Zomerkamp.com > Jongerenvakanties 13 t/m 16 jaar > Outdoor Lounge Zomerkamp

Outdoor Lounge Zomerkamp7 dagen

€ 609,00
Open dag Contact Boek nu

Outdoor Lounge Zomerkamp

Geniet het hele zomerkamp van vette activiteiten & relax momenten!                                      Dit kamp wordt uitgevoerd door Logo

Tijdens dit zomerkamp geniet je in een luxe huis in de bossen van de Veluwe! Samen met je zomerkamp vrienden en vriendinnen maak je gebruik van het podium, ruim privé terras, hangmatten en een hottub! Er wordt gerelaxt, maar ook verschillende leuke activiteiten ondernomen. Het ideale jongerenkamp!

Activiteiten Outdoor Lounge Zomerkamp

We gaan een dagje naar het spectaculaire themapark Walibi Flevoland, waar we de gaafste achtbanen bedwingen. Als we gewend zijn aan hoogtes gaan we klimmen in het klimbos en de klimbomen. Toch wat spannender dan gedacht!

Uiteraard wordt er ook gerelaxt tijdens dit zomerkamp. We gaan richting het strand waar je kunt kiezen of je een boekje gaat lezen op je handdoek, de bodyboards pakt voor op het water of mee doet aan een gezellig beach toernooi. We maken hapjes en mixen alcoholvrije cocktails, welke we gaan opdrinken in ons eigen ‘privé huis’.

Tijdens een vlog-workshop laat je je skills zien voor de camera, uiteraard wel pas nadat jij verschillende technieken hebt geleerd om een perfecte vlog te maken. We maken alcohol vrije cocktails en lekkere hapjes, om deze vervolgens op te eten in ons eigen ‘lounge huis’. Er zijn ook vrije uurtjes, waar je lekker kan zappen, je favoriete film kan kijken op Netflix of een potje kan gamen.

De avonden worden ook gezellig knus. Een avond houden we een pop quiz; ben jij op de hoogte van alle muziek van tegenwoordig én van vroeger? Er wordt in teams gestreden door vragen te beantwoorden, mee te zingen en uit te beelden. Veel lachen gegarandeerd! Wie wordt de winnaar?

Kom relaxen bij het Outdoor Lounge Zomerkamp!

HIGHLIGHTS

  • Dagje Walibi Flevo
  • Klimbos
  • Klimbomen
  • Vlog workshop
  • Hapjes maken
  • Cocktails (alcohol vrij)
  • Popquiz
  • Netflixen, gamen en vloggen

Voorbeeld dagprogramma

 08:00 uur  Opstaan
 08:30 uur  Ontbijt
 09:30 uur  Hunting games in de bossen
 12:30 uur  Lunch
 13:30 uur  Food company (hapjes maken)
 16:30 uur  Vrije tijd
 17:30 uur  Diner
 18:30 uur  Chillen in de hangmatten
 20:00 uur  Reflectortocht
 22:30 uur  Bedtijd

Voor meer informatie over het zomerkamp dagprogramma klikt u hier.

Tijden
Start op zondag om 14:00 uur
Eindigt op zaterdag om 11:00 uur

Zomerkamp zonder overnachting
Dit zomerkamp is ook te boeken als zomerkamp zonder overnachting. Uw zoon / dochter draait hierbij van zondag t/m vrijdag mee met de ochtend- en middagactiviteiten.

Informatie ouders
Bekijk hier alle informatie voor ouders.

BESCHIKBAARHEID

Week Locatie Prijs Beschikbaarheid
28 - 5-7 t/m 11-7 2020 Oldebroek € 609.00 Te boeken
29 - 12-7 t/m 18-7 2020 Oldebroek € 609.00 Te boeken
31 - 26-7 t/m 1-8 2020 Oldebroek € 609.00 Te boeken
33 - 9-8 t/m 15-8 2020 Oldebroek € 609.00 Te boeken
34 - 16-8 t/m 22-8 2020 Oldebroek € 609.00 Te boeken

Laatste update 09-04-2020

Verblijf
Met jouw vrienden en vriendinnen van het Outdoor Lounge Zomerkamp verblijf je in het Sparrenhuis, welke speciaal voor jullie is ingericht. Het Sparrenhuis heeft verschillende slaapkamers en is voorzien van stapelbedden van 2 meter. In de recreatiezaal staan comfortabele stoelen, een tv en echte relaxte hangstoelen. In de zaal is er een bar met open keuken. Het Sparrenhuis heeft meer dan voldoende sanitaire voorzieningen en er is zelfs een podium aanwezig. Lees hier meer over het Sparrenhuis op de locatie Oldebroek.

zomer loungekamp  zomerkamp groepshuis zomerkamp locatie

Vervoer
De kinderen worden verwacht op onze locatie, wat inhoudt dat het vervoer van en naar het zomerkamp zelf verzorgd dient te worden. Mocht uw zoon of dochter met de trein komen, kunnen wij ze - na overleg - bij de dichtstbijzijnde bushalte of treinstation ophalen.

Recente Beoordelingen

8

Ervaring: Het was heel leuk

Opmerking: Het was heel leuk en ik heb leuke mensen leren kennen.


14 August 2019
10

Ervaring: Geweldig!

Opmerking: Wij zijn zeer tevreden over het zomerkamp van onze zoon. Het was al de derde keer dat hij deelnam en hij wil zeker volgend jaar nog een keer! Super dus!


27 July 2019
9

Ervaring: Onze zoon heeft een hele leuke week gehad!

Opmerking: Diverse leuke activiteit, goed georganiseerd, leuke groep kinderen van zijn leeftijd


22 July 2019

INFORMATIE
VOOR OUDERS