barbecue op vrijdag)
 • Tussendoortjes
 • Surfdiploma

Zomerkamp zonder overnachting
Dit zomerkamp is ook te boeken als zomerkamp zonder overnachting. Uw zoon / dochter draait hierbij van maandag t/m vrijdag mee met de ochtend- en middagactiviteiten.

Vervoer
De kinderen worden verwacht op onze locatie, wat inhoudt dat het vervoer van en naar het zomerkamp zelf verzorgd dient te worden. Tijdens het kamp zullen we lopend of per fiets naar het strand gaan. Deze mag je zelf meenemen of kan je huren.

INFORMATIE
VOOR OUDERS