Surfkamp San Vicentevanaf 5 dagen

vanaf € 442,00
Open dag Contact Boek nu

Surfkamp San Vicente

Leer surfen aan de Spaanse kust                                                                                                                  Dit kamp wordt uitgevoerd doorLogo flowtrack

San Vicente is een surfparadijs in de volste betekenis van het woord. Vanop het surfkamp, omringd door groene heuvellandschappen, heb je een adembenemend uitzicht op de break van Oyambre beach, de bergen van de Picos de Europa en een zonsondergang die thuishoort op een postkaart. De ‘one love’ vibe die heerst op het kamp, de golven die rustig maar regelmatig binnenrollen en de Spaanse onbezorgdheid zullen je hier snel op je gemak stellen. Na het surfen serveren we een heerlijke maaltijd en openen we onze surfbar. Onze eigen DJ’s zorgen voor party & een chille sfeer. Op het Surfkamp San Vicente draait alles rond ‘respect’ en ‘feelgood’. Alles is vrijblijvend dus je kiest zelf hoe je je vakantie inkleedt. De Crew is wel altijd aanspreekbaar en wil er samen met jou een onvergetelijk surfkamp van maken.

Activiteiten Surfkamp San Vicente

Om jou een onvergetelijke vakantie te bezorgen heb je keuze uit enorm veel leuke activiteiten. Uiteraard is het je eigen keuze welke activiteiten je graag zou meedoen. Sommige van deze activiteiten kan je al op voorhand boeken, zoals de surflessen. Ook zijn er extra optionele activiteiten waarvoor je ter plaatse kan inschrijven, zoals de canyoning en de Feelgood Fiesta. Uiteraard zijn er ook gratis activiteiten, die je gewoon kan doen wanneer je zelf wil, zoals gaan skateboarden of longboarden.

Surflessen
Laat je begeleiden door onze gediplomeerde surfcoaches op een Flowtrack surfkamp. Ze leren jou alle do’s en don’ts bij het surfen en delen met plezier hun ervaring en passie met jou. Je hebt keuze uit 3 pakketten. 4 uur, 6 uur of 10 uur golfsurfles. 4 uur les is voor de gevorderde surfers die al eens op surfkamp geweest zijn en zichzelf nog eens willen uitdagen. Als beginner leren we jou de juiste techniek aan tijdens 6 uur of 10 uur surfles. Zo ben je zeker van een veilige succeservaring de eerste keer dat je op een surfplank staat. De surflessen zijn bij te boeken.

Sunset surf
Wat is er heerlijker dan vanaf je surfplank te genieten van de prachtige avondzon die onder gaat in zee? Onze surfcoaches nemen jullie mee voor een Sunset Surfsessie op Oyambre. Deze activiteit is onderdeel van het ‘activiteitenpakket’.

Sunset SUP
SUP is een populaire sport die je kan beoefenen op zee. Probeer je evenwicht te houden op de stand up paddle boards waarmee we samen 1 van de prachtige rivieren in San Vicente ontdekken tijdens zonsondergang. Deze activiteit is onderdeel van het ‘activiteitenpakket’, deze activiteit is niet inbegrepen bij de verkorte periode.

Bezoek stadje
We bezoeken een gezellig authentiek stadje vooraleer we onze beste dansmoves bovenhalen op de ‘Feelgood Fiesta’. Slenter door de straten, bezoek wat leuke plaatselijke winkeltjes of geniet van 1 van de vele Spaanse barretjes of restaurants. Deze activiteit is onderdeel van het ‘activiteitenpakket’.

Beach games
De San Vicente Beach Games zijn 3 vette activiteiten op het strand. Het hilarische Bumperball, de 15m lange waterslide en de uitdagende Giant Pong. Deze activiteit is onderdeel van het ‘activiteitenpakket’.

Fiesta
Natuurlijk is je surfkamp pas geslaagd na een legendarisch feestje! Samen met de voltallige crew gaan we dansen op de beats van onze DJ in de plaatselijke Spaanse bar. We vertrekken samen met de bus en we zorgen dat iedereen na afloop ook weer veilig terug op het kamp terug komt. Inclusief busreis en 2 drankjes. Deze activiteit is onderdeel van het ‘activiteitenpakket’.

Nightcanyoning
San Vicente ligt vlakbij de bergketen “de Picos de Europa”, die buiten het prachtige uitzicht ook een grote waaier aan avontuurlijke activiteiten biedt. De Nightcanyoning is dan ook een niet te missen avontuur. Samen met professionele begeleiders trekken we in volledige uitrusting de bergen in om een afdaling te doen doorheen een van de vele kronkelende riviertjes. Aangezien deze activiteit ’s avonds doorgaat krijg je een lamp op je hoofd om de prachtige natuur waar te nemen. Natuurlijke glijbanen, rappels en sprongetjes zorgen voor een unieke ervaring die je niet snel zal vergeten. Deze activiteit is ter plaatse optioneel bij te boeken.

Skate en longboard
Op het kamp in San Vicente hebben we een eigen miniramp waarop je je skills kan laten zien of de basis kan leren van onze skatecoach. Het heuvelachtige gebied rondom het kamp is ook de ideale omgeving om te cruisen met je longboard. Als je een eigen skateboard of longboard heb, mag je dat uiteraard meenemen. Anders kan je het bij ons lenen. Uiteraard voorzien we je ook van de nodige bescherming!

Mountainbike
We beschikken over 15 mountainbikes die je bij ons kan huren om het prachtige landschap te verkennen Je kan ze ook gebruiken om de dorpjes in de buurt te bezoeken of naar de supermarkt te gaan.

HIGHLIGHTS

  • Surflessen
  • Sunset surf
  • Stand up paddle
  • Nightcanyoning
  • Fiësta
  • Skate en longboard
  • Mountainbike

Inclusief:
– Busvervoer heen en terug
– Verblijf in tenten
– Halfpension (ontbijt & diner)*
– Gebruik surfmateriaal
– Activiteitenpakket
– T-shirt
– Flowtrack pet

* Wij selecteren ervaren crew die een hele week zorgen voor lekkere, gevarieerde en versbereide maaltijden. Als je ons informeert over allergieën houdt ons cateringteam hier rekening mee.

Optioneel bij te boeken vooraf:
4u surflessen € 69,00 (gevorderd)
6u surflessen € 89,00
10u surflessen € 129,00
Privé wetsuit: € 25,00
Toeslag Amsterdam / Utrecht: € 30,00
Vervoer eigen surfboard: € 25,00
Extra bagage: € 25,00
Privé tent met 3 personen: € 25,00 p.p.
Privé tent met 2 personen: € 40,00 p.p.
Sheddie (2 persoons): € 60,00 p.p.

Optioneel bij te boeken op locatie:
Mountainbiken hele dag € 10,00
Mountainbiken halve dag € 5,00

BESCHIKBAARHEID

P27* (30 juni - 06 juli) - € 442,00: Beschikbaar
P27 (04 juli - 13 juli) - € 612,00: Beschikbaar
P28 (11 juli - 20 juli) - € 602,00: Beschikbaar
P29 (18 juli - 27 juli) - € 592,00: Beschikbaar
P30 (25 juli - 03 aug) - € 572,00: Beschikbaar
P31 (01 aug - 10 aug) - € 602,00: Beschikbaar
P32 (08 aug - 17 aug) - € 602,00: Beschikbaar
P33 (15 aug - 24 aug) - € 622,00: Beschikbaar
P34 (22 aug - 31 aug) - € 652,00: Beschikbaar

*Verkorte periode 4 nachten / 5 dagen

 

Verblijf
Het surfkamp in San Vicente ligt op 1 van de prachtige heuvels in Oyambre met uitzicht op de zee. Je kan er chillen in de lounge, glijden over de waterslide, nieuwe mensen leren kennen in de "Vale" surfbar of genieten van 1 van de vers bereide maaltijden in het restaurantje. Er is een privé sanitaire blok op het kamp aanwezig enkel voor gasten. Jullie kunnen gebruik maken van het zwembad op de camping en uiteraard is er gratis WiFi. In San Vicente beschikken we over ruime 2 of 4 persoonstenten. Dit zijn bungalowtenten, waarin je rechtop kan staan. De 2-persoonstenten beschikken over een voortent waar je de bagage kan stallen en één slaapcabine. De 4-persoonstenten beschikken over een grote voortent en 2 aparte slaapcabines, waar je per 2 kan liggen. Lees hier meer over de locatie in San Vicente.

San vincente San Vincente San Vincente

Vervoer
Busvervoer is inclusief. Er zijn busopstapplaatsen in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Antwerpen. Busvertrek op vrijdag, terugkomst op zondag.

Borgsom
In het begin van elke verblijfsperiode betaalt elke deelnemer een borg van € 50,00 per persoon. Als er geen schade is wordt de borg vóór de terugreis terugbetaald aan de deelnemer.

INFORMATIE
VOOR OUDERS