Zomerkamp.com > Informatie over zomerkampen en het Coronavirus

Informatie over zomerkampen en het Coronavirus

Informatie over zomerkampen en het Coronavirus

Mocht je een vakantiekamp bij ons geboekt hebben, of voornemens te zijn om een vakantiekamp te boeken, dan kunnen wij ons voorstellen dat je vragen hebt n.a.v. het Covid-19 virus. Via deze pagina houden wij je op de hoogte van de ontwikkelingen. Uiteraard staan wij je ook graag te woord om eventuele vragen te beantwoorden.

Club Adventure houdt zich aan de richtlijnen die zijn uitgegeven door de overheid en het RIVM. Wij staan in voor de veiligheid van onze deelnemers en medewerkers en houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.

Laatste update: 7 november 2022 om 15.00u

Kan ik gerust een kinderkamp boeken?

Je kan zonder financieel risico een kinderkamp bij ons boeken. Mocht er onverhoopt toch sprake zijn van een noodverordening vanuit de overheid waardoor de kinderkampen niet door kunnen gaan, ontvang je de reissom retour. Club Adventure is aangesloten bij SGR en biedt hiermee financiële zekerheid. Bekijk hier het SGR lidmaatschap van Club Adventure.

SGR keurmerken

Geslaagde en veilige kinderkampen

Gedurende de zomervakanties 2020 t/m 2022 hebben wij volledig bezette kinderkampen gedraaid in Nederland voor de jeugd t/m 13 jaar. De door de veiligheidsregio’s en het RIVM goedgekeurde protocollen waren goed werkbaar en zijn maar op een enkel punt wat bijgesteld in de loop van de zomer.

Nemen jullie wel extra maatregelen tijdens de kinderkampen?

De veiligheid van kinderen en onze begeleiders staat voorop tijdens de kinderkampen. Wij werken met een protocol dat continue wordt geüpdate en waarmee we inhoud geven aan het verantwoord organiseren van vakantiekampen, waarbij we rekening houden met het Covid-19 virus. Het protocol beschrijft de maatregelen en gezondheidsadviezen binnen Club Adventure om de veiligheid van kinderen en begeleiders te waarborgen.

Onderstaande uitgangspunten zijn de basis voor het protocol:

  Kinderen mogen deelnemen aan het vakantiekamp, tenzij ze klachten hebben.

   Binnen een kampbubbel kunnen kinderen binnen en buiten samen spelen, eten en slapen.

   Kinderen hoeven onderling en tot de begeleiding géén afstand te houden. Leiding wel tot elkaar, daarbij wordt de leiding aan het begin en het einde van het vakantiekamp getest.

   We hanteren verschillende aankomst- en vertrektijden.

   Tijdens de vakantiekampen gelden aanvullende hygiëne maatregelen.

  Er zijn extra momenten om uit te rusten tijdens de kinderkampen.

   We houden het veilig, maar vooral ook leuk!

 

Mocht je een vakantiekamp geboekt hebben, dan ontvang je een week vooraf uitgebreide informatie per mail met daarin een link naar het protocol. Mocht je vooraf al vragen hebben over het protocol neem dan gerust contact met ons op.