Surfkamp San Vicente8 dagen

vanaf € 468,00
Open dag Contact Boek nu

Surfkamp San Vicente

Leer surfen aan de Spaanse kust                                                                                                                  Dit kamp wordt uitgevoerd doorLogo flowtrack

San Vicente is een surfparadijs in de volste betekenis van het woord. Vanop het surfkamp, omringd door groene heuvellandschappen, heb je een adembenemend uitzicht op de break van Oyambre beach, de bergen van de Picos de Europa en een zonsondergang die thuishoort op een postkaart. De ‘one love’ vibe die heerst op het kamp, de golven die rustig maar regelmatig binnenrollen en de Spaanse onbezorgdheid zullen je hier snel op je gemak stellen. Na het surfen serveren we een heerlijke maaltijd en openen we onze surfbar. Onze eigen DJ’s zorgen voor party & een chille sfeer. Op het Surfkamp San Vicente draait alles rond ‘respect’ en ‘feelgood’. Alles is vrijblijvend dus je kiest zelf hoe je je vakantie inkleedt. De Crew is wel altijd aanspreekbaar en wil er samen met jou een onvergetelijk surfkamp van maken.

Activiteiten Surfkamp San Vicente

Om jou een onvergetelijke vakantie te bezorgen heb je keuze uit enorm veel leuke activiteiten. Uiteraard is het je eigen keuze welke activiteiten je graag zou meedoen. Sommige van deze activiteiten kan je al op voorhand boeken, zoals de surflessen. Ook zijn er extra optionele activiteiten waarvoor je ter plaatse kan inschrijven, zoals de canyoning en de Feelgood Fiesta. Uiteraard zijn er ook gratis activiteiten, die je gewoon kan doen wanneer je zelf wil, zoals gaan skateboarden of longboarden.

Startersdeal: 6u surflessen
Voor de gasten die nog nooit gesurft hebben raden we dit pakket sterk aan. Je leert de juiste techniek, je staat sneller recht op je board maar je leert vooral surfen op een veilige manier onder begeleiding van onze ervaren lesgevers. Deze activiteit is vooraf optioneel bij te boeken.

Opfrissingscursus: 3u surflessen
Heb je ooit al gesurft in een ver verleden of voel je je beter met begeleiding, kies dan voor de opfrissingscursus. We herhalen de technieken maar dan op een sneller tempo. Onze surfleraars geven individuele en gerichte tips zodat ieder op zijn eigen niveau kan verbeteren. Deze activiteit is vooraf optioneel bij te boeken.

Sunset surf
Wat is er heerlijker dan vanaf je surfplank te genieten van de prachtige avondzon die onder gaat in zee? Onze surfcoaches nemen jullie mee voor een Sunset Surfsessie op Oyambre. Deze activiteit is vooraf optioneel bij te boeken en je kan kiezen voor een gemeenschappelijk surfpakket of een privé surfpakket.

Stand up paddle
SUP is een populaire sport die je kan beoefenen op zee. De baai van Oyambre is ideaal om te leren suppen, zeker bij minder grote golven. Deze activiteit is ter plaatse optioneel bij te boeken.

Nightcanyoning
San Vicente ligt vlakbij de bergketen “de Picos de Europa”, die buiten het prachtige uitzicht ook een grote waaier aan avontuurlijke activiteiten biedt. De Nightcanyoning is dan ook een niet te missen avontuur. Samen met professionele begeleiders trekken we in volledige uitrusting de bergen in om een afdaling te doen doorheen een van de vele kronkelende riviertjes. Aangezien deze activiteit ’s avonds doorgaat krijg je een lamp op je hoofd om de prachtige natuur waar te nemen. Natuurlijke glijbanen, rappels en sprongetjes zorgen voor een unieke ervaring die je niet snel zal vergeten. Deze activiteit is ter plaatse optioneel bij te boeken.

Fiësta
Natuurlijk is je surfkamp pas geslaagd na een legendarisch feestje! Samen met de voltallige crew gaan we dansen op de beats van onze DJ in de ‘Fiesta y Fiesta’, een ondergronds danscafé in Comillas. We vertrekken samen met de bus en we zorgen dat iedereen na afloop ook weer veilig terug op het kamp geraakt. Er zijn 2 feestjes per week: zondag en woensdag. Deze activiteit is ter plaatse optioneel bij te boeken.

Skate en longboard
Op het kamp in San Vicente hebben we een eigen miniramp waarop je je skills kan laten zien of de basis kan leren van onze skatecoach. Het heuvelachtige gebied rondom het kamp is ook de ideale omgeving om te cruisen met je longboard. Als je een eigen skateboard of longboard heb, mag je dat uiteraard meenemen. Anders kan je het bij ons lenen. Uiteraard voorzien we je ook van de nodige bescherming!

Mountainbike
We beschikken over 15 mountainbikes die je bij ons kan huren om het heuvelachtige gebied te verkennen of naar de supermarkt te gaan.

HIGHLIGHTS

  • Surflessen
  • Sunset surf
  • Stand up paddle
  • Nightcanyoning
  • Fiësta
  • Skate en longboard
  • Mountainbike

Inclusief:
– Busvervoer heen en terug
– Verblijf in tenten
– Halfpension (ontbijt & diner)*
– Gebruik surfmateriaal
– T-shirt

* Wij selecteren ervaren crew die een hele week zorgen voor lekkere, gevarieerde en versbereide maaltijden. Als je ons informeert over allergieën houdt ons cateringteam hier rekening mee.

Optioneel bij te boeken vooraf:
Toeslag Amsterdam / Utrecht: € 30,00
Vervoer eigen surfboard: € 25,00
Extra bagage: € 25,00
Privé tent met 3 personen: € 20,00 p.p.
Privé tent met 2 personen: € 30,00 p.p.
Sheddie (2 persoons): € 60,00 p.p.
Startersdeal: 6u surflessen € 89,00
Opfrissing: 3u surflessen € 60,00
Gemeenschappelijk surfpakket € 50,00
Privé surfpakket: € 70,00

Optioneel bij te boeken op locatie:
Stand up paddle € 15,00
Nightcanyoning € 40,00
Fiësta combiticket € 20,00
Mountainbiken hele dag € 10,00
Mountainbiken halve dag € 5,00

BESCHIKBAARHEID

P26 (28 juni - 07 juli) - € 498,00: Niet meer te boeken
P27 (05 juli - 14 juli) - € 468,00: Niet meer te boeken
P28 (12 juli - 21 juli) - € 468,00: Niet meer te boeken
P29 (19 juli - 28 juli) - € 498,00: Niet meer te boeken
P30 (26 juli - 04 aug) - € 498,00: Niet meer te boeken
P31 (02 aug - 11 aug) - € 508,00: Niet meer te boeken
P32 (09 aug - 18 aug) - € 498,00: Niet meer te boeken
P33 (16 aug - 25 aug) - € 518,00: Niet meer te boeken
P34 (23 aug - 01 sept) - € 518,00: Niet meer te boeken

Verblijf
Het surfkamp in San Vicente ligt op 1 van de prachtige heuvels in Oyambre met uitzicht op de zee. Je kan er chillen in de lounge, glijden over de waterslide, nieuwe mensen leren kennen in de "Vale" surfbar of genieten van 1 van de vers bereide maaltijden in het restaurantje. Er is een privé sanitaire blok op het kamp aanwezig enkel voor gasten. Jullie kunnen gebruik maken van het zwembad op de camping en uiteraard is er gratis WiFi. In San Vicente beschikken we over ruime 2 of 4 persoonstenten. Dit zijn bungalowtenten, waarin je rechtop kan staan. De 2-persoonstenten beschikken over een voortent waar je de bagage kan stallen en één slaapcabine. De 4-persoonstenten beschikken over een grote voortent en 2 aparte slaapcabines, waar je per 2 kan liggen. Lees hier meer over de locatie in San Vicente.

San vincente San Vincente San Vincente

Vervoer
Busvervoer is inclusief. Er zijn busopstapplaatsen in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Antwerpen. Busvertrek op vrijdag, terugkomst op zondag.

Borgsom
In het begin van elke verblijfsperiode betaalt elke deelnemer een borg van € 50,00 per persoon. Als er geen schade is wordt de borg vóór de terugreis terugbetaald aan de deelnemer.

INFORMATIE
VOOR OUDERS