Zomerkamp.com > Treasure Hunt Zomerkamp

Treasure Hunt7 dagen

€ 529,-
Open dag Contact Brochure Boek nu

Treasure Hunt Zomerkamp

Beleef een mysterieus avontuur!

Beleef een echt avontuur in de bossen van Oldebroek, waarbij je slaapt in de splinternieuwe houten Boslodges.

Het verhaal

100 jaar geleden leefde de bekende archeoloog Dr. Gronsson die zijn gehele leven heeft gezocht naar de verloren diamanten schat in de bossen van Oldebroek. Nu heeft zijn achterkleinzoon de aantekeningen gevonden die misschien wel leiden naar de verloren schat. Hij leest deze aantekeningen en wil de jacht naar de schat voortzetten. Maar hij kan dit natuurlijk niet alleen. Hij stelt daarom een ‘Treasure hunt team’ samen, waar jij deel van kan uitmaken!

Activiteiten Treasure Hunt Zomerkamp

Je logeert dit hele zomerkamp met je onderzoeksteam in de bos lodges in Oldebroek. We slapen en eten in dit houten onderkomen in de natuur en de bijeenkomsten worden gehouden bij het knapperende kampvuur.

We ontvangen mysterieuze tekens en aanwijzingen, waardoor we op ontdekkingstocht gaan. Verschillende aanwijzingen komen binnen via een walkie talkie, waardoor de spanning tijdens dit zomerkamp hoog op loopt. We krijgen als opdracht dat we moeten ontsnappen uit een oude goudmijn, waarbij we moeten kruipen door gangen. Zullen we dit nou wel doen?

We moeten tijdens dit zomerkamp geen moment onze aandacht verliezen, want als we op verkeerde plekken terecht komen hebben we kans dat er historische figuren bevrijd worden die naar onze tijd zijn toegekomen. Plots staat er een Ridder met harnas en zwaard voor je, hij wil alles weten. Of er komt een rover langs die er voor wil zorgen dat we stoppen met zoeken. Natuurlijk zijn er ook aardige figuren bij, maar zijn zij eigenlijk wel zo aardig en hebben zij goede bedoelingen? Of is deze schat niet zomaar een diamanten schat?

We leren onze verdediging skills in deze zomerkamp week om deze figuren tegen te houden. We maken wapens uit de oudheid en leren pijl en boog schieten om ze zo veel mogelijk van ons weg te houden. Aan het einde van dit zomerkamp beheers je diverse slagtechnieken met een zwaard. We gebruiken niet alleen historische wapens, maar we gaan ook de bossen in met onze laserguns. We leren hoe belangrijk het is om ongezien te verplaatsen. Waar lukt dat beter dan in een hoog klimbosparcours!

Tijdens het Treasure Hunt zomerkamp doe je naast het zoeken naar de schat ook leuke outdoor activiteiten. Fantasie staat voorop en het lijkt net alsof je in een film bent beland.

Kom jij het Treasure Hunt team versterken?

Prijs Treasure Hunt Zomerkamp: € 529,-

HIGHLIGHTS

  • Escaperoom
  • Boogschieten
  • Zwaardvechten
  • Fire Skills & Nature cooking
  • Ontdekkingstocht
  • Hunting Game
  • Klimbos

Voorbeeld dagprogamma

 08:00 uur  Opstaan
 08:30 uur  Ontbijt
 09:30 uur  Ontdekkingstocht
 12:30 uur  Lunch
 13:30 uur  Escape room
 16:30 uur  Vrije tijd
 17:30 uur  Diner
 18:30 uur  Vrije tijd
 19:00 uur  Kampvuur avond
 21:30 uur  Bedtijd

Voor meer informatie over het zomerkamp dagprogramma klikt u hier.

Tijden
Start op zondag om 14:00 uur
Eindigt op zaterdag om 11:00 uur

Prijs
€ 529,-

Zomerkamp zonder overnachting
Dit zomerkamp is ook te boeken als zomerkamp zonder overnachting. Uw zoon / dochter draait hierbij van maandag t/m vrijdag mee met de ochtend- en middagactiviteiten.

Informatie ouders
Bekijk hier alle informatie voor ouders.

BESCHIKBAARHEID

De nog beschikbare vakanties gaan allemaal door!

Week Locatie Beschikbaarheid
28 - zo 8 jul t/m za 14 jul 2018 Oldebroek Niet meer te boeken
29 - zo 15 jul t/m za 21 jul 2018 Oldebroek Niet meer te boeken
30 - zo 22 jul t/m za 28 jul 2018 Oldebroek Niet meer te boeken
31 - zo 29 jul t/m za 4 aug 2018 Oldebroek Niet meer te boeken
32 - zo 5 aug t/m za 11 aug 2018 Oldebroek Niet meer te boeken
33 - zo 12 aug t/m za 18 aug 2018 Oldebroek Niet meer te boeken

Laatste update 23-10-2018

Verblijf
Je verblijft tijdens het Treasure Hunt zomerkamp exclusief in de splinternieuwe Bos Lodges, een prachtig basic verblijf in de bossen van Oldebroek. De lodges bestaan uit 4-persoons slaapkamers met houten stapelbedden. De bijbehorende houten recreatie lodge van 90 m2 heeft een houtkachel, waardoor het gezellig knus over komt. De accommodatie bestaat uit badkamers (4 toiletten en 4 douches) en een eigen kampvuurplaats. Lees meer over de Boslodges op onze locatie in Oldebroek op de Veluwe bij Zwolle.

Deze accommodatie is in aanbouw en wordt eind april 2018 splinter nieuw opgeleverd!

zomerkamp bos lodges recreatie ruimte buiten zomerkamp bos lodges zomerkampen

Vervoer
De kinderen worden verwacht op onze locatie, wat inhoudt dat het vervoer van en naar het zomerkamp zelf verzorgd dient te worden. Mocht uw zoon of dochter met de trein komen, kunnen wij ze - na overleg - bij de dichtstbijzijnde bushalte of treinstation opgehaald worden.

INFORMATIE
VOOR OUDERS