Combi Zomerkamp7 dagen

€ 569,00
Open dag Contact Boek nu

Combi Zomerkamp

Een combinatie van 3 leuke zomerkampen                                                                                         Dit kamp wordt uitgevoerd door Logo

Vind je verschillende vakantiekampen leuk en kan je niet kiezen? Dan past het Combi zomerkamp perfect bij jou! Dit zomerkamp bestaat uit een mix van 3 verschillende zomerkampen:

 – Bushcraft Lodge zomerkamp
 – Forest Village
 – Game & Reality

Activiteiten Combi Zomerkamp

Het Bushcraft Lodge zomerkamp bestaat uit overleven in de natuur, waarbij we verschillende overlevingstechnieken gaan leren. Zo leren we vuur te maken met boomschors en een magnesiumstick en bakken we de lekkerste panini’s op dit vuur. We garen een visje en maken popcorn van mais voor de avond.

We gaan de hoogte in tijdens de klimexpeditie. Je volgt een klimbos parcours langs verschillende hindernissen. Als we deze hebben getrotseerd gaan we boomklimmen in onze speciale monkeytrees.

Nadat we weten hoe we kunnen overleven in het vuur nemen we een kijkje bij het dorp “Forest Village”. We helpen de bouwers van het Forest Village zomerkamp mee om een prachtige boomhut in elkaar te zetten. We gaan aan de slag met hamers, spijkers en bouwtekeningen en gaan er vrolijk op los.

Je zal ook een dag te vinden zijn in onze speciaal ingerichte game-room. We spelen fantastische games op de nieuwste spelcomputers. Er komen merken voorbij als Nintendo, Playstation en Xbox. Je kan er ook voor kiezen om je uit te leven aan de voetbal- of airhockeytafel.

In de vrije uurtjes kan je meedoen aan diverse sporten, zoals voetbal, hockey, volleybal en softbal. Maar ook spelen we gezellige (bord)spellen met elkaar of ga je relaxen met een mooi boek. Ook ‘s avonds is er van alles te beleven. We bakken marshmallows boven het kampvuur, spelen outdoor games in het bos en genieten van muziek en leuke spelshows.

HIGHLIGHTS

  • Fire skills & Nature Cooking
  • Game-room
  • Klimbos
  • Monkey-klimmen
  • Boomhutten bouwdorp

Voorbeeld dagprogramma

 08:00 uur  Opstaan
 08:30 uur  Ontbijt
 09:30 uur  Fire Skills & Nature Cooking
 12:30 uur  Lunch
 13:30 uur  Gamen in de game-room
 16:30 uur  Vrije tijd
 17:30 uur  Diner
 18:30 uur  Vrije tijd
 19:00 uur  Reflectortocht
 21:30 uur  Bedtijd

Voor meer informatie over het zomerkamp dagprogramma klikt u hier.

Tijden
Start op zondag om 14:00 uur
Eindigt op zaterdag om 11:00 uur

Zomerkamp zonder overnachting
Dit zomerkamp is ook te boeken als zomerkamp zonder overnachting. Uw zoon / dochter draait hierbij van zondag t/m vrijdag mee met de ochtend- en middagactiviteiten.

Informatie ouders
Bekijk hier alle informatie voor ouders.

BESCHIKBAARHEID

Week Locatie Prijs Beschikbaarheid
30 - 21-7 t/m 27-7 2019 Oldebroek € 569.00 Te boeken
31 - 28-7 t/m 3-8 2019 Oldebroek € 569.00 Te boeken
32 - 4-8 t/m 10-8 2019 Oldebroek € 569.00 Te boeken
33 - 11-8 t/m 17-8 2019 Oldebroek € 569.00 Niet meer te boeken
34 - 18-8 t/m 24-8 2019 Oldebroek € 569.00 Te boeken

Laatste update 27-06-2019

Verblijf
Je slaapt in een groepsaccommodatie met verschillende slaapkamers voorzien van stapelbedden. De accommodaties bestaan verder uit diverse recreatiezalen, een horecakeuken met eetzaal, ruime en verzorgde sanitaire voorzieningen en een centrale verzamelplaats met overkapping.

Het Combi zomerkamp wordt aangeboden op onze locatie in Oldebroek op de Veluwe bij Zwolle.

Zomerkamp groepsaccommodatie Nederland Veluwe Zomerkamp groepsaccommodatie Nederland Veluwe Zomerkamp groepsaccommodatie Nederland Veluwe

Vervoer
De kinderen worden verwacht op onze locatie, wat inhoudt dat het vervoer van en naar het zomerkamp zelf verzorgd dient te worden. Mocht uw zoon of dochter met de trein komen, kunnen wij ze - na overleg - bij de dichtstbijzijnde bushalte of treinstation ophalen.

Recente Beoordelingen

8,7

Ervaring: Iedereen moest elke dag douchen er was goeie controle over de douches alle kampen waren gescheiden Ik heb heelveel kinderen leren kennen er was een positieve sveer


29 August 2018
9,4

Ervaring: Kind was zeer enthusiast - alles was perfect behalve 1 begeleider die sjagerijnig was.


29 August 2017
8,1

Ervaring: De mix van de activiteiten is goed bevallen. Het eten was heerlijk.

Opmerking: De leiding zou wat minder met de telefoon bezig mogen zijn.


8 November 2016

INFORMATIE
VOOR OUDERS