Zomerkamp.com > Jeugdvakanties 10 t/m 13 jaar > Survival herfstkamp 5 dagen

Survival herfstkamp5 dagen

€ 499,00
Open dag Contact Boek nu

Survival herfstkamp 5 dagen

Klaar voor de uitdaging?                                                                                              Dit kamp wordt uitgevoerd door Logo

Een spectaculair herfstkamp vol spanning en uitdaging op het land, in het water en in de lucht!

ACTIVITEITEN SURVIVAL HERFSTKAMP

We starten het herfstkamp met het leren van de basistechnieken van survival tijdens de introductie. We leren hoe we het beste een kampvuur maken van diverse materialen tijdens de Fire skills. Lukt het jou om het vuur aan te maken? Ook knopen we een survival armband om de knopen onder de knie te krijgen. Deze kan je de hele week aanhouden!

Zodra het vuur aan is, poffen we onze eigen popcorn en laten we de chocolademelk warm worden in een ketel boven het vuur. Nadat we dit geoefend hebben gaan we later in de week koken op het vuur. We bakken lekkere tosti’s voor de lunch, maken een lekkere brandnetelsoep en vervolgens gaan de pannenkoeken op het vuur. Als toetje genieten we van banaan met chocolade, lekker!

Na alle basistechnieken is het tijd voor het echte werk. We gaan op klimexpeditie! We klimmen op de klimbomen, waarbij je kan kiezen of je de makkelijke of de moeilijke route gaat doen. Even later komt de klimexpeditie tot zijn hoogtepunt: we leven ons uit in het klimbos hoog in de bomen. We volgen het pad via diverse hindernissen, schommels en wiebelbruggen. Daarnaast gaan we boogschieten en heb je al jouw nieuwe survival skills nodig in verschillende spetterende proeven!

Tijdens de Escape Room ga je, voorzien van helm en lampje, beginnen aan een spannende tocht door gangenstelsels waar je doorheen moet wurmen, kruipen en klauteren. Maak kennis met geheime kamers, moeilijke puzzels en fysieke uitdaging. Het ultieme survival gevoel komt naar boven!

In de vrije uurtjes kan je deelnemen aan diverse sporten, zoals voetbal, hockey, volleybal en softbal. Verder beleef je tijdens dit kamp leuke sport- en spel avondactiviteiten. We bakken marshmallows boven het kampvuur, spelen het spectaculaire Outdoor Laser Game, spelen we outdoor games in het bos en organiseren we een gezellige filmavond.

Het Survival herfstkamp bieden wij ook 3 dagen aan.
Het Survival herfstkamp bieden wij ook voor de leeftijdsgroep 8 t/m 10 jaar aan.

HIGHLIGHTS

- Fire skills
- Koken op het vuur
- Klimbomen / klimmuur
- Robinson proeven
- Survival armband maken
- Klimbos
- Boogschieten
- Escape room

Voorbeeld dagprogramma

 08:00 uur  Opstaan
 08:30 uur  Ontbijt
 09:30 uur  Klimmen en Jacobsladder
 12:30 uur  Lunch
 13:30 uur  Klimbos
 16:30 uur  Vrije tijd
 17:30 uur  Diner
 18:30 uur  Vrije tijd
 19:00 uur  Kampvuur
 21:30 uur  Bedtijd

Voor meer informatie over het herfstkamp dagprogramma klikt u hier.

Tijden
Start op maandag om 10:00 uur
Eindigt op vrijdag om 16:00 uur

Kamp zonder overnachting
Dit kamp is ook te boeken als kamp zonder overnachting. Uw zoon / dochter draait hierbij van maandag t/m vrijdag mee met de ochtend- en middagactiviteiten.

Informatie ouders
Bekijk hier alle informatie voor ouders.

 

BESCHIKBAARHEID

Data en prijzen

Week Locatie Prijs Beschikbaarheid
43 - 19-10 t/m 23-10 2020 Overasselt € 499.00 Niet meer te boeken

Laatste update 20-10-2020

Verblijf
Tijdens deze vakantie verblijf je op een unieke locatie, prachtig gelegen te midden van het uitgestrekte Natuurreservaat “De Hatertse & Overasseltse Vennen”. Hier ligt onze ruime groepsaccommodatie “Het Buitencentrum Overasselt”. De accommodatie ligt ten zuidwesten van Nijmegen en is volledig omringd door bos, heide- en vennengebied.

Het Survivalkamp herfstkamp wordt aangeboden op onze locatie in Overasselt bij Nijmegen.

groepsaccommodatie voor zomerkampen kamplocatie  groepsaccommodatie voor zomerkampen kamplocatie groepsaccommodatie voor zomerkampen kamplocatie

Vervoer
De kinderen worden verwacht op onze locatie, wat inhoudt dat het vervoer van en naar het kamp zelf verzorgd dient te worden. Mocht uw zoon of dochter met de trein komen, kunnen wij ze - na overleg - bij de dichtstbijzijnde bushalte of treinstation ophalen.

Recente Beoordelingen

10

Ervaring: Fijne organisatie!

Opmerking: Sofie wilde zelf op survivalkamp en na goed zoeken op internet kwamen wij steeds weer bij Club Adventure terecht. Zeker omdat we met het coronavirus te maken hadden, vonden we het extra spannend als ouders. We kregen veel vertrouwen in de organisatie door de informatie op de website en de informatie die we vooraf ontvingen. Ons vertrouwen werd helemaal bevestigd bij het wegbrengen. Alles was super geregeld. En wat een geweldige week heeft Sofie gehad! Complimenten en wat professioneel zeg! En wat fijn dat wij als ouders tijden de kampweek continue op de hoogte worden gehouden met de app. We hebben net weer geboekt voor het Survival herfstkamp.


1 October 2020
10

Ervaring: Heel bijzonder

Opmerking: 'Ik was zo gelukkig op kamp, mam. Ik lachte de hele dag!' Aldus dochterlief een week nadat ik haar had opgehaald. Tot ze op kamp ging, had ze tijdens logeerpartijtjes vaak last van heimwee; dat heeft ze daar heel gemakkelijk kunnen overwinnen. Ze heeft nu vrienden door het hele land en onvergetelijk mooie survival-ervaringen op zak.


4 September 2020
9

Ervaring: Leuk!

Opmerking: Goede organisatie, leuke activiteiten, geschikte en enthousiaste begeleiders, persoonlijk, goede sfeer. Aanrader!


2 September 2020

INFORMATIE
VOOR OUDERS