Zomerkamp.com > Jongerenreizen 18+ > Surfkamp Biscarrosse

Surfkamp Biscarrosse8 dagen

vanaf € 229,00
Open dag Contact Boek nu

Surfkamp Biscarrosse

Glampen en surfen aan de Franse kust                                                                                                     Dit kamp wordt uitgevoerd door Logo flowtrack

Biscarrosse is een bekende naam in de surfwereld en is een van de betere surfspots in Frankrijk. De uitgestrekte stranden en de verschillende surfspots zorgen voor perfecte omstandigheden voor zowel de beginnende als de gevorderde surfer. Het kamp wordt uitgerust met luxe tipi’s om te slapen, een coole bistro en relaxte lounges. De 3 sterrencamping heeft een zwembad, sportvelden en comfortabel sanitair. Op een kwartiertje lopen of 5 minuten longboarden, ben je in Biscarrosse Plage: een chill surfdorpje met winkels, barretjes en restaurants. Onze crew zorgt dat jij het helemaal naar je wens hebt en voorziet een gevarieerd activiteitenpakket. Yoga om tot rust te komen, SUP wanneer er geen golven zijn, wakeboarden en aquapark voor de avonturiers en uitstapjes naar Bordeaux voor wie houdt van cultuur. Een drankje drinken in onze eigen bistro en daarna gaan dansen in de unieke beachbar op het strand of een van de discotheken, ook dat hoort erbij op je surftrip!

Activiteiten Surf kamp Biscarrosse

In Biscarrosse zijn heb je keuze uit heel wat verschillende activiteiten. Je kiest zelf welke activiteit je doet en welke niet. Sommige van deze activiteiten kan je al op voorhand boeken, zoals de surflessen. Voor activiteiten zoals het wakeboarden en de uitstap naar Bordeaux schrijf je ter plaatse in. Uiteraard zijn er ook gratis activiteiten, die je gewoon kan doen wanneer je zelf wil, zoals gaan skateboarden of longboarden.

Startersdeal: 6u surflessen
Voor de gasten die nog nooit gesurft hebben, raden we dit pakket aan. Dit om de juiste techniek en een succeservaring op je vakantie te garanderen, maar ook vooral voor je eigen veiligheid. Je kan gemakkelijk verrast worden door de krachtige stromingen en door de hevige shorebreak (golven die breken op het strand). inclusief in het pakket zit 1 uur theorieles, 4 uur effectieve praktijkles en 1 uur photoshoot. De lessen worden gegeven in blokken van 1 uur.

Opfrissingscursus (3u)
Heb je ooit al eens gesurft, maar was dat in een ver verleden of voel je je beter met begeleiding, kies dan voor de opfrissingscursus. Alles wordt nog even overlopen, maar op een iets sneller tempo. Onze surfleraars sturen je ook heel gericht en individueel bij zodat je op elk niveau door kan groeien. De opfrissingscursus is één intensieve les van 3 uur.

Uitstap Bordeaux
Op woensdag maken we een uitstap naar Bordeaux, de ideale bestemming voor een toeristisch bezoek. Het is mega gezellig wandelen langs de oever van de Garonne, een gigantische rivier die door de stad kronkelt. Voor de liefhebbers zijn hier ook een aantal coole skateparken, of kan je lekker gaan shoppen in het stadscentrum. Bordeaux staat natuurlijk gekend voor zijn wijn, dus ga lekker aperitieven en geniet daarna van een gastronomische maaltijd, of laat je gaan in de McDonalds. ’s avonds zoeken we een leuke bar op en dansen we de laatste energie uit ons lijf. De bus haalt ons op aan het camp en brengt je ’s nachts veilig terug (richtprijs 25€).

Longboarden
Jullie kunnen altijd gratis gebruik maken van onze longboards om het surfstadje te ontdekken maar ook de vele bossen zijn ideaal om te verkennen met het longboard. Het zorgt voor een schilderachtig decor dat tijdens de zonsondergang heel wat mooie momenten oplevert.

Wakeboarden/Waterski
Op een uurtje rijden van het surfcamp ligt Lakecity, een kabelpark van meer dan 750 meter lang. Hier kan je leren wakeboarden, waterskiën, kneeboarden of wakeskaten. Voor de gevorderden zijn er ook obstakels zoals jumps en slides om hun tricks te oefenen. Je oefent gedurende 2 uur zo veel als je wil! Wil je even rust? Geniet van een lekkere snack en een drankje in de loungekussens aan de bar. Als je nog energie over hebt kan je je uitleven in het opblaasbare Aquapark!

Beach Volleybal
Zowel op het camp als op het strand is er een beach volleybal veld waar we verschillende toernooien kunnen organiseren. Uiteraard is het volledig vrijblijvend of je jouw skills wil laten zien.

Party
Er zijn in Biscarrosse heel wat mogelijkheden om te feesten op en rondom het kamp, zoals het dorpscentrum van Biscarrosse city, een beerpongtoernooi, een kroegentocht en een cocktailparty.

HIGHLIGHTS

  • Surflessen
  • Bezoek Bordeaux
  • Longboarden
  • Wakeboarden
  • Waterskieën
  • Beach volleybal

Inclusief
– Verblijf in tenten
– Longboarden
– T-shirt

Optioneel bij te boeken
Busvervoer: € 120,00
Toeslag A'dam / Utrecht: € 30,00
Vervoer eigen surfboard: € 25,00
Extra bagage: € 25,00
Privé 2-persoonstipi: € 40,00 p.p.
Privé 3-persoonstipi: € 20,00 p.p.
Luxe 2-persoonstipi: € 75,00 p.p.
Maaltijd half pension 5 dgn: € 79,00*
Maaltijd half pension 8 dgn: € 109,00*
Drankkaart t.w.v. € 30,00: € 25,00
Startersdeal: 6u surflessen: € 99,00
Opfrissing: 3u surflessen: € 60,00
Gemeenschappelijk surfpakket: € 50,00
Privé surfpakket: € 70,00

* Wij selecteren ervaren crew die een hele week zorgen voor lekkere, gevarieerde en versbereide maaltijden. Als je ons informeert over allergieën houdt ons cateringteam hier rekening mee.

BESCHIKBAARHEID

P26 (29 juni - 06 juli) - € 259,00: Niet meer te boeken
P27 (06 juli - 13 juli) - € 259,00: Niet meer te boeken
P28 (13 juli - 20 juli) - € 279,00: Niet meer te boeken
P29 (20 juli - 27 juli) - € 289,00: Niet meer te boeken
P30 (27 juli - 03 aug) - € 289,00: Niet meer te boeken
P31 (03 aug - 10 aug) - € 279,00: Niet meer te boeken
P32 (10 aug - 17 aug) - € 279,00: Niet meer te boeken
P33 (17 aug - 24 aug) - € 269,00: Niet meer te boeken
P34 (24 aug - 31 aug) - € 229,00: Beschikbaar
P35 (31 aug - 07 sept) - € 259,00: Beschikbaar
P36 (07 sept - 14 sept) - € 259,00: Beschikbaar

Verblijf
Het Surfkamp Biscarrosse bevindt zicht op de driesterrencamping Le Vivier in Biscarrosse plage. De camping is voorzien van alle comfort en heeft bovendien een zwembad. Het surfcamp is opgebouwd op een prachtige locatie tussen de bomen. Je vindt er een goed uitgeruste keuken en een gemeenschappelijke eettent waar jij je voeten onder tafel kan schuiven. Het gloednieuwe sanitaire blok bevindt zich in de buurt van het kamp en is voorzien van douches, wc's en wastafels. Je slaapt in onze zelf ontworpen Tipi's. Ga je liever voor iets meer luxe? Kies dan onze luxe Tipi, ingericht met een heerlijk bed, eigen elektriciteit en chille stoelen. Lees hier meer over de locatie Biscarrosse.

Biscarrosse Biscarrosse

Vervoer
Busvervoer is exclusief en bij te boeken. Er zijn busopstapplaatsen in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Antwerpen. Busvertrek op vrijdag, terugkomst op zondag.

Borgsom
In het begin van elke verblijfsperiode betaalt elke deelnemer een borg van € 50,00 per persoon. Als er geen schade is wordt de borg vóór de terugreis terugbetaald aan de deelnemer.

INFORMATIE
VOOR OUDERS