Wakeboard kamp7 dagen

€ 589,00
Open dag Contact Boek nu

Wakeboard kamp

Klaar voor actie op het water tijdens het Wakeboardkamp?                                                            Dit kamp wordt uitgevoerd door Logo

Ben jij een echte waterrat en op zoek naar een kamp met actie op en rond het water? Ga dan voor het spectaculaire Wakeboard Camp waarbij je geen moment stil zit!

Activiteiten Wakeboardkamp

Tijdens dit zomerkamp leer je wakeboarden of waterskiën op een kabelskibaan van wel 834 meter lang. We gaan één dagdeel naar de teleskibaan waar we onder begeleiding van professionele instructeurs les krijgen in wakeboarden/waterskiën. Na een theoretische introductie ga je al snel oefenen met rondes maken op de teleskibaan. Je leert tijdens dit kamp bochten te maken, te draaien en slalommen tot een spectaculaire sprong!

Na een hele ochtend vol inspanning volgt een rustige middag op het recreatiestrand waar je gezellig kan gaan voetballen tijdens het beachtoernooi, staand op een supboard kunt peddelen (Stand Up Paddle) of er voor kiest om lekker te gaan zwemmen.

Het wakeboarden wordt afgewisseld met leuke andere buitensportactiviteiten. Zo maken we met zijn alle een vlot om mee het water op te gaan en trotseren we de hoogte op het uitdagende klimbos. We oefenen onze behendigheid, tactiek en snelheid tijdens teambuilding games met o.a. een obstakel parcours.

In de vrije uurtjes kan je meedoen aan diverse sporten, zoals voetbal, hockey, volleybal en softbal. Maar ook spelen we gezellige (bord)spellen met elkaar of ga je lekker relaxen met een mooi boek. Ook ‘s avonds is er van alles te beleven. We bakken marshmallows boven het kampvuur, spelen outdoor games in het bos en genieten van muziek en leuke spelshows.

Een zwemdiploma A en B is bij het Wakeboard zomerkamp verplicht!

HIGHLIGHTS

  • Wakeboarden / waterskiën
  • Vlotbouwen en varen
  • Klimparcours in de bomen
  • SUP Paddling
  • Obstakel route

Voorbeeld dagprogramma

 08:00 uur  Opstaan
 08:30 uur  Ontbijt
 09:30 uur  Wakeboarden op de teleskibaan
 12:30 uur  Lunch
 13:30 uur  Beach-toernooi / SUP Paddling
 16:30 uur  Vrije tijd
 17:30 uur  Diner
 18:30 uur  Vrije tijd
 19:00 uur  Kampvuur
 21:30 uur  Bedtijd

 

Voor meer informatie over het zomerkamp dagprogramma klikt u hier.

Tijden
Start op zondag om 14:00 uur
Eindigt op zaterdag om 11:00 uur

Zomerkamp zonder overnachting
Dit zomerkamp is ook te boeken als zomerkamp zonder overnachting. Uw zoon / dochter draait hierbij van zondag t/m vrijdag mee met de ochtend- en middagactiviteiten.

Informatie ouders
Bekijk hier alle informatie voor ouders.

BESCHIKBAARHEID

Week Locatie Prijs Beschikbaarheid
30 - 21-7 t/m 27-7 2019 Oldebroek € 569.00 Te boeken
31 - 28-7 t/m 3-8 2019 Oldebroek € 569.00 Te boeken
32 - 4-8 t/m 10-8 2019 Oldebroek € 569.00 Te boeken
33 - 11-8 t/m 17-8 2019 Oldebroek € 569.00 Niet meer te boeken
34 - 18-8 t/m 24-8 2019 Oldebroek € 569.00 Te boeken

Laatste update 27-06-2019

Verblijf
Je slaapt in een groepsaccommodatie met verschillende slaapkamers voorzien van stapelbedden. De accommodaties bestaan verder uit diverse recreatiezalen, een horecakeuken met eetzaal, ruime en verzorgde sanitaire voorzieningen en een centrale verzamelplaats met overkapping.

Dit zomerkamp wordt aangeboden op onze locatie in Overasselt in het Rijk van Nijmegen.

groepsaccommodatie zomerkamp zomerkamp groepsaccommodatie zomerkamp terrein

Vervoer
De kinderen worden verwacht op onze locatie, wat inhoudt dat het vervoer van en naar het zomerkamp zelf verzorgd dient te worden. Mocht uw zoon of dochter met de trein komen, kunnen wij ze - na overleg - bij de dichtstbijzijnde bushalte of treinstation ophalen.

Recente Beoordelingen

9,1

Ervaring: Tijn ging alleen en voor de 1ste keer naar Club Adventure. De 2edag belde hij naar huis met één vraag: Pap kan je kijken of er nog plek is volgend jaar? Zo JA dan graag boeken. Ik zie je zaterdag....

Opmerking: Ik ben als ouder zeer positief over de (bege)leiding, de duidelijke regels, het geboden programma. De enthousiaste manier zoals ons kind na een week kamp terug kwam spreekt boekdelen. (Nee ik heb geen aandelen :-))


22 August 2016
8,4

Ervaring: De begeleiding ging perfect om met de kinderen ook in het geval dat een bedplas ongelukje zich voor had gedaan.

Opmerking: Van het wakeboarden zelf iets meer filmmateriaal. Ook leuk voor de kids later


21 September 2015
8,7

Ervaring: Mette heeft het geweldig naar haar zin gehad, leuke kinderen, leuke leiding (streng maar rechtvaardig:))

Opmerking: Alleen het eten kon niet altijd haar goedkeuring hebben, blijft moeilijk voor kinderen, maar dat mocht de pret niet drukken.


31 August 2015

INFORMATIE
VOOR OUDERS